Quantcast

Критика здраве памети

dakica

Ističe se
Poruka
2.605
Говор мржње
Критика здраве памети

Председница Хелсиншког одбора за људска права Соња Бисерко није аргументовала тврдње да је у Политикиним текстовима било говора мржње

Светлана Васовић-Мекина,
дописница „Политике” из Љубљане:
Кацин је однос према Србији као „словеначком клијенту” описао у ставу, изреченом новинарки „Политике” на маргинама конференције о ратним злочинима, да је аутизам Србије једнак ономе као кад би муж, да напакости жени, одсекао себи ону ствар. Кацин је ту употребио реч која почиње првим словом његовог презимена (.) Излив примитивизма словеначког званичника илуструје све неспоразуме ЕУ и Србије (.) Треба ли подсетити да је Кацин био министар пропаганде који се јуна 1991, за време „словеначког рата против Југославије”, доказао као мајстор у измишљању неистина, а данас наставља истим трагом, па би да нас убеди да ће Србија кастрирати своје шансе за будућност у ЕУ уколико буде инсистирала на међународном праву и одбрани своје територије.
(„Политика”, 14. фебруар 2008)

http://www.politika.co.yu/rubrike/tema-dana/Kritika-zdrave-pameti.sr.html
 

eremita

Zaslužan član
Poruka
116.930
Јанези су ми убедљиво најјаднији људи у бившој СФРЈ, осим 'рвата... толико о њима имам неподношљиво лоше мишљење да уопште нећу озбиљно ни да коментаришем њихове сраћк*... не ценим их у било ком погледу.

Али једно је сигурно - за све зло које су учинили Србији, они ће тек да плате.
 

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.