...Sta se desilo od onog sto su predvideli,sta mislite da ce se tek dogoditi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Incognito:Pitaj sanju o tim prorocanstivma... ona ima delimicnog iskustva![]()
![]()
![]()
Anonymous:Za Nostradamusa ne znam,ali kako sam ja iz kraja Tarabića o tome i mogu ponešto da kažem.Za originalno proročanstvo postoji priča da je bilo zakopano u temelje stare kuće u centru Užica,koja je posle IIsv. rata srušena i nad njenim temeljima, koji su ostali duboko u zemlji,izgrađen je Dom Armije.Obzirom da original ne postoji u sve posleratne verzije teško je verovati,jer je poznato da je dosta propagandnih priča stavljeno posle rata u "usta Tarabića".Konkretno mislim na priču o vojsci pobednika čiji će znak biti u presečenoj jabuci (petokraka)i razne nebuloze o Titu.Pa i Koštuničin marketing tim je proneo lažnu priču o čoveku koji će nas spasiti,a u prezimenu će imati ime svog sela.Oni su to posle izbora i priznali.E sad kada bi odvojili žito od kukolja,i imali pred sobom samo originalne priče,istorijski nedoterane,verujem da bi tu imalo šta da se pročita.Ja sam jednu verziju proročanstva Tarabića pročitala i ako odbacite čak i 80% pročitanog ostaje onih 20% koje golicaju maštu.Meni je prilično fascinantna priča o Mitru(mislim da je on u pitanju)Tarabiću,koji je jednog jutra ustao,rekao da će tog dana umreti,završio sve nedovršene poslove,pozvao popa da mu očita opelo i -umro.Pročitajte,pa dajte svoj sud.Lično mislim da su to vremenom ulepšane,doterane,detaljima obogaćene priče,a i bolje da nije tačno jer su Tarabići prorekli ne baš lepu budućnost srpstvu,ali ni svetu.E od mene dosta,ajd sad još neko.
die_happy:O tim prorocima nista nisam zapamtila...ali sam nedavno procitala da je baba Vanga (sta ona bese? Bugarka valjda?) prorekla tragicnu sudbinu podmornice Kursk...eto....
Incognito:Pitaj sanju o tim prorocanstivma... ona ima delimicnog iskustva![]()
![]()
![]()
lala:Svaki general je posle bitke pametan.Još nisam čuo da se ijedno proročanstvo ostvarilo.Uglavnom je ono-posle nekog događaja,uvek se neko nađe da kaže da je "onaj tamo" to predvidio
kosmopolit:Nostradamus' prediction on WW3:
"In the year of the new century and nine months,
From the sky will come a great King of Terror...
The sky will burn at forty-five degrees.
Fire approaches the great new city..."
"In the city of york there will be a great collapse,
2 twin brothers torn apart by chaos
while the fortress falls the great leader will succumb
third big war will begin when the big city is burning"
- NOSTRADAMUS
He said this will be bigger than the previous two.
2001 is the first year of the new century and this is the 9th
month.
New York is located at the 41st degree Latitude.