S
Suzi
Gost
Da li se vidate sa bivsim momcima radi sexa?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Suzi:Da li se vidate sa bivsim momcima radi sexa?
bravo sreco-i ja sam se malo vidjao sa bivsom-nesto me se pozelela i ja nje 8)Sumpopu:Ja sam za!!! To je bas dobro, kada si neraspolozena ili smorena, mozes da okrenes svog bivseg! I 8) eto uzivanja!!!
devojka_bgd:Da,ali ako si ga mnogo volela...mogu osecanja da ti se vrate,a da sve one razloge zbog kojih ste raskinuli zaboravis...I eto nevolje...Narocito ako on ne oseca isto,sto je obicno slucaj...
a sta ako je ostavljena hmmmmmm.vanjaa:Suzi:Da li se vidate sa bivsim momcima radi sexa?
DA JE BIO DOBAR, NIKADA SE NEBI ZVAO "BIVSI"!!!!
hahaha...
Betty:devojka_bgd:Da,ali ako si ga mnogo volela...mogu osecanja da ti se vrate,a da sve one razloge zbog kojih ste raskinuli zaboravis...I eto nevolje...Narocito ako on ne oseca isto,sto je obicno slucaj...
[/b] E tu si u pravu! Mi devojke kakve smo, brzo se vezemo, a njih bas briga!
Pa takav je zivot! Ali kad smo vec tu, iskoristicemo najbolje!!!![]()
Anonymous:To je duh, prvo kao brzo se vezemo a posle ma daj da iskoristimo najbolje!!! pf :wink:Betty:devojka_bgd:Da,ali ako si ga mnogo volela...mogu osecanja da ti se vrate,a da sve one razloge zbog kojih ste raskinuli zaboravis...I eto nevolje...Narocito ako on ne oseca isto,sto je obicno slucaj...
[/b] E tu si u pravu! Mi devojke kakve smo, brzo se vezemo, a njih bas briga!
Pa takav je zivot! Ali kad smo vec tu, iskoristicemo najbolje!!!![]()
Da li se vidate sa bivsim momcima radi sexa?