bird again
Elita
- Poruka
- 19.444
Kako hriscanski svet gleda na ovu pojavu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ако мислиш на православне, све зависи.Kako hriscanski svet gleda na ovu pojavu?
Mislim na licnu odluku.Ако мислиш на православне, све зависи.
Неко кремира из личне одлуке, па се сматра да то није добро.
Ако неко рецимо погине у рату (нпр у бомбардовању РТС-а, једна од особа је погинула тако да је разнела бомба у прах).
Нема онда то нико ни да оспори ни да критикује, јер нико није бирао да тако заврши. Па је такав крај за православне исто као и да је неко умро ван рата и ратних страдања, тј. да му тело није разнесено.
Не знам, мени се чини да и ту има неких одступања, не могу рећи генерално да је буквално увек против.Mislim na licnu odluku.
U Srpskoj pravoslavnoj crkvi kremacija nije dozvoljena osim ako postoje opravdani razlozi za to.Mislim na licnu odluku.
a što je to tabu, kome trebaju kosti i prašina?U Srpskoj pravoslavnoj crkvi kremacija nije dozvoljena osim ako postoje opravdani razlozi za to.
Tada se porodica umrlog obraća svom svešteniku a on vladiki sa molbom za odobrenje i da se održi opelo i ako će biti telo kremirano.
to idi i pitaj čelnike SPCa što je to tabu, kome trebaju kosti i prašina?
pa dobro bi bilo neko odavde ko zna zbog čega je to tako da objasni za šta će nam kad odapnemo kosti.to idi i pitaj čelnike SPC
želiš kad kreneš na put bez povratka da se kremiraš?pa dobro bi bilo neko odavde ko zna zbog čega je to tako da objasni za šta će nam kad odapnemo kosti.
oće li nas bog klonirati![]()
Ja znam zašto u islamu nije dozvoljeno kremiranje. Smatra se da kremiranje predstavlja veliko poniženje prema mrtvima i njihovom dostojanstvu.pa dobro bi bilo neko odavde ko zna zbog čega je to tako da objasni za šta će nam kad odapnemo kosti.
oće li nas bog klonirati![]()
uf a da ga jedu crvi je dostojanstvenoJa znam zašto u islamu nije dozvoljeno kremiranje. Smatra se da kremiranje predstavlja veliko poniženje prema mrtvima i njihovom dostojanstvu.
da se povampirimželiš kad kreneš na put bez povratka da se kremiraš?
Ja odgovorih zašto je zabranjeno u islamu, nisam rekla da je to moj lični stav.uf a da ga jedu crvi je dostojanstveno
Učlani se u Udruženje građana OGANJda se povampirim
ma ni ne razmišljaš o tome, spuca te moždani ili infarkt i nema te.Svako treba da bira svoj kraj.
Pa možeš napisati šta želiš nakon smrti.ma ni ne razmišljaš o tome, spuca te moždani ili infarkt i nema te.
porodica planira, kako na početku tako i na kraju. tvoje je samo ona crtica na spomeniku![]()
ne znam ko su tiUčlani se u Udruženje građana OGANJ![]()
pa ne bih baš rekla da je takoma ni ne razmišljaš o tome, spuca te moždani ili infarkt i nema te.
porodica planira, kako na početku tako i na kraju. tvoje je samo ona crtica na spomeniku![]()
ti ne možeš ništa zavisi si od decePa možeš napisati šta želiš nakon smrti.
Pa udruženje krematista u Srbiji-Oganjne znam ko su ti
faraoni su verovali da će sa ovim telom u večna lovišta pa se balzamovali.
ju strahote onako balzamovani