KRISTALI

Achileyes

Zainteresovan član
Poruka
272
Zanima me kakva je svrha i dali kristali uopste pomazu.Ja patim od migrena.

(Nisu vezane za pritisak,zube,zglobove,secer....)
Jednostavno imam lose sinuse i devijaciju korena nosa od udarca.
Dali kristali mogu da mi pomognu i kako?

Moze da pomogne dobar ORL hirurg za tu devijaciju. A izvini nisi napisao koliko imas god, zato sto sinusi su ponekad problem samo u pubertetu, ili u odredjenom zivotnom dobu. Kristali ne pomazu, moja je drugarica probala sve za migrene. Jel ti to neki doktor dijagnostifikovao da je zbog sinusa ili si na svoju ruku zakljucio? Mislim da nisu migrene zbog devijacije obicno migrene imaju drugi uzrok.

dr.koki:
Moze da pomogne dobar ORL hirurg za tu devijaciju. A izvini nisi napisao koliko imas god, zato sto sinusi su ponekad problem samo u pubertetu, ili u odredjenom zivotnom dobu. Kristali ne pomazu, moja je drugarica probala sve za migrene. Jel ti to neki doktor dijagnostifikovao da je zbog sinusa ili si na svoju ruku zakljucio? Mislim da nisu migrene zbog devijacije obicno migrene imaju drugi uzrok.

Imam 26 godina,sportista sam.ORL hirurg mi je sam rekao da bi to trebalo da bude od devijacije nosa u korenu (slomio sam ga,a nije mobilizovan ni lecen pa je sraslo).
Ranije nisam imao problema,ali ih sve vise imam.Migrene su nam nasledne u familiji,pati moja baba,otac sestra i ja,ali me onda i taj prokleti nos boli.
Inace,sve teze disem na nos

Ne verujem da su migrene od devijacije nosa. Ali ipak bi trebalo da se operise ta devijacija, jer ona verovatno doprinosi tim migrenama. A mislim da bih trebao da uradis EEG, posto si i sam rekao da su migrene nasledne u tvojoj porodici. Da li su kod njih migrene bile u odredjenoj zivotnoj dobi? Jel se kod tebe periodicno ponavlja? Koliko dugo traje glavobolja, a li ti smeta svetlo i buka? Najbolje bi bilo da posetis neurologa.

Back