DeMeNtOr
Domaćin
- Poruka
- 4.222
Zbog Ledzera a i 80% filma je pod maskom.Ja sam zadovoljan sa bejlom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da. A Kejn je totalno sporedna uloga.
Ma svi su bili bolji. I onaj lik sto glumi Denta.
A sad nek mi neko objasni- kako to da neko ko se smatra dobrim glumcem moze biti toliko neprimetan u jednom dobrom filmu?
E stvarno ne znam sto mu bi ovo sa Terminatorom.Novac kvari ljude.
Mada necu jos nista da pricam.
Za mene je on precenjen glumac!
Ne kazem da je los. Ok je, ali ima boljih koje manje shvale.
On po mom misljenju ne zasluzuje hvalospeve koje dobija.
Lik mi je cirkuzant- smrsao je kao logoras, citala sam da je jeo nesto grozno, ne secam se sta, ne bi me ni zacudilo da su crvi u pitanju. Napisace sta neko ko zna, stvarno se ne secam...
Poenta je da on pokusava da forisra methos acting, ali uvek stize do pola. Nije fora da radis nesto ludo, moras dobro i da odglumis. Priprema je pola posla.
Ako u obicnoj ulozi ne mozes da briljiras, mani ti gojenje, mrsavljenje i ostalo.
Sto rece Paja, Kejn ga je pojeo tokom 4 recenice...
Bale je u Dark Knight-u glumom
prevazisao i cuvenog drvenog glumca filmova B-produkcije Petera Graves
ne moze se ocekivati da neko ostvari dobru ulogu
igrajuci lika koji se oblaci u odijelo i ide nocu da balansira odnos dobra i zla
zna se da je vrijednost Batman u tom gotovo revolucionarnom autorskom pristupu
adaptacije strip ostvarenja za koji je zasluzan Nolan.

Nije problem u Bejlu nego meni se chini u tome shto nema vishe neke konkurencije
Ni medju mushkarcima ni medju zenama
Ima li danas relativno mladjih(ispod 40) glumaca profila recimo De Nira/Pacina?
On je precenjen zbog toga shto je konkurencija slaba pa on ispada bolji nego shto stvarno jeste
Solidan je glumac ali ne tolko kolko se dize frka.
Ipak josh uvek nije dosegao staus precenjenosti tipa Dzoni Dep od koga je po meni realno bolji
Nije problem u Bejlu nego meni se chini u tome shto nema vishe neke konkurencije
Ni medju mushkarcima ni medju zenama
Ima li danas relativno mladjih(ispod 40) glumaca profila recimo De Nira/Pacina?
On je precenjen zbog toga shto je konkurencija slaba pa on ispada bolji nego shto stvarno jeste
Solidan je glumac ali ne tolko kolko se dize frka.
Ipak josh uvek nije dosegao staus precenjenosti tipa Dzoni Dep od koga je po meni realno bolji

).Di Kaprio ce s godinama samo dobiti na kvalitetu i kredibilitetu.Za sad ga taj tinejdz retard klishe yebe al polako se oslobadja toga.

Ja ne dozvoljavam ako me glumac nervira da to utice na moju sud o njemu kao glumcu.I mene Di Caprio ovako iritira,priznajem.Al i Brad Pitt takodje,al ne tvrdim da je los glumac.I izvini,nemoj da se uvredis al meni je Leonardo mnogo bolji od Pitt-a.I Leonardo nije poceo sa teenage filmovima,njegov rani pocetak je i ''The boy's life'' gde je tako mlad i neiskusan parirao De Niru.I on ga je sam ishvalio...
Nebitno,tesko da cu te ubediti,nije mi ni namera to da radim,a i stvarno iskacemo iz teme..
Benicio je i vise nego dobar,priznajem
.Uz American Psycho, to je uloga kojom je Bejl dokazao da je fantastican glumac ... Film inace nista posebno ...Pothitna promena teme
Jel gledao neko ''Harsh Times''?
Uz American Psycho, to je uloga kojom je Bejl dokazao da je fantastican glumac ... Film inace nista posebno ...
Kad smo vec kod uporedjivanja, meni se cini da ce Bardem imati status kao Daniel Day-Lewis - briljantan glumac, ali nedovoljno cenjen kao neki drugi, koji ne zasluzuje tu hvalu ...
Bejl me vise podseca na Brad Pita - fantastican glumac koji ce vise biti upamcen po dobrom manekenskom izgledu nego po svom talentu i ulogama ... Ali za to ja sam kriv, biranjem ulogama u blokbasterima poput Betmena i Terminatora ...

tad mi se ne dopada kako glumi- glumi povrsinski, ne gradi lik. Povrsinski bi znacilo da ima tacno odredjene pokrete i mimiku koju ponavlja, dok ne daje svom liku dubinu, ne gradi ga. A koje su to stvari koje stalno ponavlja kad je tough guy? Pa na primer mlataranje rukama i upiranje prstom kad je ljut, konstantno boranje cela i mrštenje i tako dalje.

...Al bolje da se manemo teme
E pa meni nije isti u Dijamantu i Departed.Glumi dva razlicita lika.Stavise bas mi se svidja u Departed,i ne bih bas rekla da je tipican tough guy.Vise glumi sjebanog undercover policajca koji zbog svog posla prolazi zbog neke krize licnog tipa.Zeljan dokazivanja a shvata korumpiranost svoga poziva.
A i nekako ne znam dal da se slozim da je Pitt bolji od Bale-a.Opet nisu isti tip glumaca.Jeste da Bale upada polako u celu tu holivudsku pricu al u proslosti je snimao savim drugacije filmove.
Ali Bale definitivno nije manekenski tip.Brad mozda ranije...ali ranije.
Simpaticno mi je sve ovo neslaganje...Al bolje da se manemo teme
Likovi su definitivno razliciti, ali on ih je odglumio isto manje-vise.

A onda ne mislimo drugacije, i meni je Pitt bolji glumac od BejlaJoj, sta cu kad drugacije mislim
Meni je Pitt bolji glumac od Bale-a. Ne treba prenagljivati, nikad se ne zna sta buducnost nosi. Ako je Bejl snimio 2 blockbuster-a ove godine ne mora da znaci da ce nastaviti da snima samo takve filmove u buducnosti. Ipak je jos mlad, tek treba da pokaze koliko zaista vredi, godine su pred njim.