Kreće nemilosrdna borba države protiv korupcije: Tužilaštva širom Srbije spremna za široku akciju od srede! Padaju političari i funkcioneri...

Slažem se.. tako rade sve koalicije koje su na vlasti. Pogledaj samo šta predsjednik Tramp radi. ;)

Ако у Аустрији будеш медицинска сестра само ако су у партији и довољно је курс од 10 недеља онда не знам.

Стручрност се у правим пословима цени, нешто је друго овде чисте политићке послове.

Ma vidi ove SDP-njarske lopovčine:

KORUPCIJA U VARAŽDINU

FOTO Tko je SDP-ova zastupnica kojoj je USKOK jutros pokucao na vrata

3edefd8ceae954eb04b9.jpeg

Ovako se uparadi kada ide u oružanu pljačku.

Ако корупција буде неким случајем заустављана и сппутавана, сви ти авантуристички и олош инвеститори ће смањити долазак код Вучића.

Кажем , људи не верују, ако Вучић падне доћи ће до неког слома државе.

Све је постало криминал и без њега и главног Криминалца нећемо имати шта да једемо у првих неколико месеци

Ако корупција буде неким случајем заустављана и сппутавана, сви ти авантуристички и олош инвеститори ће смањити долазак код Вучића.

Кажем , људи не верују, ако Вучић падне доћи ће до неког слома државе.

Све је постало криминал и без њега и главног Криминалца нећемо имати шта да једемо у првих неколико месеци
Kako to misliš, da nećeš imati šta da jedeš nekoliko mjeseci?
Puno važnosti daješ vladi.
To je kao kada moj direktor ode negdje na par dana, pa prije odlaska ide od jednog do drugog i govori: Pazite, nemojte... A kada ode sve radi kako treba. Nema ni tenzije, ni nerviranja, posao lagano teče bez ikakvih problema. Jedini problem i zastoj u radu je ,,ON,,!

Kako to misliš, da nećeš imati šta da jedeš nekoliko mjeseci?
Puno važnosti daješ vladi.
To je kao kada moj direktor ode negdje na par dana, pa prije odlaska ide od jednog do drugog i govori: Pazite, nemojte... A kada ode sve radi kako treba. Nema ni tenzije, ni nerviranja, posao lagano teče bez ikakvih problema. Jedini problem i zastoj u radu je ,,ON,,!

Па не.

Када дође до слома државе, нема плата и пензија, хипотеке се активирају, наплате стижу итд...

Па не.

Када дође до слома државе, нема плата и пензија, хипотеке се активирају, наплате стижу итд...
Postoji privremena, prelazna vlada. U grčkoj je vladao sudija do dolaska vlade. Nije to tako komplikovano kako ti prezentuješ. Uz dobru organizaciju sve to može bezbolno da prođe.

Postoji privremena, prelazna vlada. U grčkoj je vladao sudija do dolaska vlade. Nije to tako komplikovano kako ti prezentuješ. Uz dobru organizaciju sve to može bezbolno da prođe.

аха...нису примали плате 9 месеци а имали су дан раније кредитни рејтинг ААА

није то тако, како вама девојчицама изгледа... :kafa:

Pa znamo mi kakav je naš kreditni rejting, mislim koliko i kako je ispravno predočen.
Valjda će se nešto izvući iz državnih resursa, regionalne pomoći, pa malo centralna banka...
Osmisliti poreski sistem koji vodi računa o interesima svih poreskih obveznika i ostalo.

Ti misliš da se iz Srbije nema više šta izvući? Ime i te kako. Zašto se bore i grčevito drže vlasti ako je takva propast koju ti slutiš?
Šamaraj se ti. Možda ti bude bolje.

Слом траје неко време

Што се мене тиче ја би им дао џентлменску понуду да понесу после слома државе, све што имају покретно од имовине - целој структури номенклатуре за свих 10,000 вршилаца моћи црвеног сталежа.

У супротном, ако изгубе грађански рат, треба их обесити на теразијама - да смрди и до Москве и до Вашингтона

Да ли је .. могуће да ту где је није знао за корупцију .. или је та корупција ( била ) само у општијем и већем интересу целога становништва србије

уставари била већи интерес .. па сада ОН као особа одговорна са дигнитетом и ауторитетом спасава србију од СНС'а

.. спасава СРБИЈУ од Лојалиста ???

:andjeo:👿
Korupcija je ovde sistemska i postavlja se pitanje da li bi ovde institucije mogle uopste da funkcionisu iole normalno da nema korupcije...
Potrebne ce biti godine da se taj problem resi,ako sistem uopste bude hteo da se menja.

Грчка је срушена са циљем да Германи Франци и Англи навале на Грчке некретнине чија је цена се срозала.

Back