Е добро је када већ изазиваш...како банши никада али никада није банована а нема кога није из којих год разлога извређала и испрозивала, а са њеним препознатљивим речником "кочијаша"...о псовкама и осталом да не говорим...не , она што горе колеге рекоше " света крава" заштићена и гле чуда постаде модератор за "награду":|, а ја која случајно залутах на Ж.К. и како ме иста провоцира из њој самој познатих разлога

, а мој одговор да се "скине" са мојих постова и остави ме на миру, ханибалка мене бановала на пар дана...то је један од примера...има их ихај још а све ове "друге" замисли које је она намерно провоцирала...и дај реци нам већ једном зашто је она заштићена и одосмо?
Ајрон ме бановао за стално, заа реченицу :" Шта је то...партијски војници се регрутоваше"...нешто тако, а не псујем ни у РЛ а не овде писмено, ...наћи ћу већ, а то "војници" као и "радим изборе2 и сличне бесмислице , управо је тамо та твоја банши просипала...

:|
Миссим стварно...јел' ти сада уживаш у овоме...оно " вид'их како су папа параноични и смешни"?...могу да замислим иако не могу да замислим да неког таквог и упознам у РЛ...ма шта таквог...ни сличног.