Kreće nemilosrdna borba države protiv korupcije: Tužilaštva širom Srbije spremna za široku akciju od srede! Padaju političari i funkcioneri...

Ovo je neka fora da Vučić održi rejting a stranka ko stranka bez njega je slaba. Zato će da formira pokret i novu vladu sa nekim novim likovima.
pazi, svi mi znamo da je to protivzakonito, da bi kao predsednik iskocio iz svojih ovlascenja, pa zato ga samo najavljuje, a nikako da ga osnuje; a i odakle ce da nadje nove likove, 'de su lojalisti da gledamo kako se zaklinju na krvi? daj bre straks budi realan, on samo laze i zamajava nas sve, kupuje vreme, a da nista nece uraditi

Ja bi se prijavio kao visoki funkcioner SNS-a ili kao separatista,kolaboracionista zapada ili istoka da me apse,sude i razvlace na tv-u i posalju na bukagije ..posle nekog vremena promenim identitet i naravno da me saceka u kineskoj banki ili po abu dabiju mauricijusu jedno 20-30 mil eur/usd .da imam posle za burek,jogurt,a bogami i parizer u svecanim prilikama

Sve ce taj uraditi za ostanak na vlasti... Bice tu i nekakvih hapsenja itd... U davnom srednjem veku, postoji prica da se obicno uhvati drsetak pacova i stavi u jednu kacu, potom oni polako postaju gladni, najslabiji nastrada, prvo njega pojedu, pa zatim sledeceg, pa sledeceg, kada ostanu samo dva koja ce se boriti na smrt i na samom kraju ostaje samo jedan.. Taj sto je ostao, postao je najveci lovac na pacove, ne postoji ni jedna druga zivotinja koja to bolje radi od njega, onda ga puste napolje gde ce on nastavi da istrebljuje pacove... E sad, posto se nase drustvo davno odreklo bilo kakvog sistema ostaje nam samo da gledamo pacove kako se bore... Svevladara treba pritiskati i on u jednom trenutku da bi sacuvao vlast ako se nadje u bezizlaznoj situaciji pocece da hapsi sebi bliske ljude, ja se nebi cudio da bi mogo i svog bracu da vodi na saslusanje...

ko drugom kopa jamu, sam u nju upada...AV u poseti Zabeli
Najgore sto njemu i Andreju moz da se desi da budu komsije sa Asadom i Mirom Markovic..u luksuznim vilama u elitnom naselju u Moskvi..u Zabeli ce mozda stanovati njihov 3d hologram...da ima i za Rts i N1 tv

Ukidanje SNS i stvaranje pokreta. Mnogi se nadaju da će u pokret al neće to baš tako lako. :mrgreen:
Али ће и СНС да се консолидује и узврати ударац. :mrgreen:

trst.JPG

pazi, svi mi znamo da je to protivzakonito, da bi kao predsednik iskocio iz svojih ovlascenja, pa zato ga samo najavljuje, a nikako da ga osnuje; a i odakle ce da nadje nove likove, 'de su lojalisti da gledamo kako se zaklinju na krvi? daj bre straks budi realan, on samo laze i zamajava nas sve, kupuje vreme, a da nista nece uraditi
On ima pravo da formira pokret. Samo od toga nema ništa. Upravo jer ne može naći nove likove.

On ima pravo da formira pokret. Samo od toga nema ništa. Upravo jer ne može naći nove likove.
ma, nema zakonsko pravo, kao predsednik krsi ovlascenja, i to cak i on zna, i zato potura lojaliste od kojih se cak ogradjuje, od rodjenog [polu]brata andreja

Formalno osnuje neko drugi. Pa ga kao prime. To bar nije problem.
pa sta ceka, od kada najavljuje? nema coveka? ja ti kazem, treba citirati zakon i ustav sta su predsednicke nadleznosti, a osnivanje politickih pokreta nisu, tu bi iskocio iz nadleznosti, i on je toga svestan, kao pravnik:

Устав Републике Србије, члан 115 који је годинама кршио, а Уставни суд гласно и сласно ћутао, јасно каже да: „Председник Републике не може обављати другу јавну функцију или професионалну делатност“.
https://srbin.info/pocetna/aktuelno...vozilo-imalo-zaustavni-put-od-cak-350-metara/
Закон о председнику Републике, члан 9, став 2, има још прецизније одредбе: „Председник Републике дужан је да се у свему повинује прописима којима се уређује сукоб интереса при вршењу јавних функција“.

ako osniva novi pokret, imamo sukob interesa, ako osniva novi pokret sebi pridaje drugu javnu funkciju koja je predsednickim prinadleznostima zabranjena

Господару,
као што видиш светина воли хапшења,
као што је некада волела бичевања, каменовања, вешања ...

Мара стално обећава да ће кад дође на власт хапсити, процесуирати
и радити све те правнонаследне казнене поступке везивању коњима за репове и растргавању.

Женски део светине том приликом доживљава ...
а мушки ...
тако да би нам се наталитет поправио.

Пусти економију,
светина сада жели ..!

Ако им га не омогућиш Ти,
румунска ... неће оклевати.

Ухапси неког лично ти,
... ће тећи улицама градова,
нарочито око подне кад су парастоси ...

Back