Kreativnost

• Začetnik teme Butterflies And Hurricane
  • Datum pokretanja
ludo :)
ajde svi da se napnemo i da nabrojimo 10. kreativnih zena sa ovih prostora.
Da bude zanimljivije, kreativnih u artistickom smislu. Bilo sta, samo da ima podataka o materijalizovanom talentu i kreativnosti:

1. Nadezda Petrovic

.......
....................
!

2 Mmilena Pavlović Barili
3.Olja Ivanjicki
4.Jagoda Beko
5.Biljana Vilimon
6.Nada Knežević
7.Bisera Veletanlić
8.Mira Bobić Mojsilović
9.Biljana Srbljanović
10.Verica rakočević
11.Mirjana Marić
12. Eva Ras
13. pu spas za sve nas...

2 Mmilena Pavlović Barili
3.Olja Ivanjicki
4.Jagoda Beko
5.Biljana Vilimon
6.Nada Knežević
7.Bisera Veletanlić
8.Mira Bobić Mojsilović
9.Biljana Srbljanović
10.Verica rakočević
11.Mirjana Marić
12. Eva Ras
13. pu spas za sve nas...

-Judita Šalgo
- Mirjana Pavlović
-Elvira Rajković
-Ljiljana Đurđić
- Milica Mićić Dimovska
- Boba Blagojević
-Ljubica Arsić
-Snežana Bukal
-Nina Živančević
-Marija Ivanić
-Jelena Lengold
-Danica Vukićević
-Marija Knežević
-Divna Vuksanović

pisci :)

Sad nek neko da listu glumica npr...:cool:

Kreativnost je fleksibilnost mišljenja i ponašanja,
* čvrst osećaj nezavisnosti ličnog mišljenja
* sposobnost podnošenja neodređenih ili nejasnih situacija
* spremnost da se prihvataju izazovi i svesno preuzima rizik
* nekonvencionalnost stavova, načina mišljenja ili ličnog stila
* visok stepen samodiscipline i predanosti poslu ili preokupaciji
* unutrašnji osećaj posebne važnosti onoga što je predmet preokupacije

i tako sedimo mi na nekoj veceri.....i prica vladika valjevski o pusenju....******* nije greh.....******* je strast....a strast je najveci greh.....i ja se kulturno podignem,izvinim se i napustim skup.......

...milutin? zezash? ne verujem. mislim, nije on losh. svidja mi se. ali nije blag. vishe je onako biznismen... ili kako su me opomenuli.... u tom njihovom svetu se kazze ekonom. :)

pa šta kao....verica rakočević je aristički kreativna ili....biljana vilimon...heh.....što bi nešto bilo kreartivno artificijelno imalo i umetnički koncept....... kreativnost podrazoomeva u umešnost poslovanja........marketing majstor je milka....no...pre sam se šalio...ali drago mi je da si shvatila ozbiljno ( :

što bi nešto bilo kreartivno artificijelno imalo i umetnički koncept....... kreativnost podrazoomeva u umešnost poslovanja........marketing majstor je milka....no...pre sam se šalio...ali drago mi je da si shvatila ozbiljno ( :

Zato što se izvesni CoffeInn obratio sledećim zahtevom:
"ajde svi da se napnemo i da nabrojimo 10. kreativnih zena sa ovih prostora.
Da bude zanimljivije, kreativnih u artistickom smislu."
Znači, on je to postavio kao uslov, pa su zato majstori marketinga isključeni.

A inače, ja sve shvatam ozbiljno. Posebno šale.

Kreativnost pod broj jedan zahteva slobodu, a potpuno je suprotan pojam od ushtogljenosti. Zato devojke meni uopshte nije jasno shta ste vi htele da kazete...
Koliko ste zaista slobodni da ispoljite sebe , i da vas nije briga shta ce neko da pomisli?

Ako decko hoce da idemo pravo jer tamo ima u planu da mi pokaze neki zanimljiv izlog, ali nije mi to rekao, za taj plan, a ja bas na pola puta kazem da hocu da skrenemo levo, a on onda hoce da se ugusi od nelagode jer niti ume lepo opusteno da kaze "Hajde da idemo pravo da ti nesto pokazem" niti ume da kaze "A hteo sam da idemo pravo da ti nesto pokazem, ali nema veze", pocne da se crveni, i da guta pljuvacku, jer sad nema sta da prica, bio je isplanirao plan u vezi sa tim sto je imao da mi pokaze, imao je smisljeno sta ce da mi prica, i sad pojma nema sta da kaze, sta da misli kad smo skrenuli levo, samo ide i uzdise. Eto to je ustogljena kreativnost.

Ako decko hoce da idemo pravo jer tamo ima u planu da mi pokaze neki zanimljiv izlog, ali nije mi to rekao, za taj plan, a ja bas na pola puta kazem da hocu da skrenemo levo, a on onda hoce da se ugusi od nelagode jer niti ume lepo opusteno da kaze "Hajde da idemo pravo da ti nesto pokazem" niti ume da kaze "A hteo sam da idemo pravo da ti nesto pokazem, ali nema veze", pocne da se crveni, i da guta pljuvacku, jer sad nema sta da prica, bio je isplanirao plan u vezi sa tim sto je imao da mi pokaze, imao je smisljeno sta ce da mi prica, i sad pojma nema sta da kaze, sta da misli kad smo skrenuli levo, samo ide i uzdise. Eto to je ustogljena kreativnost.

nije mi dobro. potpuno te razumem. malo ti je primer banalan. ali ebi ga. ne mosh` sve.

onda ne važi ..nisam pročitao droogara coffelna........ a ti si njegov advokat....okej...
da odgovorim njemu na toođoj temi.........koliko treba...vidim, nebitno je da je artificijelnost bez umetničkog kontexta...a ja ću umetnički....i nije bitno ni da li živa okej...

- jefimija...
- jelena anžoojska.....
- milena pavlović barili.......
-cvijeta zoozorić...................
- isidora sekoolić
- milica stojadinović srpkinja.......
- biljana jovanović
- ivana stefanović ............ kompozitor
-marija mihajlović........profesor...violinistiknja.....
-zorica stanojević....violinistkinja....
- marina abramović
- kosa bokšan........

ja mogu do nove godine....a čemu ovo nabrajanje???? jel neko takmičenje u nabrajanju.......

onda ne važi ..nisam pročitao droogara coffelna........ a ti si njegov advokat....okej...
da odgovorim njemu na toođoj temi.........koliko treba...vidim, nebitno je da je artificijelnost bez umetničkog kontexta...a ja ću umetnički....i nije bitno ni da li živa okej...

- jefimija...
- jelena anžoojska.....
- milena pavlović barili.......
-cvijeta zoozorić...................
- isidora sekoolić
- milica stojadinović srpkinja.......
- biljana jovanović
- ivana stefanović ............ kompozitor
-marija mihajlović........profesor...violinistiknja.....
-zorica stanojević....violinistkinja....
- marina abramović
- kosa bokšan........

ja mogu do nove godine....a čemu ovo nabrajanje???? jel neko takmičenje u nabrajanju.......

a be !?
sta ces ti na ovoj temi ?!

Vidis da se zayebavam bweeeeeeee :)
samo sam cekao kad ce neko da stavi Cecu i Izvorinku Milosevic :razz::razz::razz::razz:

Ja se zapljeskujem, drustvo se prima :razz::razz::razz::razz::razz:

Mundzo brate, sa tobom cu ozbiljno da razgovaram na drugom mestu :)
Nemoj se trosis ovde bweeeeeeeeeeeeeeee
:lol::lol::lol::lol:

Koliko vam je bitno da je vash partner kreativan?
Da li ste uopshte razmishljali nekad o tome?

Naravno pojam kreativnosti se odrazava (po mom mishljenju) na mnoge aspekte veze...sex...komunikaciju....zajednichka zajebavanja....izlaske...poklone i nachin davanja istih...izjave ljubavi...itd...

..........jedino to mi je i bitno ostalo sve ispunjava prazninu izmedju ................

Naravno pojam kreativnosti se odrazava (po mom mishljenju) na mnoge aspekte veze...sex...komunikaciju....zajednichka zajebavanja....izlaske...poklone i nachin davanja istih...izjave ljubavi...itd...

meni je bitnije da je komunikativan i pravi jer ako nije kreativan ja cu ga izvedem na pravi put vestinom svog jezika :twisted:

mnogo mi je bitno. sa takvom osobom ti je recito i bogato i cutanje, a kamoli sve drugo. kreativnost oslikava druge kvalitete, lucidnost, inteligenciju, kompletnost, mastovitost. a sve to je mi je presudno u odosu sa drugom osobom. sturost i siromastvo duha, ogranicenost u pogledima na situacije, ljude i dogadjaje, skucenost vidika, sve je to suprotno kreativnosti. sasvim neinspirativno, neinventivno i - neka hvala stanje.

Back