blooser
Veoma poznat
- Poruka
- 14.953
Bez zapada bi ti plata bila 30 evra, i u prodavnici bi mogao da biras izmedju dva tipa sapuna- marke 'Sapun', i 'Sapun Light', od nacionalizovane fabrike za proizvodnju sapuna- 'Sapun DOO'.
Nije zapad kriv sto su Srbi pomahnitao narod, sa opozicijom ciji se program sastoji od:
1.Levicarskog blebetanja
2.Nacionalistickog blebetanja
3. Levicarskog i nacionalistickog blebetanja.
Pa Zapad i upravlja svim sto se desava u Srbiji, i onda ti Hil kaze ovi izbori bili superiska, najbolji do sada. A izbornih prekrsaja milijardu.
Ali ja ne krivim Hila za to, to mu je posao, krivim nase IZDAJNIKE koji svoje licne interese podredjuju interesima naroda, a za racun nasih neprijatelja.
Ali posto je narodu vidim lepo ne bih da smetam.
A za moju platu ne brini, radio sam sa zapadnjacima i dokazao se, i plata mi ne zavisi od Zapada. Ja imam opasne skolice i znam da radim u struci, a vi narode gledajte sta cete kad Srbija kolapsira (hted
gledao sam i citao opozicionarko kmecanje o kol centrima
a to je nista drugo nego izborni stab. ko je imao 5% dodira sa nekim izborima u proslosti, zna da je to sve normalno, legalno i potrebno.
e sad, to sto opozicija moze da ima svoj izborni stab u necijoj dnevnoj sobi, i nema potrebe za iznajmljivanjem velikih prostorija, to govori o njima
Vidi da nismo videli kako beze sa sve kutijama i cime sve ne jos i da pricamo. Mene je policajac vodja kordona bukvalno ubo pendrekom u stomak uz idi nazad 7. jula 2020., stajao sa SAM, bilo je jos 10 ljudi rasporedjeno tuda-svuda na mnogo vecem prostoru, i NIJE MI PALO NAPAMET DA SE POVUCEM i jedan jedini korak JER SAM ZNAO DA SAM U PRAVU STO PROTESTVUJEM. I nije mi nista ni bilo - bar ne tog momenta.
Hocu da kazem da ne bih bezao ni u kom slucaju da sam siguran da radim ispravnu stvar.
Jednom smo imali incident na izbornom mestu, to je bilo jos 2004. godine, kada je dosao covek sa prstom koji je svetluckao po obodima nokta, a ja u tom trenutku obavljam ulogu na vratima sa svetlom za prst (provera da li je osoba vec glasala - ako jeste nema ulaska u prostoriju). Gledam ja - svetlucka prst, ne potpuno, nego stidljivo, pozovem i druge da ne bude da ja nesto presudjujem, i zakljucimo zajedno da je vec glasao i da ne moze. Covek se razbesneo, doveo posle i B92 , ALI GA NISMO PUSTILI JER JE PROCENJENO DA JE VEC GLASAO.
Opet, hocu da istaknem da moras da zauzmes stav ako si u pravu - da su ti sto su bezali bili upravu mirno bi odgovorili na pitanja sta su i sta tu rade i to je to - ako je sve u redu.
Inace samo da i to pojasnimo - koliko znam krsenja zakona vezano za izbore su poprilicno ozbiljna krivicna dela, nije to uopste tako naivno - na kraju krajeve menjas izbornu volju biraca, naravno da je ozbiljno.