Grcica za Nobela jer je uspeo sto niko nije, da lozi blato da ljudima ne bude zima, ali je pritom unistio dve Krupove masine tolike vrednosti da je ekonomski benefit za drzavu bio mnogo bolji da smo svi pocrkali od hladnoce.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
када црква и патријарх cuvaju ledja lopovu aljeku siftaru dok raskucuje sta stigne, i rasprodaje kome stigne, onda se odlikuju balvani i fukse
Valjda će sada da preuzme ulogu vrhovnog sudije pa i bude nešto?Ja se secam jos dve takve objave, o zestokoj borbi od strane vucica prema kriminalu , a nije bilo nista...
Ma Grom podržava i onog Noga? Posle se čudi kako AV drži vlast…...
A bio je lojalista...
![]()
...
Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu policija je u velikoj akciji borbe protiv korupcije uhapsila 15 osoba.
Tokom pretresa stana supruge Aleksandra Papića, privremeno je oduzeto čak 15 skupocenih Luj Viton torbi!
Smejali su se snsovci Američkom ambasadoru koji je govorio kako se radi da se ispumpa na vreme rudnik uglja .Grcica za Nobela jer je uspeo sto niko nije, da lozi blato da ljudima ne bude zima, ali je pritom unistio dve Krupove masine tolike vrednosti da je ekonomski benefit za drzavu bio mnogo bolji da smo svi pocrkali od hladnoce.
Sad i on? Kao i studenti i opozicija. Kad nema ničeg drugog krene se na korupciju, ništa novo pod suncem.Borba protiv korupcije
Govoreći o aktuelnoj borbi protiv korupcije istakao je da uvek moraju da postoje političke odluke da bi se ušlo u borbu protiv korupcije.
Upitan kako je znao kada će krenuti borba, rekao je:
"Znalo se i na ulici, pa kako da ne zna predsednik. To curi iz institucija, neki su pobegli iz zemlje. Borba protiv korupcije je stašno važna. Kao što ima jedna dobra stvar koju su studenti uradili. Ima tu mnogo loših stvari, ekonomija nam pada, nadoknada nastave. Dobro je jer mi se čini da će svako znati koliku odgovornost nečiji potpis nosi. To je njihova velika pobeda. Ljudi će morati da se ponašaju odgovornije. Ima 11 ili 12 slučajeva, a 115 uhapšenih", kazao je on.
Dodao je da bez političke klime, bez onoga što politika pripremi, nema borbe protiv korupcije.
"Moraju ti ljudi u tužilaštvu da se osećaju sigurnim, a oni rade dobar posao", izjavio je Vučić.
On je zapitao da li neko misli da mu je lako da pomisli samo na porodicu Milorada Grčića ili na neku drugu porodicu i naglasio da nije.
"Jer sam sa tim ljudima proveo nemalo vremena. Ali mora da postoji neka vrsta političke inicijative, a tužilaštvo radi svoj posao, ono pošalje tzv. PO policiji, policija uradi svoj posao, prosledi tužilaštvu, tužilaštvo donosi odluku ima li krivičnog dela ili nema, ide li sa optužnim aktom ili ne ide. Tužilaštvu u skladu sa težinom dela, mogućnosti da li je moguće bekstvo, da li je moguće ponavljanje krivičnog dela ili uticaj na svedoke, u skladu sa tim, predlaže nadležnom veću hoće li pritvoriti ili ne, i onda sudsko veće donosi odluku o tome. Tako ide ceo proces", naveo je Vučić.
On je istakao da nije najavljivao hapšenja, već samo da će biti borbe protiv korupcije.
"Ja sam rekao da će biti velika borba protiv korupcije, rekao sam da se nadam da će krenuti u najskorije vreme. Pola grada je znalo za sve to, a da ja kao predsednik ne znam, bilo bi malo glupo", rekao je Vučić.
Na pitanje kako je moguće da znaju, Vučić je odgovorio da je to zato što "curi iz različitih institucija".
"I saglasan sam sa vama da to jeste problem. To je baš ozbiljan problem. I zato imamo i neka lica koja su napustila zemlju", rekao je Vučić.
Na pitanje zašto se čekalo do sada, pošto su neki dokazi stari pet, šest godina u slučaju Grčić i da li se to poklopilo sa tim da se ponište protesti, Vučić je rekao da to nema nikakve veze sa protestima.