blablablahh
Ističe se
- Poruka
- 2.840
mozda da uhapse canka, pajtica i te novosdiste za pocetk sigurno imaju mrlje u biografiji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pazi, svi mi znamo da je to protivzakonito, da bi kao predsednik iskocio iz svojih ovlascenja, pa zato ga samo najavljuje, a nikako da ga osnuje; a i odakle ce da nadje nove likove, 'de su lojalisti da gledamo kako se zaklinju na krvi? daj bre straks budi realan, on samo laze i zamajava nas sve, kupuje vreme, a da nista nece uraditiOvo je neka fora da Vučić održi rejting a stranka ko stranka bez njega je slaba. Zato će da formira pokret i novu vladu sa nekim novim likovima.
Чекао се... пад Надстрешнице?ako je istina a nije, šta se čekalo 12 godina?![]()
A posle 31.marta je ... 1. april!Vučić: Do 31. marta građani će videti najžešću borbu protiv korupcije u poslednje 24 godine
Najgore sto njemu i Andreju moz da se desi da budu komsije sa Asadom i Mirom Markovic..u luksuznim vilama u elitnom naselju u Moskvi..u Zabeli ce mozda stanovati njihov 3d hologram...da ima i za Rts i N1 tvko drugom kopa jamu, sam u nju upada...AV u poseti Zabeli
tako nekako...slazem se sa tobomNajgore sto njemu i Andreju moz da se desi da budu komsije sa Asadom i Mirom Markovic..u luksuznim vilama u elitnom naselju u Moskvi..u Zabeli ce mozda stanovati njihov 3d hologram
Ova vest, ko grom iz vedra neba...
KREĆE NEMILOSRDNA BORBA DRŽAVE PROTIV KORUPCIJE Tužilaštva širom Srbije spremna za široku akciju od srede! PADAJU POLITIČARI I FUNKCIONERI IZ SAMOG VRHA VLASTI
https://www.kurir.rs/vesti/politika...u-od-srede-nemilosrdna-borba-protiv-korupcije
Gužva na aerodromima...
...
Na forumskog kolegu si udario.![]()
Hoce li to da pohapse sve nelegalne prodavce semenki ispred stadiona i sportskih hala?
Али ће и СНС да се консолидује и узврати ударац.Ukidanje SNS i stvaranje pokreta. Mnogi se nadaju da će u pokret al neće to baš tako lako.![]()
On ima pravo da formira pokret. Samo od toga nema ništa. Upravo jer ne može naći nove likove.pazi, svi mi znamo da je to protivzakonito, da bi kao predsednik iskocio iz svojih ovlascenja, pa zato ga samo najavljuje, a nikako da ga osnuje; a i odakle ce da nadje nove likove, 'de su lojalisti da gledamo kako se zaklinju na krvi? daj bre straks budi realan, on samo laze i zamajava nas sve, kupuje vreme, a da nista nece uraditi
ma, nema zakonsko pravo, kao predsednik krsi ovlascenja, i to cak i on zna, i zato potura lojaliste od kojih se cak ogradjuje, od rodjenog [polu]brata andrejaOn ima pravo da formira pokret. Samo od toga nema ništa. Upravo jer ne može naći nove likove.
Formalno osnuje neko drugi. Pa ga kao prime. To bar nije problem.ma, nema pravo, kao predsednik, i to cak i on zna, i zato potura lojaliste od kojih se cak ogradjuje, od rodjenog [polu]brata andreja
Pa treba vremena da se sve isplanira. Krajnji rok 31 mart.Vučić: U januaru ćete se iznenaditi borbom protiv korupcije. Evo ga februar, a mi nismo iznenađeni što od toga nema ništa
Šarović je nagovestio da će hapsiti nekog Palminog bivšeg ministra.mozda udari na SPS...u svakom slucaju jos jedna zaebancija sa narodom
pa sta ceka, od kada najavljuje? nema coveka? ja ti kazem, treba citirati zakon i ustav sta su predsednicke nadleznosti, a osnivanje politickih pokreta nisu, tu bi iskocio iz nadleznosti, i on je toga svestan, kao pravnik:Formalno osnuje neko drugi. Pa ga kao prime. To bar nije problem.
najverovatnije, tu bi bilo uhapsena gomila lopina, koji su muljali sa ugljem...napravila bi se predstava sa cenama, kako se kupovao ugalj i preprodavaoŠarović je nagovestio da će hapsiti nekog Palminog bivšeg ministra.
mozda da uhapse canka, pajtica i te novosdiste za pocetk sigurno imaju mrlje u biografiji