Jel moze neko da mi preporuci dobru kremu za zastitu od sunca i kremu za posle suncanja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
WOW :shock: !!!! Vidis li bre sa kakvim se znanjem ide na plazu?maja mala mama:Za suncanje LANCASTER,Body Scalp SPF 15 a za posle suncanja takodje LANCASTER Beach cooler SPF 4,koju mozes koristiti i za poslednje dane suncanja...
I ima jos jedna fenomenalna varijanta za koju navijam.
Dr.Hauschka-holisticka nega i zastita koze od sunca.Postoje losioni sa SPF 15,20,8 ali i za klince SPF 22,i naravno losion za posle suncanja.
Vichy sam koristila prosle godine i veoma zadovoljna...
dbg:WOW :shock: !!!! Vidis li bre sa kakvim se znanjem ide na plazu?maja mala mama:Za suncanje LANCASTER,Body Scalp SPF 15 a za posle suncanja takodje LANCASTER Beach cooler SPF 4,koju mozes koristiti i za poslednje dane suncanja...
Dr.Hauschka-holisticka nega i zastita koze od sunca.Postoje losioni sa SPF 15,20,8 ali i za klince SPF 22,i naravno losion za posle suncanja.
Vichy sam koristila prosle godine i veoma zadovoljna...
E bas nisi ti nego sam ja, utata utatamaja mala mama:Mnogo mi je drago sto sam te uveselila...![]()
dbg:Hvala na detaljnom obavestenjumaja mala mama:Za suncanje LANCASTER,Body Scalp SPF 15 a za posle suncanja takodje LANCASTER Beach cooler SPF 4,koju mozes koristiti i za poslednje dane suncanja...
Vichy sam koristila prosle godine i veoma zadovoljna...![]()
dbg:E bas nisi ti nego sam ja, utata utatamaja mala mama:Mnogo mi je drago sto sam te uveselila...![]()
![]()
A sta ako planira u septembru da ide na more?-Eva-:Ako krajem avgusta nemaš boju nećeš je ove godine ni imati. S tim kremama si trebala početi početkom ljeta a ne na kraju. Sunce je sada slabo i bezopasno da bi ti naškodilo.
cmok!d-mol:Da rešim spor
1:0 za dbg
![]()
dbg:cmok!d-mol:Da rešim spor
1:0 za dbg
![]()
:wink:
-Eva-:Ako krajem avgusta nemaš boju nećeš je ove godine ni imati. S tim kremama si trebala početi početkom ljeta a ne na kraju. Sunce je sada slabo i bezopasno da bi ti naškodilo.