Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 68.746
Svi ste isti...Jedan Hrvat koga su svi prihvatili
Čak i Kapetanmark
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svi ste isti...Jedan Hrvat koga su svi prihvatili
Čak i Kapetanmark
А уз два сведока, форумске лојалиССте?Ukidanje SNS i stvaranje pokreta. Mnogi se nadaju da će u pokret al neće to baš tako lako.![]()
Samo Vučić da ne padne a za ostale baš me briga ionako došli iz DS-a...
KREĆE NEMILOSRDNA BORBA DRŽAVE PROTIV KORUPCIJE Tužilaštva širom Srbije spremna za široku akciju od srede! PADAJU POLITIČARI I FUNKCIONERI IZ SAMOG VRHA VLASTI
https://www.kurir.rs/vesti/politika...u-od-srede-nemilosrdna-borba-protiv-korupcije
Gužva na aerodromima...
...
Tužilaštva širom Srbije spremna za široku akciju od srede!
Vučić: Do 31. marta građani će videti najžešću borbu protiv korupcije u poslednje 24 godine
Tanjug, RTS|26. decembar 2024|21:10
![]()
TANJUG / STRAHINJA AĆIMOVIĆ (STF)
Duboka država, u stilu Trampa kreće.Znači, do 31. marta konačno očekujemo obračun između braće i privođenje Andreja licem pravde, koju izbegava još od afere Asomakum!
Živeo Aca Soter!
Konačno kreće dugo najavljivani i 15 godina odlagani Precednikov obračun sa SNS-om!
![]()
![]()
![]()
![]()
Tvoj Vucic ima bolje koreneSamo Vučić da ne padne a za ostale baš me briga ionako došli iz DS-a
Nema tog faktora, ovo je vest za voljene mu penzionere.A gde je faktor iznenadjenja za koruptivne? Objaviš krećemo prekosutra umesto da se ne zna.![]()
roke-koke, samo neka glava sekte zrtvuje sto vise repova, to bolje, u veci beg ce se sektasi naterati, a mi cemo samo da pratimo rejting sns-a, kako tone... sve do izbora na koje ne pristajemo dok im ne opadne na jednocifren %...
KREĆE NEMILOSRDNA BORBA DRŽAVE PROTIV KORUPCIJE Tužilaštva širom Srbije spremna za široku akciju od srede! PADAJU POLITIČARI I FUNKCIONERI IZ SAMOG VRHA VLASTI
https://www.kurir.rs/vesti/politika...u-od-srede-nemilosrdna-borba-protiv-korupcije
Gužva na aerodromima...
...
da, jel se cuje nesto od lojalista,. jel treba krvi junece za zakletve, znam ja dobre mesare, i u kojoj crkvici se uopste sastaju da posaljemo sarovica da ih snimi? ja bih bas voleo da gledam kako se zaklinju na krvi junecoj valjda. bata andrej i kamarila, treba mi to za religiozni neki projekatMožda ne bi bilo loše ni podsetiti se koliko je puta, tačno, do sada Nepomenik najavljivao ozbiljnu istragu i obračun da svojim rođenim bratom?![]()
Ovo je neka fora da Vučić održi rejting a stranka ko stranka bez njega je slaba. Zato će da formira pokret i novu vladu sa nekim novim likovima.roke-koke, samo neka glava sekte zrtvuje sto vise repova, to bolje, u veci beg ce se sektasi naterati, a mi cemo samo da pratimo rejting sns-a, kako tone... sve do izbora na koje ne pristajemo dok im ne opadne na jednocifren %
Ako je to istina to bi bila informacija koju bi znali samo policija i tužilaštvo. NISI NADLEŽAN!![]()
Zapravo imali su vreme od 26 decembra kada je najavio borbu do 31 marta.Znaci ladno je dojavio tajkunima da beze...![]()
Imaju evo cela dva dana...
...
Ovo je neka fora da Vučić održi rejting a stranka ko stranka bez njega je slaba. Zato će da formira pokret i novu vladu sa nekim novim likovima.
Po koji put od početka godine? Prvo od Sv. Jovana, pa od Sv. Save, pa evo sad od srede koji isto je neki praznik....
Gužva na aerodromima...
...
Zapravo imali su vreme od 26 decembra kada je najavio borbu do 31 marta.
Uhapšen Vučić?...
Gužva na aerodromima...
...
... I ne može da nam kaže čija je glavica bila u čijem "krilu", na naplatnoj rampi kod Doljevca.sad će na Palminim tigrovima da oštri patku pošto je umro pre mesec dva