M MIDA Gost 16.09.2003. u 02:30 - KRIMINALISTIKA #1 kazite mi nesto oko upisa na kriminalistiku i uopsteno o svemu ..posto pokusacu da upisem pa da znam od prilike na cemu sam ...hvala unapred
kazite mi nesto oko upisa na kriminalistiku i uopsteno o svemu ..posto pokusacu da upisem pa da znam od prilike na cemu sam ...hvala unapred
N neskos Gost 20.09.2003. u 16:44 - KRIMINALISTIKA #2 imas knjigu vodic kroz univerzitet pomoci ce ti oko upisa kao i studentski vodic (knjizara plato)
A a_muharike Gost 25.09.2003. u 00:35 - KRIMINALISTIKA #3 Да ли мислиш на Вишу школу унутршњих послова или на Полицијску академију?
Gost 28.09.2003. u 19:47 - KRIMINALISTIKA #4 MIDA: kazite mi nesto oko upisa na kriminalistiku i uopsteno o svemu ..posto pokusacu da upisem pa da znam od prilike na cemu sam ...hvala unapred Kliknite za proširenje...
MIDA: kazite mi nesto oko upisa na kriminalistiku i uopsteno o svemu ..posto pokusacu da upisem pa da znam od prilike na cemu sam ...hvala unapred Kliknite za proširenje...
G Goran Mucic Gost 13.10.2003. u 11:13 - KRIMINALISTIKA #5 mozete mi reci koji predmeti trebaju da bi bio forenzicar
M majce Gost 28.01.2004. u 17:58 - KRIMINALISTIKA #6 Imas sajt Vise kriminalisticke, ovako glasi....www.vsup.edu.yu
A Aaleksandar Gost 09.02.2004. u 02:15 - KRIMINALISTIKA #7 Anonymous: MIDA: kazite mi nesto oko upisa na kriminalistiku i uopsteno o svemu ..posto pokusacu da upisem pa da znam od prilike na cemu sam ...hvala unapred Kliknite za proširenje... Kliknite za proširenje... studira li neko od vas mozda Visu skolu unutrasnjih poslova ili policijsku akademiju ili visoku skolu unutrasnjih poslova u Banjaluci
Anonymous: MIDA: kazite mi nesto oko upisa na kriminalistiku i uopsteno o svemu ..posto pokusacu da upisem pa da znam od prilike na cemu sam ...hvala unapred Kliknite za proširenje... Kliknite za proširenje... studira li neko od vas mozda Visu skolu unutrasnjih poslova ili policijsku akademiju ili visoku skolu unutrasnjih poslova u Banjaluci
A Aaleksandar Gost 09.02.2004. u 02:16 - KRIMINALISTIKA #8 majce: Imas sajt Vise kriminalisticke, ovako glasi....www.vsup.edu.yu Kliknite za proširenje... najbolje bi bilo da zavrsis neki fakultet prirodnih nauka a zatim kurs kriminalistike tehnike u MUP-u
majce: Imas sajt Vise kriminalisticke, ovako glasi....www.vsup.edu.yu Kliknite za proširenje... najbolje bi bilo da zavrsis neki fakultet prirodnih nauka a zatim kurs kriminalistike tehnike u MUP-u
Gost 13.07.2004. u 17:48 - KRIMINALISTIKA #9 Goran Mucic: mozete mi reci koji predmeti trebaju da bi bio forenzicar Kliknite za proširenje...