Крени-промени облепио Београд плакатима Вучића и Хила: "Сви испред РТС-а 13. априла"

Protest opozicije ima jedino smisla ako je masovan. Dakle cela opozicija da se okupi, plus javne ličnosti. Tako se dobija potrebna energija.

Međutim, ovde imamo situaciju da Savo nastupa u solo varijanti, bez koordinacije sa ostalima, pretpostavljam sa željom da se otupi energija koja bi možda mogla biti bolje iskorišćena.

Akciju podržao Gajić. Pa prosudite sami ;)
Celoj opoziciji, koja je vise od 5 god na politickoj sceni, treba okrenuti ledja i nikad vise ne glasati za nju.
 
Celoj opoziciji, koja je vise od 5 god na politickoj sceni, treba okrenuti ledja i nikad vise ne glasati za nju.

Pa realno, jesu malo kilavi, pasivni i vazda u defanzivi, ali to nam je što nam je. Niko nikome ne brani da se uključi i pokaže da može bolje. Lako je biti mudrac sa bezbedne daljine ;)
 
Pogledajte prilog 1530116


Kreni-promeni oblepio Beograd plakatima Vučića i Hila: „Svi ispred RTS 13. aprila“


1712865375-1712854168524-750x563.jpg


11. apr 2024

Pokret Kreni-Promeni počeo je akciju plakatiranja Beograda karikaturama na kojima američki ambasador Kristofer Hil simbolično kruniše predsednika Srbije Aleksandra Vučića dok mu Vučić za uzvrat predaje Kosovo i litijum upakovane kao poklon, saopštio je ovaj pokret.

Pogledajte prilog 1530117


Kako se navodi u saopštenju, pokret Kreni-Promeni poziva sve građane na protest “Svi ispred RTS-a, 13. april u 19h”.

link
Све су индиције да Саво Манојловић хоће на изборе, пре свега јер је Саво јавно иступио против најављеног бојкота који иде на руку само и једино анти-Србијанском режиму. Саво је уграбио моменат да се измигољи испод шињела лажног опозиционара Друга Ђида оног тренутка када је под тај шињел ушао "Зелено леви фронт" (екс-Не давимо Београд) и Другу Ђиди је била опала пажња. Када су се ставили под команду Тројанског коња Ђида, Паткари су издали своје фанове и Саво Манојловић је преузео то гласачко тело које у Београду није мало. Зато Саво већ прави добре политичке резултате, данас ће његов протест (који је био одгођен због убиства девојчице Данке) испред РТС-а да буде веома посећен и сва је прилика да би његова организација "Крени, промени" одлично прошла на поновљеним београдским изборима ако би на исте изашла.


Рекао бих да литијум (и Косово) немају везе са Београдом али у реду ако ти тако мислиш.
 
Komšo, to su ti sve tvoji klonovi, množe se u beskraj... skrati im muke i kandiduj ti lepo sebe originalnog. To će biti tačka prekida celokupnog apsurda...
Naravno možeš i nastaviti kod kuće da se igraš sa ruskim babuškama, ali avaj čemu... :cool: :mazi:

И тебе почели да плаћају Миленијалци..?!
 
Čim se zove Savo to je neki bosančeros ili kamenjarac. Nula bodova, frend svog Čipuljičkog sp(i)na.

Oćemo Srbijance, ne dođoše da nas vode i zavode za Goleš planinu.

Ja bi glasovao oruđiđi @Sizif @комшија @Dе Sisti

'оћемо неког ко има појма о животу! Чак и добре намере.. Еј!
 
Показаће се врло брзо да ли јесте или није овај прави. Нећу још ништа да кажем али видећемо.
Једино ми мало чудно што га још полиција није хапсила и ДБ претио, упадао у стан, затварао, тукао, малтретирао му породицу....

Па и њих је изгледа стид помало. ;)
 
Било би ме блам да неко са називом крени промени буде мој. То је за оне са јефтинијим картама.

Извињавамо се што нисмо сви чланови Миленијум тима. :rumenko::(
 
Надам се да је Саво чуо мој савет и кренуо да формира странку, као Несторовић. Требаће му времена, неопходна страначка инфрастуктура и све остало за озбиљно бављење политиком, а не само протести који трају један дан и за један дан се и забораве.
Има и програм и личну харизму, не треба да се удружује са Несторовићем, али нека Србија има макар две неиздајничке и нелоповске странке, против урока.
Уколико се то оствари, резултати сваких следећих избора ће бити запањујући. Они представљају мишљење претихе, већинске Србије која једноставно није имала опцију за коју може да гласа чиста срца. Овако би имала две.
 

Back
Top