Krivična prijava protiv Sergeja Trifunovića

Sergej Trifunović treba, pre svega, da se skine sa teških droga. Drugo što mu savetujem jeste da poseti psihijatra jer nešto ozbiljno nije u redu s njim. Moja novogodišnja želja za njega je da svi koji su njemu dragi, izuzimajući decu, prođu kroz ono što smo prošli mi na ratištu, kada su nas napali i bombardovali. I to svakog dana, a ne jednom godišnje - poručuje heroj sa Košara, koji je imao samo 19 godina kada je morao da sakuplja raskomadana tela svojih drugara, razneta NATO bombama.

Reagovao je i predsednik Pokreta obnove Kraljevine Srbije Žika Gojković i apelovao na sve umetnike i druge javne ličnosti da se ne igraju sa ovakvim nepromišljenim izjavama.

- Koliko god da ste protiv vlasti u jednoj zemlji, ne možete njenom narodu želeti zlo. Tokom NATO agresije 1999. godine mnogi naši sugrađani ostali su bez svojih voljenih. Strašno je da se jedan umetnik bavi destruktivnom politikom, on bi trebalo da bude uzor mladima - izjavio je Gojković.

Обзиром колико људи краду ( чак и кад су у питању паре за лечење деце, има ли већег греха) долазим на идеју да би требало забранити отварање фондација. Једино се на оног геј ватерполисту нико није жалио. Ето, има један који не краде.

Обзиром колико људи краду ( чак и кад су у питању паре за лечење деце, има ли већег греха) долазим на идеју да би требало забранити отварање фондација. Једино се на оног геј ватерполисту нико није жалио. Ето, има један који не краде.

Kog? Sapica?

Praktično do juče, podržavao sam rad ove fondacije smatrajući da je pomogla mnogoj deci i da je jedan od izlaza u teškim situacijama za roditelje.
Medjutim........
Koliko juče sam dobio račun za moblilni telefon na iznos od 9100 dinara.
Obzirom da je to suviše veliki iznos zabrinuo sma se , i što pre otišao da pregledam specifikaciju poziva.
U specifikaciji se vidi da sam ja potrošio 6500 dinara na slanje 65 poruka humanitarnoj organizaciji.
Obzirom da je telefon UVEK kod mene, zvao sma operatere koji su mi rekli da sam 13.septembra poslao 65 poruka podrške fondaciji "Podrži život".
Ponavljam telefon je uvek kod mene, a ja ZNAM da nisam poslao NIJEDNU poruku.
Sutra idem da uložim prigovor, ali nešto mi smrdi da od toga neće biti ništa , i da je u pitanju neka teška prevara.
I onda još dodatno, da taj novac koriste za investicione fondove????

Sergej baš i nije za verovati ali, tvoj izbor.

Vidi, nemam nikakve garancije, ali vodim se nekom mojom logikom.
Sergej je neko ko je jako prgav, glasan, otresit, nezgodan...verujem da takav ne bi podneo da se sutra za njega sazna da je krao od dece.
Ako nista drugo, njegov ego to ne bi podneo.
A i mnogo puta je uskakao kad nikog nije bilo, secam se njegovog nastupa u jednom programu gde je doneo tablu sa brojem za uplatu, izdeklamovao dve recenice i napustio emisiju.

Nadam se da se necu razocarati, a za Sapica sam se vec uverila.

Svaka čast Sergeju na svemu što je uradio za bolesnu decu. Ne treba zaboraviti ni da je on pokrenuo kampanju za pomoć Tijani Ognjenović, koja je na žalost umrla.
Što se tiče botova, neka razmisle ko bi njima pre pomogao da se nađu u nevolji: Sergej sa svojom fondacijom ili šef sendvičarske ekipe kojoj pripadaju?

Svaka čast Sergeju na svemu što je uradio za bolesnu decu. Ne treba zaboraviti ni da je on pokrenuo kampanju za pomoć Tijani Ognjenović, koja je na žalost umrla.
Što se tiče botova, neka razmisle ko bi njima pre pomogao da se nađu u nevolji: Sergej sa svojom fondacijom ili šef sendvičarske ekipe kojoj pripadaju?

Ljudi koji nikad ni za koga nista nisu uradili, kod drugog coveka nikad ne vide iskrenost i plemenitost, vec zlo. Polaze od sebe...

Vidi, nemam nikakve garancije, ali vodim se nekom mojom logikom.
Sergej je neko ko je jako prgav, glasan, otresit, nezgodan...verujem da takav ne bi podneo da se sutra za njega sazna da je krao od dece.
Ako nista drugo, njegov ego to ne bi podneo.
A i mnogo puta je uskakao kad nikog nije bilo, secam se njegovog nastupa u jednom programu gde je doneo tablu sa brojem za uplatu, izdeklamovao dve recenice i napustio emisiju.

Nadam se da se necu razocarati, a za Sapica sam se vec uverila.

виртуално је такакв у суштини је .чка и веома мутан тип ..

овде изгледа да је свима врана појела мозак ..зар нико не памти његово дружење са опасним момцима , конзумирање наркотика

виртуално је такакв у суштини је .чка и веома мутан тип ..

овде изгледа да је свима врана појела мозак ..зар нико не памти његово дружење са опасним момцима , конзумирање наркотика

ti znas da je on cka i mutan tip
jesi se druzila sa njim, jesi li ga makar videla ikad?
lupetas kao i na svakoj temi
pronadji se u mom prethodnom postu

najvise kradu politicari.

oni su ptoiv humanista, protiv lecenja dece u insotranstvu jer decneijama nicim ne pdorzavaju tu decu dok oni prkeo naroda skupljaju pare za lecenje kao i za malog pokojnog dukija ...

da je srece drzava bi finansirala opremu i sve to odraidla ovde jer imamo strucnjaka...

ali nisu dali pare na to vec pokrali i sad treba napasti humaniste...cista laz

drugo, ne svidja mi se ovaj anrkomanski idiot koji ni u vojski nije ostao duze od tri nedelje...

моја пријатеииљца га је знала са акедемије .тешка .чка и тешко да се променио од тада .

- - - - - - - - - -

ти другарице не знаш да су најгори они који изриичито гласно говоре о хуманости .

највећи ратохушкачи су они који говоре о миру а највећи лопови су они који говоре о поштењу .

Сергеј је зрео за истрагу

моја пријатеииљца га је знала са акедемије .тешка .чка и тешко да се променио од тада .

- - - - - - - - - -

ти другарице не знаш да су најгори они који изриичито гласно говоре о хуманости .

највећи ратохушкачи су они који говоре о миру а највећи лопови су они који говоре о поштењу .

https://forum.krstarica.com/showthr...rifunovića?p=36389354&viewfull=1#post36389354

како да не другарице ..људи који раде нешто племенито и добро за друге не трубе то на сва звона , него то раде анонимно ..какакв може бити човек који се хвали да је помогао другоме .

чка ..ето шта може бити ..али ти другарице само размиљаш страначки и шта ти шеф партије нареди , ти то радиш без поговора .

- - - - - - - - - -

Ti stalno govoris o miru i postenju. :lol:

- - - - - - - - - -

Uplatili su mu 20.000 evra, a on je nastavio da kritikuje vlast.

Kad nisu pomogli novci, mozda ce ga tuzba ubediti da se smiri malo. ;)

како да не другарице ..људи који раде нешто племенито и добро за друге не трубе то на сва звона , него то раде анонимно ..какакв може бити човек који се хвали да је помогао другоме .

чка ..ето шта може бити ..али ти другарице само размиљаш страначки и шта ти шеф партије нареди , ти то радиш без поговора .

ti si shou...
a ne znam kako fondacija moze da postoji anonimno...to neki tvoj izum?

- - - - - - - - - -

Ti stalno govoris o miru i postenju. :lol:

- - - - - - - - - -

Uplatili su mu 20.000 evra, a on je nastavio da kritikuje vlast.

Kad nisu pomogli novci, mozda ce ga tuzba ubediti da se smiri malo. ;)

sigurna sam da ce mu slomiti noge, na kraju

ti si shou...
a ne znam kako fondacija moze da postoji anonimno...to neki tvoj izum?

- - - - - - - - - -

sigurna sam da ce mu slomiti noge, na kraju

Сергеј је мутан као Дунав ..то његово моралисање ..гласан је а лопов је ..пошто је страначки ти преко тога прелазиш

Back