Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lena01;bt183437:FANTASTIČNO
Zaista urađeno majstorski, znam koliko je bilo potrebno truda za ovo, svaka čast, tvoje oslikane su daleko ispred svih
zeljena;bt183445:Treba imati hrabrosti i usuditi se uraditi ovakvu pesmu.Jos ako ti uspe da je ulepsas sa tim,onda se s pravom moze reci da si pravi majstor.
venera75;bt183490:Odusevljena sam izborom pesme...kako si je uradio, nema potrebe da komentarisem, jer ti to radis fantasticno....
Inspirisao si me da oslikam delic Dobricine pesme, koja mi je dopada...neka to bude mali poklon za tvoj blog...
![]()
Zakasneli;bt183506:Ovo je kazna za oči
skura58@GMAIL.COM;bt183510:OCENA_ ODLIČAN(5)
SibirskiTigar;bt183534:Gledaj srcem a za dioptriju kod doktora i predlazem da uradis ovu istu i pokazes svima kako to treba
Zakasneli;bt183638:Pa kako da gledam kad je napravljeno da se ne gleda, valjda sa ciljem da se zgadi sadržaj. Dobro radiš svoj posao!
venera75;bt183650:Mislim da imas pogresan nik...trebalo bi da si zalutali....ovo je Srbija...
OVO JE SRBIJA
Znaš li odakle si, sine?
Pogledaj planine sive:
Zejtinlikom cveće procvalo...
Šumadijom sunce zasjalo...
Cvetovi kao od vina,
stihovi ratnih sudbina
još cvetaju kao nekada
kraj Drine sa cvetnih livada...
Proći ćeš puteve duge,
videćeš krajeve druge,
ponesi odavde jedan cvet...
nek' svi vide, nek' zna ceo svet...
''... ovo je Srbija...''
Govore grobovi ratnika
iz slavnog vremena...
venera75;bt183653:Sibirski, izvinjavam ti se sto sam na neki nacin zloupotrebila tvoj blog, ali maliciozni komentari izvesne zakasnele osobe su me izazvali....samo kod nas, mislim na Srbiju, svako moze da pljune na nas i nasu Zemlju....
Zakasneli;bt183682:Moji komentari nisu maliciozni!
Što se tiče nika: NOMEN EST OMEN, ni to nisam birao.
A šljašteća slova su ili specijalni rat ili šund.
A Srbiju bi poštedeo nespominjanjem.
Treba joj odmor, neka je niko ne spominje!
Zakasneli;bt183682:Moji komentari nisu maliciozni!
Što se tiče nika: NOMEN EST OMEN, ni to nisam birao.
A šljašteća slova su ili specijalni rat ili šund.
A Srbiju bi poštedeo nespominjanjem.
Treba joj odmor, neka je niko ne spominje!
Lena </3;bt183803:Fenomenalno !
SibirskiTigar;bt183780:Prvo sto se krijes iza klona a drugo ko oslikava zna koje su muke oslikati ovako dugu pesmu. Oslikava se na formatu velicine 1,5 x 15 santimetara sto znaci da se slova niti ono sto radis ne mogu videti ni kao mrlja..sve se radi po osecaju i nekoj rutini..pokusao sam da je uradim u bojama drzavne zastave a ispalo je tako kako je..sto ne pokazes kako to treba uraditi klonu