Petar_Petrovic
Veoma poznat
- Poruka
- 14.624
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naravno da progovara sta ti je cudno ,mani me religija ateista sam.progovara Bosnjak iz Salka.Svako ko digne ruku na gospodara ima da se proglasi teroristom i izrodom,Alaha mi
Da nije bilo komunista vi nikada drzavu ne bi imali.
da li znas za koga si ratovao ?Брр. А надао сам се да више никада нећу морати да носим чизме, шлем и панцир. Чисто у покушају самоочувања, док сам ратовао, ратовао сам. Беше му.
Као и сви моји - за Србију.da li znas za koga si ratovao ?
Jeko to?Зашто бисте крали Гаврила када заједно имамо и Мухамеда Мехмедбашића?
Јој Кћерко, па прочитај ко је све учествовао у атентату.Jeko to?
Veliku Srbiju ?Као и сви моји - за Србију.
Ти и последице Србског шенлучења кад му није време...Обожавам те што имаш став, али укључи и минимум знања уз њега.
Isto kao da si rekao ,srpska vojska nije napravila genocid u Srebrenici jer je tu bio jedan hrvat i slovenac pa se radi o multietnickoj jedinici.Јој Кћерко, па прочитај ко је све учествовао у атентату.
Такву каква је у том тренутку била. Ја другу немам.Veliku Srbiju ?
Црвени Титини алкоси, даље од својих џепова и функција не оду никад...Veliku Srbiju ?
Не знам каквом си менталном гимнастиком то извео, али не видим везу између онога што сам написао и онога што ти мислиш да бих рекао.Isto kao da si rekao ,srpska vojska nije napravila genocid u Srebrenici jer je tu bio jedan hrvat i slovenac pa se radi o multietnickoj jedinici.
imao si prije 19og vijekaТакву каква је у том тренутку била. Ја другу немам.
Одмори мало, попи кахву, почео си да пишеш неповезано. Не могу више да те пратим.imao si prije 19og vijeka
Aло бре старатељко стада са брда, остави се Рогатице!Joj, pao je u očaj što ne može doći u Rogaticu
Змаје, пусти Кћерку. Она је наша, само да се још мало информише.Aло бре старатељко стада са брда, остави се Рогатице!
Evo samo da kikice svežemЈој Кћерко, па прочитај ко је све учествовао у атентату.
Ne brini, brate, Rogatica mene može vidjeti samo u prolazu ne zanima ni mene a ni Šmita ta ljepotaAло бре старатељко стада са брда, остави се Рогатице!
Па ко помену Гаврила, ти или ја?Evo samo da kikice svežem
Imam pametnijeg štiva, zaboli me ko je pucao u koga prekjuče a kamoli prije sto godina
Да цитирам Стојана из Рана… ‘рац наша с таквим понашањемЗмаје, пусти Кћерку. Она је наша, само да се још мало информише.
ma svi su vasi do tokija.Змаје, пусти Кћерку. Она је наша, само да се још мало информише.
Ти ниси. Не трпај се непозван, непристојно је.ma svi su vasi do tokija.
Tako je, samo jos to objasni svojim sunarodnjacima.Ти ниси. Не трпај се непозван, непристојно је.
Ja, slučajno!Па ко помену Гаврила, ти или ја?