Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 77.070
I kao treće čovek troluje.kao prvo nisi nizak a kao drugo imaš 21 god.imaš ti fore još par godina da izrasteš još koji cm
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I kao treće čovek troluje.kao prvo nisi nizak a kao drugo imaš 21 god.imaš ti fore još par godina da izrasteš još koji cm
Tvoja visina nije problem, no cini mi se da tvoje samopuzdanje jeste sto takodje nije problem- samopouzdanje se stice s vremenom, jedino sto me zabrinjava jeste mozda tvoje samopostovanje.Visok sam 178-179 cm od prilike i jako mi je krivo što nisam visok. Dve devojke su me odbile jer sam prevsie nizak. Inace visoke su obe oko 165 cm.
Ovde na forumu treba da imaš tri metra da te ne proglasu niskim.Kaze visok sam skoro 180 ali kaze lik ipak sam nizak
Jesi nizak u odnosu na kosarkasa jbt, koji je vama ***** ljudi pa ste toliko iskompleksirani.
Briga te, da si živ i zdrav samo sve ostalo je manje bitno.Visok sam 178-179 cm od prilike i jako mi je krivo što nisam visok. Dve devojke su me odbile jer sam prevsie nizak. Inace visoke su obe oko 165 cm.
Da stvar bude gora nizi sam od mog oca koji je visok 182-183 cm i majka mi je visoka za zenu 170 cm. A i sestra mije visoka 170 cm. I u osnonvoj skoli sam bio jedan od visih i onda mi se u 2 godini srednje usporio rast.
Znam da zvuci debilno ali se osecam ugorzeno u Srbiji. Imam 21 godinu i uvek sam imao kompleks prilaziti devojka. Ali sad sam se oslobodio i kad sam poceo u roku od 2 meseca me zestoko izvrdjeale na osnovu visine. Ne znam sta da radim nisam bogat i nemam para radim glup posao.
Mislis da ljudi stvarno ne razmisljaju ovako? Najlakse je da okrivis visinu jer eto ona je bogom dana,nema veze ako si nevaspitan,nekulturan,napadan ili mutav i sl. Evo ja sam 165 i nikad ne bih muskarca otkacila zbog visine (osim ako nije bas nizi od mene).I kao treće čovek troluje.
Hoćeš li i mene da je.eš? Ja se ne, penjem na prste, nego uzmem brate stolicu, i odradim posao. Ko još menja sijalicu, direktno sa poda, visine 2.60 ?Ebo muško ako ne može sijalicu na plafonu promijeniti a da se ni na prste ne podigne![]()
Pa pravi muškaracHoćeš li i mene da je.eš? Ja se ne, penjem na prste, nego uzmem brate stolicu, i odradim posao. Ko još menja sijalicu, direktno sa poda, visine 2.60 ?![]()
Znači, za tebe su samo oni, koji su 200+,muškarčine,a sve ispod, boranija, i ovi ispod 180,sitna mahovina? Hvala kćeri, reći ću te direktoru, za ovo. Samo da znaš.Pa pravi muškarackako ko?
U njemu 200 ruke kad ispruži to je to!
zaebavamsebolan
Mah, kao da se ja plašim direktora i on je doosta ispod 190Znači, za tebe su samo oni, koji su 200+,muškarčine,a sve ispod, boranija, i ovi ispod 180,sitna mahovina? Hvala kćeri, reći ću te direktoru, za ovo. Samo da znaš.
Ali, pristojna visina.Mah, kao da se ja plašim direktora i on je doosta ispod 190![]()
Pa ako je 15 cm ispod 190Ali, pristojna visina.
Smatram, da je prosečna visina muškarca 180. Sve iznad, su visoki, a ispod niski muškarci. Naravno u ovo ulazi tolerancija od +3/-3 cm. Konkretno, od 177 do 183, je neki prosek.Mah, kao da se ja plašim direktora i on je doosta ispod 190
15 cm, ispod 190,je već, znatno nize.Pa ako je 15 cm ispod 190možda i nije, a?
Samo, i tu moraju postojati, neki kodeksu i merila. Ne ide, da čovek od 200,bude sa ženom, od 170 i niže. Može, ali, bezveze je. Nesklad. Oko 10-tak centi, da je visočiji od žene, i to je to. Svak treba, da bira, prema svojoj visini.Smatram, da je prosečna visina muškarca 180. Sve iznad, su visoki, a ispod niski muškarci. Naravno u ovo ulazi tolerancija od +3/-3 cm. Konkretno, od 177 do 183, je neki prosek.
TripujesVisok sam 178-179 cm od prilike i jako mi je krivo što nisam visok. Dve devojke su me odbile jer sam prevsie nizak. Inace visoke su obe oko 165 cm.
Da stvar bude gora nizi sam od mog oca koji je visok 182-183 cm i majka mi je visoka za zenu 170 cm. A i sestra mije visoka 170 cm. I u osnonvoj skoli sam bio jedan od visih i onda mi se u 2 godini srednje usporio rast.
Znam da zvuci debilno ali se osecam ugorzeno u Srbiji. Imam 21 godinu i uvek sam imao kompleks prilaziti devojka. Ali sad sam se oslobodio i kad sam poceo u roku od 2 meseca me zestoko izvrdjeale na osnovu visine. Ne znam sta da radim nisam bogat i nemam para radim glup posao.
Ne može visočiji, ispravno je višiSamo, i tu moraju postojati, neki kodeksu i merila. Ne ide, da čovek od 200,bude sa ženom, od 170 i niže. Može, ali, bezveze je. Nesklad. Oko 10-tak centi, da je visočiji od žene, i to je to. Svak treba, da bira, prema svojoj visini.
Jel postoje negde napisana pravila?Samo, i tu moraju postojati, neki kodeksu i merila. Ne ide, da čovek od 200,bude sa ženom, od 170 i niže. Može, ali, bezveze je. Nesklad. Oko 10-tak centi, da je visočiji od žene, i to je to. Svak treba, da bira, prema svojoj visini.
Reci ti njemu June kako ti sa svojih 168 uspiješ da se zaljubiš u svaku žensku!Tripujes