Kresnuti drugaricu koju znam 23 godine

The Edge:
Ako niste imali sex, onda ti ionako nije prijateljica... nemaš šta da izgubiš.

Po definiciji, muško-žensko prijateljstvo dolazi POSLE sex-a.

:shock: ...А ја се још нисам креснула ни са једним својим мушким пријатељем... :? ...А мислила сам да смо пријатељи већ деценијама...

Luciferko:
Ima li neko ideju. Kako da joj kazem da zelim seks. Znamo se gotovo od rodjenja ona zivi u inostranstvu. Mislim vec jedno 5-6 godina zelim da je cepam ali mi je sve nesto u glavi da smo drugovi od rodjenja.

Ima li neko ideju kako da joj kazem da bi seks sa njom.

A da ako je moguce ne izgubim prijateljstvo.

Luciferko, uskraćen si za sex i druženje sa lepšim polom. Razara te apstinencija i toliko si očajan da maštaš o sexu sa bilo kim. Kako ste drugovi od rođenja, trebalo bi da je, toliko dobro poznaješ da možeš da prepoznaš da li postoji povratna reakcija i obostrana želja za seksom.
Sve u svemu, očajan si, pa ćeš verovatno početi da razmišljaš i o incestualnim vezama sa familijom i bliskim članovima porodice. Šta ima veze ako imaš grešne misli prema sestri? Biće ti sestra i posle kresa...

Luciferko:
Ima li neko ideju. Kako da joj kazem da zelim seks. Znamo se gotovo od rodjenja ona zivi u inostranstvu. Mislim vec jedno 5-6 godina zelim da je cepam ali mi je sve nesto u glavi da smo drugovi od rodjenja.

Ima li neko ideju kako da joj kazem da bi seks sa njom.

A da ako je moguce ne izgubim prijateljstvo.
ma slusaj ti mene ovako nemoj da ti ovi diletanti pune glavu kakvim glupostima kresni ti to dok je vreme pa udari recku na zidu spavace sobe :twisted: :twisted: a i posle sexa ostacete prijatelji :wink: veruj mi na rec :!: :!:

A ima i ono: drug drugarica - drugo stanje.

Al bi to bas bilo super...posto ima takav stav "ocu da je cepam".

Inace kakve veze ima koliko su vremena drugovi?

Znaci:
za 5 dana poznanstva se vrlo malo svidjaju jedno drugom
za 5 godina oce da je cepa.
Kakv li bi to ludacki sex bio sa 50 godina poznanstva? :lol: Ostali samo dugmici... :lol:

AntunTun:
imam druga ... pera...koji ponekad svrne na 4um...al jako retko u principu

zashto se sve uvek vrti oko tebe..kada tjesh jednom mene pomenuti..uvek oko tebe i za tebe..i neprestano samo sebe spominjesh..kada tje ova veza biti "mi"..ako nastavish ovako..ja vishe netju biti tvoja

shmrc
Ma da non stop me neki prozivaju i pominju po forumu pa mi se vise i pricinjava. Eto sad mi se pricinilo da si ti napisao da si zensko. :shock:
MP3 predlog
Biti samo svoj

Back