Овде негде сам схватио да због хладног времена, да ми се лице страховито суши, те да ће на пролеће све да се исправи, али је било јасно да ми треба нешто за хидратацију, те да не треба да дозволим да ми се лице зими суши од хладног времена, а лети од сунца, а да само на пролеће и јесен будем нормалан.
Хтео сам да прогуглам шта би то требао да узем у ДМ, јер се не разумем у материју, али оно мало што сам прогуглао, излазе само рекламе за производе, а нисам баш имао живаца да спроводим детаљна истраживања, која би подразумевала да тражим пуно текстова, а затим да елиминишем оне који су рекламни, те да оставим заиста едукативне текстове на тему.
Одустао сам од претходног истраживања, и решио да одем у ДМ, па шта ми Бог да.
Улазим ја у ДМ. И раније сам ту улазио, али увек је било са неким девојкама и женама које су гледале разне ствари, а ја углавном зевао и ишао за њима, док не обаве куповину ајлајнера, неких кремица, да измиришу оне парфеме (сад се мислим..да ме нису водиле на те парфеме са намером да им узмем неки....?
А сад први пу идем сам у ДМ (онај на углу код Казанџиско сокаче). И мало ми чудно. Први пут идем на релативно непознату територију сам. Ок, био ја на неком дечјем рођендану у близини, и после тога се запутио у ДМ. Пун планова, и пун лажног самопоуздања. Улазим ја у ДМ, и запитам се..шта сад да радим? Дај, гледаћу шта остали раде, па ћу то и ја да радим. Да се уклопим у масу, па нико неће да примети да сам пао смарса.
Видим нека девојка или жена (обично приметим да ли је девојка или жена, али сад сам био у проблемима, па нисам могао да размишљам о томе ко је око мене, јер сам на непознатој територији) узима она ону корпу. Она што има и у Макси и у Идеи, само је плава, и има онај заобљени део, за веће женске кукове, да боље пријања док се носи. Мислим се...ја ћу да узмем неку кремицу, а она може да стане у шаку, зашто да узимам онолику корпу, кад не купујем хлеб, млеко, месо, јогурт, јаја, двестаграма кафу, пасту, пасту за зубе, кексић, банане, кечап, мајонез... али..ајде, узмем ја ту кошару. И мислим се..шта сад? Кренућу редом, по рафовима, као што идем редовно у куповину у Лидл. Па кад наиђем на тражемо, мећем у корпу. И кренем ја од првог рафа...ту исто нека девојка или жена (нисам снимио...баш сам био у фрци...). Погледам испред себе, на том првом рафу...и имам шта да видим. Ја сам у пределу ДМ-а где су улошци и тампони. Гледам испред себе улошке и тампоне.
Ок, на погрешном сам месту. Шта сад да радим? Дај да погледам около. Сигурно јасно пише где је шта (оно..као што у Вајкики пише "Мушкарци, Жене, Деца", и онда идеш где пише "Мушкарци". Почнем да гледам око себе...видим са стране пише Лореал...и још неки брендови, али то је за парфеме (већ сам вођен тамо, па знам), оно што мени треба, значи, није са стране. Погледам изнад рафова, и видим негде на неким производиам на суседним рафовима пише нешто "Ман", рекох..ту смо. И заиста, ту поред стоји неки лик и гледа нешто. Дођем ја до тог рафа...видим пише "Нивеа фор ман" или тако нешто. Ок, то ми је познато (мада...не знам по чему се "фор ман" разликује од обичне Нивеа креме, оне беле у плаовм паковању. Има мања и већа теглица, ја меркам већу, бољи однос цене и количине. Међутим, то није антиејџинг. Нигде не видим да пише "антиејџинг" или "антиврнинкл", осим што на немачкком пише негде нешто "анти", али нисам сигуран шта је то анти. Гледам, и отприлике препознам нешто што ми делује да је против бора. И онда решим да узмем то, против бора, и ону горепоменуту Нивеу, за хидратацију. Одем на касу, платим и однесем кући, и почнем да се мацкам.
Нивеа ми је одмах помогла, кожа на лицу ми се одмах опоравила, због хидратације, а ово против бора, то ћемо временом да видимо да ли ће да ми смањи боре.
Све у свему, опет сам леп као што сам био и раније.