Droid
Legenda
- Poruka
- 51.849
Ok .. ipak si dosadna.Ne, svi su zajebancije.
Doudž je samo simpatičan jer to priznaje.
Nadasve ne možeš da prihvatiš da se u nešto ne razumeš.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ok .. ipak si dosadna.Ne, svi su zajebancije.
Doudž je samo simpatičan jer to priznaje.
Priznaćeš da ovo nije smislen odgovor:Ok .. ipak si dosadna.
Nadasve ne možeš da prihvatiš da se u nešto ne razumeš.
Nema potrebe. Već je izmišljen krompir.To se koristi u poljoprivrednim softwareima. U njemu se zabeležava na primer kompletan ciklus proizvodnje nekog krompira. Tako da će u budućnosti kroz blockchain svaki kupac imati uvid u to šta se sve dešavalo sa krompirom od sejanja do dolaska na raf.
Hahaha pa ne ide to tako.Nema potrebe. Već je izmišljen krompir.
Ne poznajem nikog ko želi da ugrađuje GPS trekere u krtolu, ali i za to ima papir i olovka.
Znači, ako ja trenutno koristim Krompir koji nije praćen blokčejnom, to bi moglo značiti da je Kardano bezvredan.Hahaha pa ne ide to tako.![]()
![]()
![]()
![]()
Srbima je i četkica za zube bezvredna.Znači, ako ja trenutno koristim Krompir koji nije praćen blokčejnom, to bi moglo značiti da je Kardano bezvredan.
Priznaćeš da je "uhođenje krompira" ipak glupo objašnjenje za 50,000 dolaraSrbima je i četkica za zube bezvredna.
Pa to moće biti deset hiljada tona krompira.Priznaćeš da je "uhođenje krompira" ipak glupo objašnjenje za 50,000 dolara
Imaš novu Piter Šif emisiju gde je ponovo objasnio zašto je BTC bezvredan.Glupo za bukvalistu svakako.![]()
Njemu je samo žao što nije ušao na vreme. Hoće da obori cenu, pa ulazi prvi.Imaš novu Piter Šif emisiju gde je ponovo objasnio zašto je BTC bezvredan.
Prihvatio je moj savet da ne zove BTC više "asset" nego sad kaže Token.
Rekao je da je on #1 kritičmar bitkoina na svetu, a ja se mislim "Hej, ja sam," ali onda je pojasnio da misli u smislu svetske slave i poznatosti.
Ne.Njemu je samo žao što nije ušao na vreme. Hoće da obori cenu, pa ulazi prvi.![]()
Ona je u stvarima koja se tim metalom mogu raditi.A stvarna vrednost je u blještavom kamenu?
Znam kad da uletim. Krenuo rast.
Zovu me vojvodjanski Bog kriptosa.
Konkretno ti neki su: Ćuskije, koje ne znaju šta pričajuKakob neki rekli:
“The most risky investment in history is to not buy bitcoin”.
Nisi to dobro razumeo.Upotrebna vrednost zlata se konstantno smanjuje, glavna upotreba u 21.veku mu je "store of value".
Nažalost, sada je dobilo ozbiljnu konkurenciju koja ga dodatno guši.
Konkretno ti neki su: Ćuskije, koje ne znaju šta pričaju
Ti psi su simpatizeri Bitkoina.Nekib rekli i ovako:
"Psi laju, karavane prolaze."
Zlato svoju osnovnu vrednost dobija iz svojih karakteristika, isto kao i bitkoin. Realnost je da karakteristike bitkoina imaju veći značaj u 21.veku od karakteristika jednog metala.Nisi to dobro razumeo.
Zlato i ne bi moglo da bude "store of value," kad bi bilo beskorisno.
Znači to je obavezni redosled koraka. A vi ga niste ispoštovali
Imaš novu Piter Šif emisiju gde je ponovo objasnio zašto je BTC bezvredan.
Prihvatio je moj savet da ne zove BTC više "asset" nego sad kaže Token.
Rekao je da je on #1 kritičmar bitkoina na svetu, a ja se mislim "Hej, ja sam," ali onda je pojasnio da misli u smislu svetske slave i poznatosti.