Casual Observer
Legenda
- Poruka
- 73.420
Čedizam u stanju šoka.A sta ce reci Djiki, Marinika and co kad Ameri hvale neuvodjenje sankcija Rusiji tj tvrde da je Srbija na pravom putu?![]()

Ne podržavam ove, ali žuti i SPS su mi Nr One.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čedizam u stanju šoka.A sta ce reci Djiki, Marinika and co kad Ameri hvale neuvodjenje sankcija Rusiji tj tvrde da je Srbija na pravom putu?![]()
Tebe baš boli to što Amerika ne namerava da postavi Čedu i Čanka? Znamo da bi vi suverenisti to hteli.Podrzava vas Hill, Makron, Solc, Berbok. Sve ruski neprijatelji.
Ona će potpisati još nešto pa trk u Sarajevo i Prištinu.A sta ce reci Djiki, Marinika and co kad Ameri hvale neuvodjenje sankcija Rusiji tj tvrde da je Srbija na pravom putu?![]()
Kakva je to sramota raditi za Hilla i Amerikance u teskom periodu za Rusiju.Tebe baš boli što Amerika ne namerava da postavi Čedu i Čanka?
U pravom smjeru po Hillu ide Vucic i SNS kartel. To se ne odnosi na narod.E ako on kaže da idemo u pravom smeru to u prevodu znači najebali smo ga i nema nam spasa.
Znači mi smo sada na strani Amerike? Jel ide ona legendarna "tenk ju ju es ej ju ar maj best frend ju ar d piskiper ju ar d leđend"?Borba za uticaj između Amerike i Nemačke.
Danke USAZnači mi smo sada na strani Amerike? Jel ide ona legendarna "tenk ju ju es ej ju ar maj best frend ju ar d piskiper ju ar d leđend"?
Nemačka je samo mnogo više zapela za interese Kurtija i Sarajeva, nije ni najmanje moguće da ne vidiš.Znači mi smo sada na strani Amerike? Jel ide ona legendarna "tenk ju ju es ej ju ar maj best frend ju ar d piskiper ju ar d leđend"?
Nzm, bojim se da ovo sve posmatraš strogo kroz prizmu borbe recimo Dodika i Stanivukovića.Znači mi smo sada na strani Amerike? Jel ide ona legendarna "tenk ju ju es ej ju ar maj best frend ju ar d piskiper ju ar d leđend"?
Nema nade, Analena je strogo za suverenu i cjelovitu građansku, tj unitarnu “BiH”.Jos Analena Berbok da pofali Vucka i ovi u Kremlju mogu na respiratore![]()
Naravno da je Bosna unitarna, to je posledica poraza tvog Vučka u ratu za otcepljenje 1992.Nema nade, Analena je strogo za suverenu i cjelovitu građansku, tj unitarnu “BiH”.
Koje ludiloznači boli nas kjurac što je vama rusija na smetnji,isto smo i mi bili na smetnji za vaše bogaćenje pa ste rasturili jugoslaviju i narod džabe ginuo za demokratiju,kad ono fašizam i pljačka i gore od robovanja,eno ukrajina dobrovoljno ubija svoj narod za milijarde i obožava da se druži samo sa vama,zato i nestaje dok se oružje prodaje i širi demokratija![]()
grešiš! da oni hoće promenu vlasti, promenili bi je odavno! šta Vučić radi, a da to nije po volji zapada?!To on samo tako reda radi kaže. CIA i sve službe zapravo hoće promenu vlasti.
šta može neko više od toga da radi što bi bilo po volji zapada?! Vučić im je idealan!..... radi sve sto mu se kaze...
nevladine organizacije? moze
p*deri? moze
Kosovo siptarima? moze
litijum? moze
vojvodina madjarima? moze
oruzje Ukrajini? moze
Srbi genocidan narod? moze
Konačno i od tebe nešto pametno.Ovo je bukvalno podrška za Vučića, dobija samo on lično. U prevodu znači "obavljaš poslove za nas, podržavamo te".
I jjeste gori položaj kandidata za status nego člana EU ali ne puno. Svakako si izgubio suverenitet i prave odluke donosi neko, ko zna ko. Uz to EU je leš koji se lagano hladi.Sad je samo pitanje kakve poslove. Srbija je oduvek imala dovoljno dobar standard da se uključi u EU, međutim, Vučić je izabrao da ne budemo EU član nego EU kolonija. Stranci naravno nemaju ništa protiv, ko bi se bunio da neka zemlja svojevoljno želi da bude kolonija i deponija. Zato ga i podržavaju toliko.
Više rajska baštaKonačno i od tebe nešto pametno.
I jjeste gori položaj kandidata za status nego člana EU ali ne puno. Svakako si izgubio suverenitet i prave odluke donosi neko, ko zna ko. Uz to EU je leš koji se lagano hladi.
I jjeste gori položaj kandidata za status nego člana EU ali ne puno. Svakako si izgubio suverenitet i prave odluke donosi neko, ko zna ko. Uz to EU je leš koji se lagano hladi.
Baš kroz 7 sati i 50 minuta, ulazom 2 zemlje u Schengen zapadni balkan postaje hermetički izolovanUdruživanje uvek donosi veće benefite nego soliranje i tripovanje kako te to čini suverenim.
Srbija može da bude ili EU član ili EU kolonija. Treća opcija ne postoji. Nikad nije ni postojala. Mi smo izabrali da budemo kolonija.
Konačno i od tebe nešto pametno.