Krezuba Srbija

I gledaj sad ovo kod jednog privatnika je 4000 skidanje kamenca kod drugog 5000 a kod treceg 3500 nidje veze
Ајде не зезај да су те цифре приватно,8000 динара је било пре ковида 19 приватно а то су огромне паре,није их било тада.

Lepota je luksuz, sta ce ti zubi? Mogu se jesti i kaše :D

Šalu na stranu, ja retko idem kod zubara, a i to kad odem odem da na to skidanje kamenca i da se proveri xa li ima neki karijes.
Nemam potrebu, nit sam ikad imao pokvaren zub, a imam i osmice koje su u vinklu ... genetika dobra na svu srecu... manje vise to nam porodicno.

E sad par hiljada dinara dati za to, bolje nego u kafani potrositi... mada ja uglavnom za dz idem kod poznanika i prijatelja . odnesem malo manderina i kafu...

Lepota je luksuz, sta ce ti zubi? Mogu se jesti i kaše :D

Šalu na stranu, ja retko idem kod zubara, a i to kad odem odem da na to skidanje kamenca i da se proveri xa li ima neki karijes.
Nemam potrebu, nit sam ikad imao pokvaren zub, a imam i osmice koje su u vinklu ... genetika dobra na svu srecu... manje vise to nam porodicno.

E sad par hiljada dinara dati za to, bolje nego u kafani potrositi... mada ja uglavnom za dz idem kod poznanika i prijatelja . odnesem malo manderina i kafu...
Meni su zubi dosta jaki i zdravi na svake dve do tri godine se pokvari jedan mozda dva,kamenac moram češće da skidam jer sam pušač

Nissm znao ds se od purnja ja stvara kamenac 🤷
1000016709.jpg

nije ni svako skidanje kamenca isto, pa i zato ne kosta isto, ne mos' samo da se se protrci sa ultrazvukom
treba svake godine, ili 2x godisnje, i onda ide lako, kao i travnjak kada se zapusti, mora vise da kosta da se to raskrci

Back