Kristofer Hil kad tad postaće rak rana sadašnjeg režima u Srbiji

nesko101

Elita
Poruka
16.146
AUTORSKA
Ovo je za većinu Srba koji su po difoltu zaboravan narod tj. kratkog pamćenja treba da ih podsetim da je taj sadašnji Američki ambasador još davnih 90-tih kao i posle zalagao za efikasnost OVK i legalizaciju šiptarskih zločinaca i terorista bez ikakve odgovornosti.
Sada taj isti ima i te kakav uticaj na Vučićeve odluke kao i za samu sudbinu preostalih Srba na Kosovu i Metohiji.
Jedina nada za preostale Srpske patriote je da taj rak koji izjeda Srpsko društvo već jednog dana postane meta svesrpske narodne revolucije.
 
Poslednja izmena:
Lepo kaze da je glasa ona Floridi, sto bi znacilo; "Pa vi ste glasali ovde, a ne ja.Vas je to predsednik i vasa vlast. Ona je odgovorna vama, a ne meni. Vi ste je birali. Ja se ovde nista ne pitam".... Ali eto idalje ovde narod misli da on nesto odredjuje :hahaha: ...A njemu je jednostavno ta gej organizacija poslala poziv da dodje na skup. I on oseca potrebu i odgovornost u tom smislu da u zemlji u kojoj je ambasador podrzava ta prava i jednakosti...Niti je pitao Vucica da li da izadje, niti ga je zvao, niti to treba da radi...Jednostavno samo covek izasao svojevoljno i pritom misli da cini dobro drustvu....Ali to je za vas drugari visa matematika...Vi mislite da su to ljudi gusteri, masoni, iluminati i da je to sve organizovano od strane vladara sveta i duboke drzave:hahaha:
 

Back
Top