Kreme za ruke

Sibil Vejn

Poznat
Poruka
7.011
Dakle,cime negujete ruke...??

Moja baka je celog zivota koristila samo Niveu,mama i sestra isto,a meni se od mirisa te kreme smuci zivot:confused:

Koristila sam Garnier crvenu,ona je bas bila dobra,al sam se navukla na Florena kremu,od kamilice...I vec mesecima samo nju koristim,odusevljena sam:D:heart:

Sad imam i neku glicerinsku,ona je isto fina.

I naravno,Pantenol zimi.:heart:

Poslednja izmena:

gost 15307

Legenda
Poruka
56.099
e, ne mogu ni ja Niveju....i stvarno bazdi onako....nivejasto : (((
sad koristim neku domacu sto kosta ono...50 dinara...nije tako jako
parfumirana ko ove...fensi, a sadrzi sve sto treba... mrzi me sad da provjeravam kako
se zove...napisem poslije

Ashe Hime

Iskusan
Poruka
5.542
koristim ovu jer se brzo upije, nerviraju me one od kojih su mi stalno vlazne i mljackave ruke :neutral:

30_ef88b05f8da5b112422a7922238b7ea6.jpg

a zimi ovu, jer se takodje dobro upija i zgodnija je za grubjle vrijeme

Neutrogena_Norwegian_Formula_Hand_Cream_Scented_50ml.jpg

donamileva

Buduća legenda
Poruka
30.635
ja bas volim niveu
miris me uvek podseca na detinjstvo - mada je mama koristila soleu kao masniju

tako ja volim i nivea mleko za telo , kremu za ruke, dezodoranse a koristim i nocnu niveu sa koenzimom Q.
a i crvena garnije je OK.

mada povremeno se namazem i dobrom starom Pavlovicevom

gost 185738

Veoma poznat
Poruka
11.623
Do skoro nisam imala kremu za ruke u svakodnevnoj nezi, kad namazem mleko za telo, pustim da i tu upije, sve bude ok... Medjutim, svidi mi se kako zvuci kombinacija krastavca i limuna (Avonova kremica), narucim je i zaljubim se ;)

mirjana_ns

Zainteresovan član
Poruka
119
Do skoro nisam imala kremu za ruke u svakodnevnoj nezi, kad namazem mleko za telo, pustim da i tu upije, sve bude ok... Medjutim, svidi mi se kako zvuci kombinacija krastavca i limuna (Avonova kremica), narucim je i zaljubim se ;)
Da, Avonove kremice za ruke su bas dobre. Ja sam u DM-u nasla Afroditine kreme za ruke, jako fino mirisu, nisu masne, a ima raznih kombinacija voca. Prosli put sam kupila neku rozu, cini mi se da je sa kosticama grozdja i jos neko juzno voce. Znam da je posle koriscenja kreme svako ko udje u kancelariju pitao sta to tako lepo mirise...

smaki*

Elita
Poruka
15.961
Najobičniju Solea kremu, najmasnija je. Nju koristim i za usta (bolja mi je od svakog labela) i za stopala. :mrgreen: Moje drugarice ovo šokira :eek: ali meni sasvim odgovara!

Florena sa kamilicom je dobra. :ok:

Glicerinske kreme ne volim jer su mi ruke kao mokre posle :(

mirabel

Iskusan
Poruka
5.543
ja diklom mazem cele ruke i fenomenalna je
zimi neutrogenom
ne volim da su mi ruke masne - volim kad se lepo upije u kozu i kad ne opterecuje
bila je super i ona vaselin za ruke u roze tubici, sad je ponekad dobijem iz inostranstva, a dugo je bas nisam videla

just S.

Iskusan
Poruka
5.264
zimi obavezno u torbi moram imati kremu za ruke.
dugo sam narucivala iz avona neku glicerinsku.
zadnju sam kupila Garnier-ovu, za osjetljivu kozu.
vrlo brzo se upije, ruke ne ostanu masne a sto je najbitnije (za mene) nema apsolutno nikakav miris.

Poslednja izmena:

andja_stay_cool

Domaćin
Poruka
3.784
najbolja krema za ruke, prepisao mi je dermatolog pre neku godinu , a ja nastavila da je koristim je
Sat-n, postoji 5 i 10, kupuje se u apoteci,kosta oko 120din...osecaj koji stvara na rukama je predivan, a dugo traje, neutralan miris, skoro da ga nema..

Iron Lord

Elita
Banovan
Poruka
20.975
Dakle,cime negujete ruke...??

Moja baka je celog zivota koristila samo Niveu,mama i sestra isto,a meni se od mirisa te kreme smuci zivot:confused:

Koristila sam Garnier crvenu,ona je bas bila dobra,al sam se navukla na Florena kremu,od kamilice...I vec mesecima samo nju koristim,odusevljena sam:D:heart:

Sad imam i neku glicerinsku,ona je isto fina.

I naravno,Pantenol zimi.:heart:

Ja mažem ruke odličnom kremom koju proizvodi apotekarska ustanova "Beograd"
100 din 100 ml, i što je bitno ne rade serijski već kad specijalistima fali komponenta onda ne prave.
Postoji i glicerinska ali ona je 60ml 200din.
Moje ruke su ponovo lepe i meke tako da ne gulim kitu...
A šta stavljaju po dm-u i liliy-ju to moš mislit...

mini_me

Iskusan
Poruka
6.122
ja bas volim niveu
miris me uvek podseca na detinjstvo - mada je mama koristila soleu kao masniju

tako ja volim i nivea mleko za telo , kremu za ruke, dezodoranse a koristim i nocnu niveu sa koenzimom Q.
a i crvena garnije je OK.

mada povremeno se namazem i dobrom starom Pavlovicevom

I ja volim Nivein miris :heart: Ali ne mogu da korisitim njihove kreme za telo jer su mi premasne, bukvalno mi iskoce bubuljice po ledima i dekolteu nakon nekoliko mackanja, inace nemam problema s kozom nekih posebnih.Cim prestanem s tom kremom ( bila neka u skroz plavoj flasici ) odmah se bubuljice povuku :confused:

Tako da, Nivea je za bas suvu kozu ipak.