Quantcast

kritika molim...

Зоки

Buduća legenda
Poruka
45.855
...u nastavku sledi mail koji sam poslao adminu ( bar se nadam da je njemu otish'o), i sad me zanima vashe mishljenje, kritika i prognoze, hvala svima koji budu od koristi...:)

...evo ja sad hotju da postanem Moderator na Podforumu ljubav i sex, smatram da sam dovoljno odgovoran i iskusan na tim poljima i da bi' mogao, a narochito voleo da obavljam tu, za mene posebnu po mnogo chemu, duzznost.
Primetio sam da su na tom mom omiljenom Pdf-u 3 Moda i to sva 3 zzenskoga pola pa stoga smatram da bi' kao neki vid balansa tu dobrodoshao i jedan mushkarac.
Krajnje sam objektivan i beskompromisan kada je u pitanju reshavanje problema za opshte dobro neke zajednice, mlad sam zgodan i ambiciozan, te s' toga nemojte da vas iznenadi ako jednog dana izrazim zzelju da vam zauzmem Fotelju.
A evo i jednog od mnozzine razloga koji me je naveo da razmishljam u ovom pravcu, taj razlog zove se Blondi, od kada mi se prvi put obratila na pp ne mogu da prestanem da mislim na nju, smatram da bi' joj bio dostojan pomotjnik, a jednog dana i partner u obavljnju teshkih zadataka vezanih za poboljshanje rada Foruma
Ovim putem zzelim da Vam kazzem da ne prihvatam ne kao odgovor, probajte me netjete se pokajati, pozivam se na Vash zdrav razum i rachunam na Vashu savest i svesnost opasnosti u koju ovaj Pdf srlja bez mene.
U napred zahvalan vechno Vash Peachwise:)
 

Almsivi

Aktivan član
Poruka
1.899
Kako si ovo napisao, izgledas ok. :ok:

Samo, kada se prijavis da zelis medus status, moraju prvo ostali
modusi da se sloze sa tim, a ako te poznaju dobro, mozda ces lako
dobiti.

Kojem adminu si poslao ovu poruku?
 

Banuj me jako

Početnik
Banovan
Poruka
9
Jesi željan saznanja, uzbuđenja i lova na krupniju i sitniju divljač, kao takav više nego zdravo spreman za suočavanje sa raspomamljenom forumskom masom, sve u svemu, potpuno se utapaš. A šta više tražiti od moderatora, do da se najpre sa svima odreda isvađa, pa onda dobije moć da banuje. Ah, kakv san, kakava divna zgoda..... ah!

Ali ne bih da dužim, problem je u sledećem: mnogo si mlad, pa samim tim neodgovoran, vrtirep i vrtiguz. Ne drži te mesto. Nisi dovoljno odgovoran. Moraš još mnogo da naučiš od svojih mudrih kolega forumskih. Nije ništa nesavladivo, dragi forumašu, željni slave koje nisi dostojan. Potrebno je da sačekaš, da sačekaš da vreme prođe. Jer, forumaši su ti kao vino. Što su stariji, to su bolji. A samo najbolji od nas dobijaju tu laskavu titulu Moderatora Foruma Krstarice.

Vidiš, i meni je Blondi pisala..... i nije da nije bilo nikakvih iskrica i da velika strast nije plutala elektronskim morem rasplinutih čestica negativnog naelektrisanja, negativnog samo utoliko što su elektroni negativno naelektrisani ali, da ne znam bolje, moglo bih se zakleti da su ovi naši... o, da, naši..... bili pozitivno naelektrisani...

Međutim, šta se dogodilo? U kritičnom momentu dobijam novu privatnu poruku, od vrcavog moderatora Savremenog Muškarca :shock: i momentalno..... padam na kolena. Ta moć, taj neodoljivi šarm nežne dečije glavice i osmeh anđela, ali opet, tako strog i prodoran ton: "Zar nije ti dosta tooooo što sam ti sve postove obrisaooooo?" učinio je da naprosto..... eksplodiram od želje za posedovanjem jednog takvog vanrednog primerka muževnog internetlije. Mislim da je moj nivo obožavanja vrlo blizak strahopoštovanju. Evo, sve se ježim dok to izgovaram :worth:

I, da stvar bude još komplikovanija, momentalno mi se javila želja za vlašću. Ali ja znam da mi fali još bar 20 godina da dosegnem tu harizmu, taj stepen nevidljive privlačnosti, kako bih bilo dostojno te funkcije, funkcije vredne svake žrtve, funkcije Moderatora Foruma Internet Krstarice. Kako opako zvuči, a? Aj vont pawr pliz giv mi pawr.....
Zato, lepo je što izražavaš želju, znači da si spreman da prihvatiš odgovornost i da se uspešno pridržavaš pravilnika (naravno, u meri u kojoj ti dozvoljava potpuno demonstriranje moći nad svojim podanicima - registrovanim članovima Foruma Krstarice (pfuj)) ali, sine, moraš da odrasteš.

I, kada se to najzad dogodi, ne izostavi da se staviš u ulogu majke, majke nas forumaša, jer nama je svima potrebna majka, da nam bude uzor i da nas vodi kroz trnovit put internet odrastanja.

Ili, kao što naš popularni umetnik kaže, "Kad kosa osedi čovek više vredi, kad je sneg na krovu, vatra je u kući, zato mala samo ljubi, ništa ne šapući"

Od tada imam samo jednu želju..... da me opet banuje..... neko tako moćan..... neko dostojan svoje..... funkcije ahhh :sad2: i nadaću se..... još ću se nadati..... promeniću ime u..... Nada......... :)
 
Poslednja izmena:

fudbalerka89

Početnik
Poruka
11
necesh postati moderator zato shto si zgodan i iskusan u tom polju. moderator treba biti odgovorna lichnost, mora se pridrzavati pravila i usmeravati druge na njih. verujem da ti sve ovo zvuchi prosto, ali nije. naci ce se neko, kao banuj me jako (izvini shto te spominjem), i narushiti ti harmoniju pod4uma. zato je potrebna velika prisebnost i nesklonost ishitrenim postupcima. zatim, tu su spameri koji 4um pretvaraju u chat...i, budi spreman na prozivanja...
toliko od mene
 

Almsivi

Aktivan član
Poruka
1.899
Moderator ne moze da banuje, samo supermoderatori i administratori.

A cak i prekrsaj koji moderatori daju, stupa na snagu samo ako oni visi to odobre.

@peachwise
Koliko si ozbiljan u ovome. Dali stvarno zelis biti moderator? :)
 

Зоки

Buduća legenda
Poruka
45.855
@Almsivi
...ozbiljniji sam nego shto sam bijo kad su mi saopshtili da je uhapshen predsednik, zzelim to jako zzelim bitjem celim, da postanem moderator da popravim karburator i da delim office sa blondi:)
 

Banuj me jako

Početnik
Banovan
Poruka
9
Mislim da ti Blondi ne bi bila tako privlačna kada bi delio office sa njom, više ti ne bi bila autoritet, dominantna ženka, švalerka ili majka.....
Ja sam na forumu steklo puno prijatelja, još više neprijatelja i još jednu majku, virtuelnu majku, za koju nemam reči više, jer me je strahopoštovanje potpuno izbezumilo.....

Razmisli, nešto dobiješ, nešto izgubiš.....
 

Almsivi

Aktivan član
Poruka
1.899
@Almsivi
...ozbiljniji sam nego shto sam bijo kad su mi saopshtili da je uhapshen predsednik, zzelim to jako zzelim bitjem celim, da postanem moderator da popravim karburator i da delim office sa blondi
Onda cu te ja podrzati u tome, pogledacu malo tvoje postove i dacu ti glas. ;)
Proces za odluku je vec pokrenut, samo treba da vidimo kako drugi modusi
gledaju na to. Nadam se da ce shvatiti ozbiljno tvoj zahtev. :)
 

Зоки

Buduća legenda
Poruka
45.855
...ponovo imam tu zzelju, gorim, znoje mi se dlanovi, ne spavam notjima, ljuuuudi imajte dushe, gde vam je razum, imate li u glavama sliku o tome gde tje zavrshiti ovaj pdf. bez mene za kormilom???
...aman zaman...
 
Top