George Bailey
Početnik
- Poruka
- 6
Ja sam igrao igricu XIII...Sjajna igrica...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Belgijski stripne kontam...Bornov identitet je knjiga![]()
Belgijski strip
nastao 84'
Jean Van Hamme je kreator
da, ...ali inspiracija mu je bila knjiga Roberta Ludluma
tu se zbunih...
Kako ste reagovali na Kristijanov skandal...sa majkom i sestrom...?
koga bre boli q.rac za njegovu familiju
...nije vise skandal u pitanju....
Sta se tacno desilo,ja sam cuo valjda da ih je udario ili tako nesto:???:

Hmm, dokone ljude, bez života sopstvenog? Možda? :???:
@tema:
Nemam formirano mišljenje o dotičnom glumcu.

A cudo da niko ne pominje"American Psycho"......Jeste da nije bas neki film,al on je fenomenalan.I jos koliko je jurio tu ulogu.I meni se bas svidja to sto nije tipicna zvezda,uvek je birao svoje uloge nezavisno od toga dal ce da napune bioskope.To za njegovu zenu ne bi mogao da cujes,ako te stvarno ne zanima, pre jedno 3 godine...Bitno je da on jebeno dobro odglumi za sta god da se uhvati.

A cudo da niko ne pominje"American Psycho"......Jeste da nije bas neki film,al on je fenomenalan.I jos koliko je jurio tu ulogu.I meni se bas svidja to sto nije tipicna zvezda,uvek je birao svoje uloge nezavisno od toga dal ce da napune bioskope.To za njegovu zenu ne bi mogao da cujes,ako te stvarno ne zanima, pre jedno 3 godine...Bitno je da on jebeno dobro odglumi za sta god da se uhvati.

Bale je u Dark Knight-u glumom
prevazisao i cuvenog drvenog glumca filmova B-produkcije Petera Graves
ne moze se ocekivati da neko ostvari dobru ulogu
igrajuci lika koji se oblaci u odijelo i ide nocu da balansira odnos dobra i zla
zna se da je vrijednost Batman u tom gotovo revolucionarnom autorskom pristupu
adaptacije strip ostvarenja za koji je zasluzan Nolan.
bas tako 
bas tako
A sto se tice ovog dela da nije ni mogao da ostvari zapazenu ulogu jer je pod kostimom... kako je onaj Hugo Weaving u V for vendetta super odigrao i to iskljucivo glasom? Ladno je lik svaku emociju preneo glasom i cak vrlo detaljno isportretisao taj lik.
Ipak je moguce, samo Bale to nije uradio...
I normalno da je Nolan zasluzan. Sto se tice glumaca u The Dark Knight su i Oldman i Ledger bili bolji od njega.
U onim dijalozima izmedju njega i Kejna
Kejn je toliko dobar i uvjerljiv da ti je pogled konstantno zakovan za njega
Bejl kao da ne postoji