- Poruka
- 6.833
ps. upisan si![]()

tek ces ti biti upisan ,ooo,ademi ima vremena, cekaj samo ,tek ces biti....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ps. upisan si![]()
Mora da su Srbi sami to uradili..![]()
mozda je silovana...
silovanja je bilo i u sred kraljeva... i to u vecem broju, ali tebe to ne brine
a u vezi nestalih lica, i to je verovatno istina
problem je sto tebe ne interesuju hiljde albanaca koji su nestali, ali te intersuje sto srba
jesi li procitao deo koji govori o pozaru manastira???
jesi li negde video da je piroman uhvacen??
da li igde pise ko je podmetnuo pozar???
The New York Times, November 1, 1987:
http://www.kunstradio.at/WAR/binder-nytimes.html
![]()
Спаљивање Српских манастира од шиптара на Косову 1981
Од Српских власти и њихових медија се игнорише пакао Срба на Косову пре доласка милошевића. Стално се чује како је страшан био Милошевић према шиптарима.
Није Милошевић као многи шиптари, пример вођа шиптара Fadil Hoxha, тражио да се силују Српкиње, тровали Српске бунаре, све што су могли да смисле од зверства су многи шиптари чинили Србима пре доласка Милошевића на власт.
Како није срамота данашње такозване демократе да игноришу пакао Срба на Косову пре доласка Милошевића на власт?
Ma zapalio ga je staresina manastira jer verovatno nije bio primio platu...
Ama bre covece zajebi ti Kraljevo i Krusevac i Kragujevac!Ovde se radi onome sta su albanci radili decenijama na Kosovu.Odakle ti moralno pravo da uporedjujes ako je neko nekoga silovao u Nisu ili Prokuplju,sa etnickim ciscenjem Srba sa Kosova koje traje i danas?
znaci nije isto ubistvu u njujorku i na kosovu, silovanje u parizu u u pristiniSvugde u svetu se dogadjaju silovanja i razne kriminalne radnje,ali nemoj da pokusavas da izjednacavas te stvari sa onim sto se dogadjalo i sto se dogadja na Kosovu!
a ko je to zapalio??? ili je dovoljno sto ti pretpostavljas da znas...Jel je ona Pecka patrijarsija koja je zapaljena 1981 godine pojedinacan slucaj?Jel ima to neke veze sa Kraljevom?
pa pogledaj popise stanovnistva npr u kursumlijii okolini... i sta vidis???Kojih `stotinu` Srba ti ovde pominjes?Imas li obraza da tako nesto kazes?Pogledaj popise stanovnistva na Kosovu decenijama unazad,i sta ces videti?
Tacno je da su i Albanci stradali,ali kad?Rekao sam ti da jedno nasilje izaziva drugo,a ti izgleda to nisi znao...i ne vredi ti sad da kukas i da zalis te Albance...oni su stradali zbog onih koji su decenijama vrsili pritisak i proganjali Srbe sa Kosova...
Ma sta si ovo napisao kad Srbi sve izmisljaju,i lazu...ovo sam ti odgovorio umesto Adema...
zivo cudo kako vas jos uopce i ima...
nakon tolikih silnih genocida..(.ma nema ga na kugli zemaljskoj tko na vama nije izvrsio genocid)
malo manje pretjerivanja i patetike , bit ce vise vjerodostojnosti...
znaci silovanje na kosovu ima etnicke motive, a silovanje u kraljevu seksualne motive. albanac koji siluje neku albanku nema isti motiv kao albanc koji siluje neku srpskinju.
znaci nije isto ubistvu u njujorku i na kosovu, silovanje u parizu u u pristini
znaci silovanje na kosovu ima etnicke motive, a silovanje u kraljevu seksualne motive. albanac koji siluje neku albanku nema isti motiv kao albanc koji siluje neku srpskinju.
znaci nije isto ubistvu u njujorku i na kosovu, silovanje u parizu u u pristini
a ko je to zapalio??? ili je dovoljno sto ti pretpostavljas da znas...
pa pogledaj popise stanovnistva npr u kursumlijii okolini... i sta vidis???
e da znas makar deo stradanja albaanca, ne bi ovo govorio. procitaj malo o zivotu velikog leke, sta je on radio albancima....pa se ajvi kasnije
ps.rankovica
nakon tolikih silnih genocida..(.ma nema ga na kugli zemaljskoj tko na vama nije izvrsio genocid)
nemoj da preterujes... kazes bas sve izmisljaju a??...
a nikad nisu tako sto radili???![]()
,ali kada UCK udje u neko nez\asticeno srpsko selo i pocne da siluje devojke i zene i potom ih ubije kao i njihovu porodicu,e onda je to sasvim nesto drugo!
ps.Dugo sam cekao da se setis i da pomenes legendarnog druga Marka,ili Leke kako hoces da ga zoves,sasvim je svejedno!
Ma zapalio ga je staresina manastira jer verovatno nije bio primio platu...o ljudi moji sta sve necu ovde da procitam!
Pa po tvome ispada da Srbi sve izmisljaju...to ti tako ovde pises...
Stvarno nije lepo s' tvoje strane da se tako sprdas sa stradanjem srpskog naroda na Kosmetu..
a ako neki srpski vojnik siluje neku bosanku ili albanku ili hrvaticu, jeli to isto, ili ponovo se ne moze uporediti
vidis, mene boli ona stvar za njega, njega vise nema, naneo je dosta zla, ali...idemo dalje.
kad sam ja rekao da "sve izmisljaju"??
curo od' de' pozanji 'senicu ,pomozi mami oko vesa, tati da ubacite kukuruz u cardak, napravi pitu sa mesom ,ako imas klinca (promeni mu pelene), ako nemas ...operi sudove...
ademiju mozes i noge malo oprati...ako ti da.
samo pazi osetljiv je kao ''znoj baruta''
![]()
Rekao sam ti nekoliko puta i sada cu ti ponoviti:Uvek mogu da priznam da su pojedinci iz srpskog naroda cinili zlocine za razliku od tebe koji nisi nijednom na ovom forumu osudio ono sta su radili vasi divljaci!
A sto se tice Rankovica i njegovog `zla`,kada sve saberem i oduzmem mislim da nije pogresio!