Kriterijumi i godine

Da li su vam s godinama kriterijumi (vezani za muskarce s kojima mozete imati nesto sexualno) sve rigorozniji ?

Kad sam bila mladja , lakse sam se primala ( osecala cisto sexualnu privlacnost) ; sad ,brze uocim neke druge osobine i one predstavljaju nekakvu kocnicu sex varijantama:)

Mozda stvarno podsvesno razmisljam o muskarcu svog zivota , pa kao -da ne gubim vreme s nekim drugim tipovima ....al ja vise mislim da je ovo : sto covek bolje razvije svest o sebi i ljudima ,jednostavno ne moze da izbegne da vidi ljude kao tu celinu svega sto su oni ,pa onda opet ovo o udaji:)

Pa naravno da su ti kriterijumi oštriji ... godinama sazrevaš ... kristališeš se .... odbacuješ ono što ne želiš .... Težiš ka nekoj harmoniji.

U 15 se plantonski zaljubljuješ, u 20 se zaljubljuješ, sa 30 voliš .... velike su razlike u osećajima i doživljajima istih. Ne treba potcenjivati svoju mladost, niti svoje iskustvo .... ali priroda sve lepo reguliše sama i ne treba se pitati zašto smo se uozbiljili i zašto više nismo kao pre.

znas zasto se pitam ..zato sto cujem neke zene koje cesce menjaju partnere sa 30 , nego sto su recimo sa 25 ... a meni to bilo malo nelogicno ...a mozda i nije..
Ja sam od tih... Rekla bih da je, barem kod mene, stvar u tome sto sam naucila da seks razdvojim od ljubavi + samopouzdanje...
U praksi to znaci da lakse odlazim s nekim u krevet, ali se mnogo teze, gotovo nikako, odlucujem da s nekim muskarcem udjem u emotivnu vezu... Odnosno, nema vise zabavljanja sa nekim, samo zato sto, u stvari, sa tim muskacem zelim da spavam, ili da izlazim, ili da razgovaram... Ne uzimam vise cijelog muskarca, samo zato sto jedan dio zelim od njega...

e,pa to ti je dobra stvarcica ...mene je.be (ili ne:)) to sto ja to ne mogu/ne zelim,i sad te pomenute zene me savetuju ponekad (kao sale se)kako bi trebalo moci to ,kako je to u fazonu-odraz zrelosti ...sad eto kod tebe izgleda i da jeste ...

Ja sam od tih... Rekla bih da je, barem kod mene, stvar u tome sto sam naucila da seks razdvojim od ljubavi + samopouzdanje...
U praksi to znaci da lakse odlazim s nekim u krevet, ali se mnogo teze, gotovo nikako, odlucujem da s nekim muskarcem udjem u emotivnu vezu... Odnosno, nema vise zabavljanja sa nekim, samo zato sto, u stvari, sa tim muskacem zelim da spavam, ili da izlazim, ili da razgovaram... Ne uzimam vise cijelog muskarca, samo zato sto jedan dio zelim od njega...

ebi ga, gazdo, onda se meni ne isplati da se zaljubis u mene

ja isto razdvajam.... hebem i volim....

Eto!

Meni to spavanje ide uz sve prethodno, tako se kod mene manifestuje zrelost.

Sex ne konzumiram iskljucivo fizicki. Ne umem.
:mrgreen:

A ostalo umem...Da izlazim, pricam, druzim se, radim...ma muskarci su mi ljudi kao i zene...

Back