Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Courtney:Slusa li neko ovde KREATOR-a?Zna li neko ovde sta je to? :shock: Ma salim se....naravno da znate....![]()
Kako bre ako nista drugo?EEEEEEJ,pa to je KREATOR!Grrrrr :x :x :xIncognito:Ako nista drugo, imaju odlicne spotove :wink:
moci cu mnogo vise da ih hvalim kad (ako ikad) mi budes pozajmila onu kasetu Courtney 8) :wink:Courtney:Kako bre ako nista drugo?EEEEEEJ,pa to je KREATOR!Grrrrr :x :x :xIncognito:Ako nista drugo, imaju odlicne spotove :wink:
Uh dobila sam novu,ima i TORMENTOR!AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA LudilO!!!!!!nirv_ana:moci cu mnogo vise da ih hvalim kad (ako ikad) mi budes pozajmila onu kasetu Courtney 8) :wink:Courtney:Kako bre ako nista drugo?EEEEEEJ,pa to je KREATOR!Grrrrr :x :x :xIncognito:Ako nista drugo, imaju odlicne spotove :wink:![]()
Ja imam na kaseti Voices of transgrssion,a imala sam i Endless pain (kako je to dobro :shock: ) i Outkast...imam i Endoramu,a na CD-u samo neke hitovePeruzzi:Nisu losi...Odlicni su,bre
Nasao sam od njih (nazalost) samo jedan cd,i to ne znam sta je uopste,koji cd,ne secam se vise.Tako da sad imam samo 11 (cini mi se) pesama od njih na hardu..![]()
Sto sem Endless pain? :shock: Pa to je moj omiljeni albumtestament_85:![]()
![]()
Legendaran bend u svakom pogledu, uz Destruction okosnice nemacke metal scene.
U svojoj dugogodisnjoj i uspesnoj karijeri jesu koketirali sa svojim zvukom ( Endorama ) , medjutim uvek su zracili necim posebnim...
Moke omiljene pesme su "Material World Paranoia" i "Replicas Of Life"...album ne bih mogao da izdvojim neki posebno, svi su mi dragi osim "Endless Pain"
Prica se da je Milletu Petrozzi deda bio cetnik!![]()
NIje istina,pitao sam ga licno.testament_85:Prica se da je Milletu Petrozzi deda bio cetnik!![]()
Will do.Nemesis Divina:Outcast iz '97 obavezno(Phobia,Black sunrise-najjace!) a na Past Life Trauma iz '00 su ti vecina himni ovih zmajeva objedinjene...Mada ti naravno trebaju i Pleasure to kill i End of the world-neizostavni albumi u kolekciji svakog pravog thrasheraI fana ovih velikana!!!
![]()