Krivična prijava protiv Sergeja Trifunovića

Ja ponovo kažem...............
Koliko bi novca skupio da je to objavio pre sakupljanja novca?
A bio je dužan da to uradi, jer to nisu njegove pare.
Što se tiče uloga u bankama, za njih do odredjenog iznosa garantuje država(50 000 evra po računu),a moguća je čak i osigurati svoj ulog.
Kod investicionih fondova to nije moguće.
Da ne pričam o tome koliko su banke manje rizične od bilo kog investicionog fonda..

Srbima treba crtati, ono sto je pozeljno i normalno, oni nazivaju kriminalnim, nemoralnim i rizicnim, ti si dobar primer.

Sad zna da mora i to objaviti, pa se nadam da ce ubuduce i to raditi. Isto tako verujem da ce ljudi razumeti da on time uvecava kolicinu novca i potencijalno pomaze jos jednom detetu.

Srbima treba crtati, ono sto je pozeljno i normalno, oni nazivaju kriminalnim, nemoralnim i rizicnim, ti si dobar primer.

Sad zna da mora i to objaviti, pa se nadam da ce ubuduce i to raditi. Isto tako verujem da ce ljudi razumeti da on time uvecava kolicinu novca i potencijalno pomaze jos jednom detetu.

Ti kojima kako kažeš treba crtati, odvajaju od usta, od svojih bednih plata, da podrže njegovu fondaciju.
I te pare odvajaju za decu, jer Sergej je sam rekao, pored Dušana mi imamo još petoro dece na čekanju.
Čemu onda čekanje, da se oplodi novac u investicionom fondu?
Prijatelju, taj novac nije njegov, to je novac gradjana Srbije.
Ne znam ko bi odvojio novac za to da se on stavi u investicioni fond, gde će s eoploditi(možda i neće) pa da onda služi za lečenje dece?
Zar pomoć nije hitna, jer toliko dece čeka?

Ti kojima kako kažeš treba crtati, odvajaju od usta, od svojih bednih plata, da podrže njegovu fondaciju.
I te pare odvajaju za decu, jer Sergej je sam rekao, pored Dušana mi imamo još petoro dece na čekanju.
Čemu onda čekanje, da se oplodi novac u investicionom fondu?
Prijatelju, taj novac nije njegov, to je novac gradjana Srbije.
Ne znam ko bi odvojio novac za to da se on stavi u investicioni fond, gde će s eoploditi(možda i neće) pa da onda služi za lečenje dece?
Zar pomoć nije hitna, jer toliko dece čeka?

Ne znam zasto se ceka, da li ti znas?

Da li se jos uvek skuplja novac ili se ceka mesto na odgovarajucoj klinici ili je sve spremno, ali on ceka kamatu?

Pogledajte prilog 511999 Zbog nošenja majice sa likom balije Jovana Divjaka, treba govedu da se sudi.......između ostalog.

Goveda danas na pretek.

Milica Dabović, ne tako davno kapiten ženske košarkaške reprezentacije Srbije u intervjuu za Gloriju otkrila je gde će igrati. Narednih osam meseci prfovešće u albanskom Fljamurtariju!

zmilica%20-%20instagram_1000x0.jpg

- - - - - - - - - -

Ima siptari da joj pocepaju mindzu.

Kod Sergeja nikad nisam nacisto.

Sa jedne strane, vrlo kvalitetan glumac. Gledao sam ga u Beograskom dramskom u jednoj predstavi kako glumi Disa. Fenomenalni monolozi.

Ok je kao humanitarac.

E sad, podrzao je Djilasa javno na izborima, sto svakako dovodi u sumnju njegovu uracunljivost, ali to treba da ispitaju nadlezni.

мислиш да Ђилас преко фондације пере новац ?

Сергеј као глумац , за мене лично , испод просека

Back