gost 36952
Elita
- Poruka
- 17.066
Nazalost, spadam u ovu kategoriju!
Spadam u ovu kategoriju zato sto sam okruzena ljubaznim ljudima koji su spremni da to tolerisu! (mislim na svoje ukucane)
Jako me nervira ta osobina i kod drugih, a kod mene licno - narocito!
Ono sto je najgore, cesto sam u pravu, ali to je tako dosadnooooooo, neko ko stalno nesto savetuje, opominje, preporucuje... UH!!! (Sama cinjenica da sam za nesto u pravu mi, naravno, ne daje za pravo da stalno nesto prepravljam, ali ne mogu da cutim.)
Ima li jos nekoga sa slicnim problemom?
Spadam u ovu kategoriju zato sto sam okruzena ljubaznim ljudima koji su spremni da to tolerisu! (mislim na svoje ukucane)
Jako me nervira ta osobina i kod drugih, a kod mene licno - narocito!
Ono sto je najgore, cesto sam u pravu, ali to je tako dosadnooooooo, neko ko stalno nesto savetuje, opominje, preporucuje... UH!!! (Sama cinjenica da sam za nesto u pravu mi, naravno, ne daje za pravo da stalno nesto prepravljam, ali ne mogu da cutim.)
Ima li jos nekoga sa slicnim problemom?
), pa pitam kakvi ste u rl.
Pa ja mislim da to ima vece sa osecanjem nemoci. Mislim da to radim ili ti ili bilo ko drugi kad misli da je ne vazan tj da ne moze da utice na onog drugog. Tj da sam po sebi nema dovoljno kavaliteta da primerom svojim utice na druge. Ako me razumes! To je malo svojstveno zenama i stvarno nije lepa osobina. Obavezno proizvede obrnut efekat...previse ugusi onog drugog pa ovaj kaze da da a u sebi misli bla bal bla ....samo ti pricaj! I onda te stvarno i ne cuje i ne vidi!
, ali mislim da ni to nije ok
.