Kriminal Imleka i Salforda:Njima povećana cena mleka za DINAR a oni nama za 2 DINARA!

KOLEGA IVAN

Poznat
Poruka
8.216
Poskupeli mleko i mlečni proizvodi
Блиц - Пре 9 сати

Mlekarska industrija Imlek iz Beograda povećala je cenu mleka za dva dinara po litru, a mlečnih proizvoda za dinar po litru, kazali su danas agenciji Beta u toj kompaniji.

Kako su naveli u Imleku, razlog za poskupljenje je povećanje otkupne cene sirovog mleka sa 32 na 33,1 dinar po litru. Prema navodima beogradskim medija, cene mleka i mlečnih proizvoda povećala je i Subotička mlekara od dva do 3,5 odsto.

Imlek je prethnodni put 20. novembra 2010. povećao cenu dugotrajnog mleka za 1,8 dinara po litru, a mlečnih proizvoda za 3,2 dinara po litru zbog povećanja otkupne cene mleka za 3,5 dinara po litru. Kompanija Imlek je najveći proizvodjač mleka i mlečnih proizvoda u Srbiji, a posluje u okviru Dunav hrana grupe. Vlasnik Grupe u okviru koje posluje i Subotička mlekara je investicioni fond Salford.

LOPOVLUK NA KUB!!!

Dakle, obratite pažnju na ovo što sam uvećao. Proizvođači mleka tj. farmeri (ne ovi sa Pinka nego seljaci) su uz pomoć države verovatno povećali otkupnu cenu sirovog mleka za 1,1 dinar a ova lopovska mlekara je povećala svoju cenu mleka za 2 dinara. Dakle, tu se u startu vide lopovluk i kriminal Imleka i Salforda koji umesto da povećaju svoju cenu onoliko koliko su farmeri povećali njima, oni tu cenu povećavaju skoro duplo više i tako se bogate na grbači i farmera i nas, kupaca ! Je**m li im majku lopovsku!!!!
 
ja ipak predlažem da krenemo od KONKRETNOG SLUČAJA

Dakle, batalimo, braćo i sestre, gospodo (zbirno da bude fensi kao u italijanskom . sinjori za oba pola), drugovi i drugariCE ------- ŠUPLJU demagogiju

Konačno je stigao svetli trenutak da neko krene od sebe.

gde ja počeh, ti produži -

neka kolega prvo, ipak, ISPRAVI SEBE.

JA IMAM DOKAZ.

nemoj da pljuješ druge i praviš se nevin ako to nisi, to treba da bude moto one nepartijske partije i pdf. politika foruma krstarica

dajmo, konačno, LIČNI PRIMER

krenimo od sebe.

ostavimo na miru sasvim nevine krave i vlade, dok ne ispitamo LIČNU ODGOVORNOST za MNOGOSTRUKE ZLOČINE :)
 
Kupujte mleko iz gepeka !

Nađite seljaka iz okoline i ugovorite dnevne količine sa stanarima vaše zgrade.

Seljak će rado da vam isporuči mleko do grada za tu cenu koju plaćate mlekarima.

A i duvan i rakiju može da nabavi jeftinije nego u marketima.

Došlo vreme da se u svakoj zgradi odredi pored predsednika kućnog saveta i jedan INTENDANT.

A pdv nek plaća ko oće
 

Back
Top