debeljan
Zainteresovan član
- Poruka
- 132
,,a ja sam slao ruze u bgd,i punio stan balonima,citao poeziju pod prozorom uz gitare,uz vatromet izjavljivao ljubav,i nista,a onda kad me je njena drugarica smuvala,jer sam nesposoban da smuvam ribu,one se posvadjale,jako sam romantican,i devojka koja mi se obicno svidja,je ona koja me odbije,kad nadjem drugu ona me smara,to ima veze sa mentalnim sklopom zena,bar ja mislim,a nisam neki principijelan tip,ali sam uvek bio sa dobrim ribama i skoro uvek su one mene muvale,kad vide na sta sam spreman,i da volim romanticne devojke.
Jednom prilikom sam posuo stepenice u zgradi jedne devojke laticama ruza do njenog stana na 5-*om spratu,i u stanu sam joj ostavio 101 ruzu,samo da joj stavim do znanja da mi se svidja,i rekla mi je da sam seljak,i da sad ona treba sve to da cisti,pa vi vidite zenske kriterijume,DIVNI SU ZAR NE?
Jednom prilikom sam posuo stepenice u zgradi jedne devojke laticama ruza do njenog stana na 5-*om spratu,i u stanu sam joj ostavio 101 ruzu,samo da joj stavim do znanja da mi se svidja,i rekla mi je da sam seljak,i da sad ona treba sve to da cisti,pa vi vidite zenske kriterijume,DIVNI SU ZAR NE?