sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.379
Prosto nemam mogucnosti da adekvatno odgovorim na temu jer me sudbina koci.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
mislim da svako gradi svoju sudbinu,treba svaku sansu u zivotu iskoristiti 8)Psihologue:Otvaramo novu temu za sve vas kojima je ljubav presudna stvar u zivotu.
1. Da li verujete u sudbinu?
2. Koliko ste u mogucnosti da kreirate svoju ljubav?
3. Da li ste sujeverni?
4. Baksuz ili sreckovic?
Da li mislite da vam je sudbina odredjena ili mozete da uticete na nju?...
Da li ste se zapitali, da ste odredjenog momenta u zivotu odabrali drugi put, kako bi sada vash zivot izgledao?...
Koliko sujeverje utiche na vas?...
Smatrate li da ste rodjeni pod srecnom zvezdom ili nemate srece?...
tvrdoglava:mislim da svako gradi svoju sudbinu,treba svaku sansu u zivotu iskoristiti 8)
uzmi sve sto ti zivot pruza danas si cvet sutra uvela ruza![]()
pa naravno tvoje je pravo da odbijes ako necesPsihologue:ODGOVOR ZA TVRDOGLAVU:
Pazi da u tom uzimanju mnogo ranije ne postanesh uvela ruza!
esperanca137:Svako je kovač svoje sreće........i naravno odgovoran je za svoje postupke.![]()
Tako da sve što zakuvam,to i pojedem i baš me briga.;-)
Šta fali,bicu debela devojka![]()
![]()
![]()
esperanca137:Svako je kovač svoje sreće........i naravno odgovoran je za svoje postupke.![]()
Tako da sve što zakuvam,to i pojedem i baš me briga.;-)
Šta fali,bicu debela devojka![]()
![]()
![]()
Psihologue:Otvaramo novu temu za sve vas kojima je ljubav presudna stvar u zivotu.
3. Da li ste sujeverni?
4. Baksuz ili sreckovic?
Da li mislite da vam je sudbina odredjena ili mozete da uticete na nju?...
Da li ste se zapitali, da ste odredjenog momenta u zivotu odabrali drugi put, kako bi sada vash zivot izgledao?...
Koliko sujeverje utiche na vas?...
Smatrate li da ste rodjeni pod srecnom zvezdom ili nemate srece?...
Samantha Jouns:1.Verujem u sudbinu jer su mi se desavala neke cudne i ne definisane stvari u zivu i jos uvek se desavaju
2.Nikada ne kreiram ljubav....takva je kakva je
3. Nisam sujeverna
4.Definitivno Baksuz
Mislim da je sudbina odredjena,.....Da cesto se pitam sta bi bilo kad bi bilo,...ja definitivno nemam srece ,...
Kiss_me:Pa ovako....
Sudbina je samo onaj jedan momenat, impuls za dalji tok radnje na koji cemo mi uticati da se nesto razvije ili ne. Na primer: sudbina je da se dvoje nadju na istoj zurci, a da li ce oni ostati zajedno, e to je vec na njima.
nisam preterano sujetna, tj. pre sam bila, ali sad sam sve manje. Cak sta vise, nerviraju me razni "obicaji".
A da li sam srecnica ili baxuz..... hm sta znam, mislim da je to relativno, malo jedno, malo drugo
Verujem da sve ima svoj razlog i da u svakom zlu ima malo dobra i u svakom dobru mrva zla.
Psihologue:Otvaramo novu temu za sve vas kojima je ljubav presudna stvar u zivotu.
3. Da li ste sujeverni?
4. Baksuz ili sreckovic?
Psihologue:Prijatno si me iznenadila sa svojim odgovorima..To mi govori da si ti skromna devojka..