Christadelphian
Aktivan član
- Poruka
- 1.554
Pozdrav svima
ovo što je naš brat napisao je malo tačno malo ne .
Nećemo ga osuditi zbog toga
On ima svoje izvore informacija kojima veruje i opisuje istinu sa strane koju on vidi
a mi vrlo dobro znamo da se "čoveku neki put prav čini" ali to nije uvek tako, jer su naše moći rasudjivanja veoma uske.
MI ne treba da raspravljamo o sektama već o tumačenjima a ako ćemo tako Hristadelfijanci i nisu sekta ni organizacija već ljudi koji slično misle .
Nema hijerarhije već je svaka grupica od države do dražave mesta do mesta sama za sebe i to u cilju proučavanja i hvaljenja Boga.
No ovo je diskusija religije i svako ima pravo da kaže šta misli o sebi ili drugima.
Pozdrav
PS
Ja nemam razloga da se pravdam ili nekoga napadam što misli ovako ili onako.
Ja znam zašto mislim tako kako mislim i to mi je najbitnije .
Tu sam , ako neko hoće da sazna nešto više o nečemu što možda nije čuo.
ovo što je naš brat napisao je malo tačno malo ne .
Nećemo ga osuditi zbog toga
On ima svoje izvore informacija kojima veruje i opisuje istinu sa strane koju on vidi
a mi vrlo dobro znamo da se "čoveku neki put prav čini" ali to nije uvek tako, jer su naše moći rasudjivanja veoma uske.
MI ne treba da raspravljamo o sektama već o tumačenjima a ako ćemo tako Hristadelfijanci i nisu sekta ni organizacija već ljudi koji slično misle .
Nema hijerarhije već je svaka grupica od države do dražave mesta do mesta sama za sebe i to u cilju proučavanja i hvaljenja Boga.
No ovo je diskusija religije i svako ima pravo da kaže šta misli o sebi ili drugima.
Pozdrav
PS
Ja nemam razloga da se pravdam ili nekoga napadam što misli ovako ili onako.
Ja znam zašto mislim tako kako mislim i to mi je najbitnije .
Tu sam , ako neko hoće da sazna nešto više o nečemu što možda nije čuo.