Krivo mi je što sam nizak

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Visok sam 178-179 cm od prilike i jako mi je krivo što nisam visok. Dve devojke su me odbile jer sam prevsie nizak. Inace visoke su obe oko 165 cm.
Tvoja visina nije problem, no cini mi se da tvoje samopuzdanje jeste sto takodje nije problem- samopouzdanje se stice s vremenom, jedino sto me zabrinjava jeste mozda tvoje samopostovanje.
Cinjenica je da je tvoja visina prosek, u mnogim zemljama bi bio i iznad proseka, i to je cinjenica- i to upucuje na problem- jer umesto da si proverio cinjenice ti si prihvatio misljenje par osoba koje nisu kompetentne- da karikiram- ljudi previse gledaju holivudske filmove gde svi izgledaju bajno, imaju plocice na stomaku i onda ljudi steknu pogresno misljenje, a realnost je drugacija- niko nije savrsen.
Od (tvoje) visine je drzanje cesto bitnije i nekad visi ljudi izgledaju mnogo nize no sto jesu, a neki koji imaju dobro drzanje i isprse se- izlgedaju vise, mocnije nego sto jesu- tako da mozes na tome poraditi, i na samopouzdanju, a misljenje drugih ljudi treba uzeti u razmatranje- a ne kao cinjenice.A visina je samo jedna od atributa, a ima ih mnogo, izmedju visine i dobre komunikacije- komunikacija je pobednik,
um caruje- a snaga klade valja,
po mom misljenju- bolje ostaviti drugima da valjaju klade, bolje je carovati.

Visok sam 178-179 cm od prilike i jako mi je krivo što nisam visok. Dve devojke su me odbile jer sam prevsie nizak. Inace visoke su obe oko 165 cm.

Da stvar bude gora nizi sam od mog oca koji je visok 182-183 cm i majka mi je visoka za zenu 170 cm. A i sestra mije visoka 170 cm. I u osnonvoj skoli sam bio jedan od visih i onda mi se u 2 godini srednje usporio rast.

Znam da zvuci debilno ali se osecam ugorzeno u Srbiji. Imam 21 godinu i uvek sam imao kompleks prilaziti devojka. Ali sad sam se oslobodio i kad sam poceo u roku od 2 meseca me zestoko izvrdjeale na osnovu visine. Ne znam sta da radim nisam bogat i nemam para radim glup posao.
Briga te, da si živ i zdrav samo sve ostalo je manje bitno.

1740983462445.png

Da, živimo u vremenu kad muškarci koji su visoki misle da je to neki nevidjeni adut.
Ali som može biti od 2 metra kao i od 165cm.

Ako je devojci bitno koliko si visok radi se o majmunu a ne ženi.
Neće se penjati po tebi.
Devojka kojoj je bitna visina je kao muškarac kome je bitno kolike neko ima sise.
Isti nivo retardacije.

Smatram, da je prosečna visina muškarca 180. Sve iznad, su visoki, a ispod niski muškarci. Naravno u ovo ulazi tolerancija od +3/-3 cm. Konkretno, od 177 do 183, je neki prosek.
Samo, i tu moraju postojati, neki kodeksu i merila. Ne ide, da čovek od 200,bude sa ženom, od 170 i niže. Može, ali, bezveze je. Nesklad. Oko 10-tak centi, da je visočiji od žene, i to je to. Svak treba, da bira, prema svojoj visini.

Da stvar bude gora nizi sam od mog oca koji je visok 182-183 cm i majka mi je visoka za zenu 170 cm. A i sestra mije visoka 170 cm. I u osnonvoj skoli sam bio jedan od visih i onda mi se u 2 godini srednje usporio rast.

Znam da zvuci debilno ali se osecam ugorzeno u Srbiji. Imam 21 godinu i uvek sam imao kompleks prilaziti devojka. Ali sad sam se oslobodio i kad sam poceo u roku od 2 meseca me zestoko izvrdjeale na osnovu visine. Ne znam sta da radim nisam bogat i nemam para radim glup posao.
Tripujes

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back