Evropski fanatik
Primećen član
- Poruka
- 874
Po kojoj osnovi je Hil danas na otvaraju autoputa?
Kako na ovo pozivanje reagujete patriote?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji je autoput u pitanju?Po kojoj osnovi je Hil danas na otvaraju autoputa?
Deonica kod Trstenika.Koji je autoput u pitanju?
Zato sto je sns Srbija septicka jama koja preliva.Zasto niko ovde ne objavljuje da je danas veliki protest na Slaviji?
Idi na Paulinu temu.Zasto niko ovde ne objavljuje da je danas veliki protest na Slaviji?
Ma sta me briga za sns ovo su nasi ljudi i studenti.Zato sto je sns Srbija septicka jama koja preliva.
Auto put bratstva i jedinstva.Koji je autoput u pitanju?
Отвори тему.Zasto niko ovde ne objavljuje da je danas veliki protest na Slaviji?
Кад може Додик странац може и Хил.Po kojoj osnovi je Hil danas na otvaraju autoputa?
Ima ona Paulina stavio sam link tamo nego udba ometa signal Zunicu.Отвори тему.
Жунић има лајв негде?Ima ona Paulina stavio sam link tamo nego udba ometa signal Zunicu.
Sve je ok dokle god je "prvosrbijanska" vlast, kad bi "drugosrbijanci" došli na vlast e onda bi to postao problem...Po kojoj osnovi je Hil danas na otvaraju autoputa?
Ima njegov kanal UNS Ujedinjeni narod Srbije.Жунић има лајв негде?
Гледао сам његово гостовање на X33. Одличан.Ima njegov kanal UNS Ujedinjeni narod Srbije.
I ja isto, pa Zunic je pravi kod njega nema 5-6...kao ovi ostali.Гледао сам његово гостовање на X33. Одличан.
Skoro 60k pregleda za dan.Гледао сам његово гостовање на X33. Одличан.
Човек из народа. Поштовање.I ja isto, pa Zunic je pravi kod njega nema 5-6...kao ovi ostali.
Verovatno je dobio poziv, tj. sigurno....A nasa vlast je sklona tim sitnicama da kao pozivima pokazuje da je otvorena za saradnju sa svima pogorovo da je dobra sa najvecim silama.... Inace to da se Hil bilo sta pita u Srbiji je glupost parekselans... To je opstenarodno misljenje, ali pokazuje jedno potpuno nerazumevanje i sklonost zabludama i citavog naroda...Po kojoj osnovi je Hil danas na otvaraju autoputa?