zna li neko neki sajt koji nudi mnostvo ideja za pravljenje kojekakvih cuda od raznih materijala pout papira, plastike, cepova....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zna li neko neki sajt koji nudi mnostvo ideja za pravljenje kojekakvih cuda od raznih materijala pout papira, plastike, cepova....
Ima i dobra emisija na TV Avala, ide petkom popodne (ne znam tačno kada).
Zove se "Gradim, pravim".
Voditeljka pravi baš svašta.
Pogledaj tu emisiju.
Da, sećam se te emisije!
Ali mislim da se ona više ne emituje...
Ta žena je bila pravi majstor, šta je sve ona pravila...
Moja drugarica se bavimo izradom nakita od svakakvih materijala......i to su kreativne svaštarije...na kome mi iz razonode zaradjujemo novac![]()
Hej, pa ovo je barem zanimljiva tema, ne bi ju trebalo pustiti da zamre tako lako !Zasto ju ne bi iskoristili i sami se pohvalili svojim idejama i fotkama onih najzanimljivijih ? :-D Ja recimo trenutno namjeravam da napravim par onih magneta za frizider .Pronasla sam u kuci crveni glinamol i sad trazim adekvatne magnete pa da vidim sta se tu moze "izvesti" .:wink:
E i ja volim da pravim razne stvari.Materijal se zove BEOLIN, nešto kao plastelin pa se to posle kuva u vodi, onda možeš da ga šmirglaš, bojiš i na kraju lakiraš.