Krivična prijava protiv Sergeja Trifunovića

Very very pismeni :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Alram, Alram, psihloški :hahaha:

Mozda je mislio na

a2u0pv.jpg

Cuj i mene mozda je mislio...on mislio...ono (sta god da je) mislilo :confused: :hahaha:

Добро јутро
Нагриза Вас ?

Meni se čini, da je on mnogo naivan i mnogo napaljen. Neko ga je zauzdao i objasnio mu da čini odličnu humanu stvar i on dalje jaše na talasu lepih obećanja i uverenja da postupa visoko moralno. Ne bih baš da vređam čoveka, pa da pretpostavljam da se on ni ne razume u procedure iza njegovog humanitarno - pozivarskog rada, ali lično verujem da on i dalje gura za svoj humanitarni rad, verujući pri tom u svoje iskupljenje.

Bez imalo ružnih konotacija vezanih za glumce, oni ipak samo uče tuđe tekstove i uživljavaju se u date uloge. Oni, koji upravljaju njihovim radom, talentom i znanjem, oni su malo važniji šrafovi u toj industriji novca...

Sedeli smo jednom u avionu jedan do drugog. On je opterećen time da ga svi znaju i svi uvažavaju. Po reč dve progovori sa svima, trudeći se da bude faca i kul. On je baš onaj pravi ljubitelj pažnje i aplauza. Lično sam uveren da mu je to najveće znanje i najveća sreća. Ako će raditi humanitarni rad, biće još više cenjen, uvažavan i još više će mu se ljudi radovati kada ga vide, još aplauza, još lepih reči, još slave... Prosto pravi pravcati glumac.

Tako da verujem da je on ovde najmanje upoznat sa tim šta je sve skrivio.

А где је таква ревност када је у питању фондација Драгице Николић ?

- - - - - - - - - -

Bivša vlast mu je DODELILA stan, u Beogradu.

Kada je otišao u SAD pitali su ga šta je sa stanom, a on je odgovorio da ga je dao prijatelju, da ga koristi.

И ова власт му је јуче уплатила 250 000 евра,а данас подносе пријаву против њега.

nema veze da l je lajavi krelac ili nije

ne verujem da je mešetario i potkradao....treba prvo imati i mooda u ovoj zelji otvoriti, voditi, bilo kakav fond u humanitarne svrhe,

- - - - - - - - - -

Dobar glumac, a i koristan gradjanin... Predan je pomoci deci i bolesnima i bas se bori sto se tice toga... Nazalost je satanizovan, a takva nepravda nije strana ni nasem drustvu....

mnogo je pametnije iutrčati sa novcem za neku konkrentu osobu, pomoći i ćutati, kao što rade mnogi... i nigde ime ne provlačiti po ovom mulju.

mnogo je pametnije iutrčati sa novcem za neku konkrentu osobu, pomoći i ćutati, kao što rade mnogi... i nigde ime ne provlačiti po ovom mulju.
On nema love, ali je javna licnost koja ume da animira ljude, koja hoce da se pojavi, da kaze, da pojuri... Vidi se da se trudi iz petnih zila, da zeli da pomaze... Medjutim ljudi ga mrze, a da ne znaju zasto... Mozda im je njegov nastup iritantan... Covek zasluzuje postovanje zbog toga sto radi, ali eto ljudi su resili da svoje postovanje poklone Srpskom Telegrafu, Kuriru itd., a Sergej ce da bude pljuvan od svakojake hulje koja nije prstom mrdnula....

Zao mi je sto policija, tuzilastvo i sud ne resavaju tog mutanta od fondacije D.Nikolic i aktere kradje (a uveren sam da je otudjivanja bilo) sankcionisu po slovu zakona...
Takodje se radujem sto ce se stati na kraj pljacki (opet moj utisak) para koje gradjani i privatnici daju u najboljoj nameri.
Humanitarni fond je ne profitna organizacija i kao takva nema sta da ulaze i "oplodjava" sredstva a da pri tom na cekanju ima obolele dece.
I tu bih rekao o nemaru drzave, u redu je biti human...lepi gestovi ali drzava mora da ima fond za takve slucajeve i da ih ne resava birokratski vec brzo i efikasno.
Humanitarnim fondom kako sam razimeo ipravljaju drugi ljudi a (da ga nazovem) frontmen medijski eksploatisan je S. T. koji ocito nema predstavu kako preusmerava pare "upravni odbor" i to je (moguce jedan od razloga) sto je Matic direktno uplatio sredstva.
Dakle na delu, vidimo jednu od najbednijih vidova kradje, otudjivanje sredstava koji su trebala sluziti plemenitoj svrsi a imamo i ranije primer Katarine Rebrace i njenog fonda...
Zalosno je kako su srozane moralne vrednosti...

Послато са GT-I9515 уз помоћ Тапатока

nije da mi je ovaj Sergej neki omiljeni lik, ni kao glumac, niti kao javna ličnost generalno, ali zanimljivo je kako se ništa konkretno nije saznalo o onim stanovima u Bugarskoj jednog lika, pa o ostalim aferama, a ovo se propagira kao državni problem br1
msm da bi više pažnje forumaške i medijske trebalo da zauzme tema o tome da nije odobreno da se bolesna dece leče o trošku države u inostranstvu, sa sve fotografijama i imenima i prezimenima onih koji su glasali za to +plakati po svim gradovima, da penzosi budu u toku, ako nisu svaladali osnove neta, a uredno glasaju.

da bi više pažnje forumaške i medijske trebalo da zauzme tema o tome da nije odobreno da se bolesna dece leče o trošku države u inostranstvu, sa sve fotografijama i imenima i prezimenima onih koji su glasali za to +plakati po svim gradovima, da penzosi budu u toku, ako nisu svaladali osnove neta, a uredno glasaju.
Ali bez linka. Naravno, to ne sme da skrene tvoju forumašku pažnju, isto kao i u pitanju 3000 leševa koji plutaju Obrenovcem ili pozivima da se deca ne vakcinišu.

Сергеја треба пријавити за блаћење војске Југославије.

Ajde...

Je li pa kako je stanje po ovom pitanju, da li su nadležni organi Jugoslavije konačno pokrenuli krivični postupak zbog blaćenja Vojske Jugoslavije :D:D:D

Ne znam da li možda da se uključi i prestolonaslednik, ipak je njemu Jugoslavija od oca i dede ostala.:mrgreen:

Nego, samo da pitam prisutne botiće

Hoće li se kontrola ulaganja para a i to kako su pare prikupljane odnositi i na humanitarni fond g-đe Dragice Nikolić, bivše "first lady" ili je tu sve čisto i transparentno

Koliki to moron i skot treba da budeš pa da zaboraviš da je Dragica samo u tašnama imala više love nego zajedno svi fondovi koji se prozivaju.
Da nije slučajno od Tomine plate kupovala Luj Viton.

Nego, samo da pitam prisutne botiće

Hoće li se kontrola ulaganja para a i to kako su pare prikupljane odnositi i na humanitarni fond g-đe Dragice Nikolić, bivše "first lady" ili je tu sve čisto i transparentno

Koliki to moron i skot treba da budeš pa da zaboraviš da je Dragica samo u tašnama imala više love nego zajedno svi fondovi koji se prozivaju.
Da nije slučajno od Tomine plate kupovala Luj Viton.

Samo glasac SNS-a, Radikala i bratije im.

On nema love, ali je javna licnost koja ume da animira ljude, koja hoce da se pojavi, da kaze, da pojuri... Vidi se da se trudi iz petnih zila, da zeli da pomaze... Medjutim ljudi ga mrze, a da ne znaju zasto... Mozda im je njegov nastup iritantan... Covek zasluzuje postovanje zbog toga sto radi, ali eto ljudi su resili da svoje postovanje poklone Srpskom Telegrafu, Kuriru itd., a Sergej ce da bude pljuvan od svakojake hulje koja nije prstom mrdnula....

Srbiju treba bombardovati jedan put godisnje?

to je izjavio verovatno u prevelikoj dozi...

u armiji je ostao mesec dana, prvo je bila pompa kako ide u vojsku konacno , pa zakletva a ubrzo napustanje jer je psihijatrijski nesposoban...

covek ocito ima svojih tikova kao posledica opijata, i pomalo je debil...

iritantan debil cesto, ali nije lopov...

ovo sto mu namecu je zato sto politicari godinama kradu , tolke milijarde su sklonejne, a deci se nije pomagalo sto je drzava morala uciniti i odavno nabaviti opremu!

u tome je stos...

mi krademo a ti ces tu da pomazes jel? i jos pljujes vodju?

e pa nece moci! saces ti ispanes najveca bitanga da vidi narod sta se krije iza toboz "humanitarca" ... obicna ljaga prljava , od najgoreg sloja ljudi

to vam je to...

Poslednja izmena:
Lolčina bre. Daj mi taj snimak gde je to rekao. Danas se na YouTube može naći svašta. Samo nema toga što su rekli Sergej i Đinđić, odnosno da su tražli da neko bombarduje Srbiju. A nećeš da kažeš ko je naručio bombardovanje. Smrdljiva Mira Marković.

Нема снимка, зато што то није рекао него написао.

sergej.jpg

Ако би сад био љубазан да поједеш једну кофу, препунила се. Нек ти помогну и ови што су лајковали.

Нема снимка, зато што то није рекао него написао.

Nema snimka. A nema ni teksta. To je tražila smrdljiva Mira Marković. Ona je naručila bombardovanje. A njeni sledbenici su na parolama, na mostovima koje su "čuvali" (kako ne "čuvaše" srušene novosadske mostove, već samo beogradske, za koje se znalo da neće biti bombardovani), pisali "dole bombe". To je njihova narudžbina. Bljak.

Зашто мислиш да је она?:think:
Не видим баш пуно смисла у томе, али, опет- овде су се догађале и луђе ствари...

Zašto ti misliš da je Đinđić? Pa nije on bio commander of the RAF ili USAF, već običan lider jedne opozicione stranke.

Ne vidim ni ja pun o smisla u tome da se Jugoslavija čuva sve do 2006. i referenduma u CG, da bi se dobila država kao posledica referenduma. Da ga nije bilo - nikada ne bi bilo ni Srbije. Tuga.

Back