dakle stvarno treba legalizovati i oporezovati prostituciju....
DOKLE VISE OVA NEIZZIVLJENOST!
DOKLE VISE OVA NEIZZIVLJENOST!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
The Edge:Ako niste imali sex, onda ti ionako nije prijateljica... nemaš šta da izgubiš.
Po definiciji, muško-žensko prijateljstvo dolazi POSLE sex-a.
The Edge:Po definiciji, muško-žensko prijateljstvo dolazi POSLE sex-a.
Znaš ti ponekad i da zablistaš!Steffan:O kakvom to prijateljstvu pricas bre?!? Ko jos normalan zeli da yebe svoje drugare?!?![]()
Julian_Duranona:Pa vidi... Ne traze svi srodnu dusu. Mozda imaju trenutno neke druge planove u zivotu? Mozda nisu zaljubljive prirode? Mozda imaju poverenja jedno u drugo, postovanje i seksualnu privlacnost... ali im nedostaje jos nesto...?
E, straschan si joj ti drug! Ti bi da povalis ribu iz inostranstva, pa da se hvalises, kad ode. Ne bi ti palo to na pamet da je gledas svaki dan!Luciferko:...zelim da je cepam...
Luciferko:Ima li neko ideju. Kako da joj kazem da zelim seks. Znamo se gotovo od rodjenja ona zivi u inostranstvu. Mislim vec jedno 5-6 godina zelim da je cepam ali mi je sve nesto u glavi da smo drugovi od rodjenja.
Ima li neko ideju kako da joj kazem da bi seks sa njom.
A da ako je moguce ne izgubim prijateljstvo.
Steffan:Ma, drugar, drugarica, poenta je ista..cim ti zelim da je yebes to ti nije drugarica, razumes?
ma slusaj ti mene ovako nemoj da ti ovi diletanti pune glavu kakvim glupostima kresni ti to dok je vreme pa udari recku na zidu spavace sobeLuciferko:Ima li neko ideju. Kako da joj kazem da zelim seks. Znamo se gotovo od rodjenja ona zivi u inostranstvu. Mislim vec jedno 5-6 godina zelim da je cepam ali mi je sve nesto u glavi da smo drugovi od rodjenja.
Ima li neko ideju kako da joj kazem da bi seks sa njom.
A da ako je moguce ne izgubim prijateljstvo.
Jel se ti to meni obracas? Nisam u toku... :shock:AntunTun:sve dok je drugarski....u redu je....shta ima veze....drugovi smo.....el tako pero?
Ma da non stop me neki prozivaju i pominju po forumu pa mi se vise i pricinjava. Eto sad mi se pricinilo da si ti napisao da si zensko. :shock:AntunTun:imam druga ... pera...koji ponekad svrne na 4um...al jako retko u principu
zashto se sve uvek vrti oko tebe..kada tjesh jednom mene pomenuti..uvek oko tebe i za tebe..i neprestano samo sebe spominjesh..kada tje ova veza biti "mi"..ako nastavish ovako..ja vishe netju biti tvoja
shmrc