Sa ovim se slažem odprilike 3 % a ponajmanje sa uvodom u tekst da je život ne stvoriv i neuništiv ja smatram da je stvoren i da je uništiv.
Zavisi od toga kako definišemi i šta podrazumevamo pod pojmom "život". Ako pod pojmom "život" podrazumemo energetski Svemiir i sve materijalne forme od kojih se Svemir sastoji, onda ti si u pravu, jer sve to je i stvorivo i uništivo.
Ali, ako pod pojmom "život" podrazumevamo "Svest", jer bez svesnosti života ne može da bude, tada je i život nestvoriv i neuništiv,
Ovo postaje jasnije ako se ima u vidu činjenica da je ceo Svemir, kao i sam život u Svemiru, fizička radnja kretanja i psihička radnja opažanja, osećanja, pamćenja, mišljenja i razumevanja tog kretanja. I da te fizičke i psihičke radnje, zapravo i nemaju značenje postojanja, več Vršilac koji raspolaže sposobnostima da te radnje vrši. A to je Svest, koja uvek postoji, nebitno da li fizičke i psihičke radnje vrši ili ne vrši.
Što se Svesti tiče, ona je prva koja postpji, koju nije imao ko da uzrokuje. pa ona kao takva postoji od uvek i zauvek, jer nije mogla da nastane iz ništa. A imajući na umu da života ne može da bude bez svesnosti, to je logično da je i život nestvoriv i neuništiv, jer sam živt je Svest. I postoji večno kao i Svest, nebitno da li se kreće ili ne kreće.
Dakle, postojanje stvarnosti je jedna kompleksna celina koja se sastoji iz više uzajamno povezanih faktora koji su uzročno i posledično povezani. Mi iz te celine ne možemo da izdvojimo ni jedan faktor i saznamo istinu o njemu, pa ni o životi, bez znanja istine o celini.
Ako proširimo vidike koji daleko prevazilaze naše živote videćemo da destruktivne sile polako ali sigurno gube bitku.
Konstrukcija i destrukcija, tj. dobro i zlo, se većoto ponavljaju, tako što jedno iz drugog kao uzrok i posledica, naizmenično i krušno, proizilaze, a to znači da jedno bez drugog nisu mogući. Zašto je tako, objasnio sam u gore priloženom vudeu i ne treba da to sada ponavljam.
Dakle to nije večita borba kako se čini iz naše perspektive već borba koja će se jednom završiti.
Bolje bi bilo da puno ne maštaš. već da pogledaš moj video koji sam gore dao. Onoliko puta dok sve be budeš razumeo, jer tu je sve objašnjeno.