Kreativa radionica

Kod tebe je sve smisleno ..ali ovo si bash sa posebnom namerom....
Ovo bash volim ...voleo bi da imam takvo shto...
ali...PAZI SAD...
Vidi shta ti ja sad covek...slusham tj. citam sebe ..i pitam se koliko su one prethodene tvorevine vishe uticale na mene u smislu razmishljanja i udubljivanja oko sushtina i svrhe od ovog posednjeg dela za koje sam tvrdim da mi je najblize...

Ako si imala nameru ..onda si neki analiticar (ma koje vrste) ..garant...
Pozdrav BESO...

ritter: pa valjda je to ocekivano, ono sto "podilazi" tvom ukusu, sa cim si instant povezan, ono sto prirodno razumes, nema tu moc da te natera da se zapitas, ne uzdrma te na taj nacin, dok ono sto ne volis, ne razumes, sto ti je strano i/ili odbojno to te prvo uzburka na nekom nivou osecanja, dopadanja, pa onda i prirodno da ces imati vecu potrebu da razjasnis, dokucis, skapiras nesto sto ti je strano... tera na preispitivanje i "odbranu".

Kod tebe je sve smisleno ..ali ovo si bash sa posebnom namerom....
Ovo bash volim ...voleo bi da imam takvo shto...
ali...PAZI SAD...
Vidi shta ti ja sad covek...slusham tj. citam sebe ..i pitam se koliko su one prethodene tvorevine vishe uticale na mene u smislu razmishljanja i udubljivanja oko sushtina i svrhe od ovog posednjeg dela za koje sam tvrdim da mi je najblize...

Ako si imala nameru ..onda si neki analiticar (ma koje vrste) ..garant...
Pozdrav BESO...

Imala sam nameru i jesam analiticar. :D

Mada je Alal u pravu za ovo sto je rekla - mozda nije do moje namere nego do prirodne reakcije.

ja bi volela da odem u kinu
to bi bas bas volela.
dang opet mi ne rade sva slova
e nadam se da chichak netje da mi zameri, moram nesto da vas pitam da mi pomognete
sta mislite o ovim slikama? ne u smislu dal vam se svidjaju i to, mada moze i to,
nego sta mislite kada su nastale gde i slicno?
Arcimboldo-winter.jpg
Giuseppe%20Arcimboldo.jpg

ali koja zna neka tjuti =)
a ko ne zna neka se ne stidi =) i nemoj da virite =)

prvo da podignem tem'cu
onda da pitam unbeso šta se dogodilo sa ovim projektom do kraja?
i pod tri da se sebično okoristim (jel smem?) i da zamolim moderatore da prebace ono sa žena ovde
i komentare ako je moguće, cela tri koja su do sada ispisana =)
jes da nema veze sa originalnom postavkom, ali ima neke veze

ja bi volela da odem u kinu
to bi bas bas volela.
dang opet mi ne rade sva slova
e nadam se da chichak netje da mi zameri, moram nesto da vas pitam da mi pomognete
sta mislite o ovim slikama? ne u smislu dal vam se svidjaju i to, mada moze i to,
nego sta mislite kada su nastale gde i slicno?
Arcimboldo-winter.jpg
Giuseppe%20Arcimboldo.jpg

ali koja zna neka tjuti =)
a ko ne zna neka se ne stidi =) i nemoj da virite =)

Ova druga je možda iz Kine...
Podsećća ovaj lik na kineza...

Prva nemam pojma...
Aj mi pusti na pp od kad su...

I nisu mi uznemirujuće... kako ovde pišu...
Prva mi bzvz... ne volim ružne slike... a ova je meni ružna...
Druga je ok...
I nije sigurno neka jako davno slikana slika jer ima garnišle i knjige... mislim, od kad to postoji... nemam pojma...
Baš lupam... kad se ne razumem...:rumenko:

@parka

Prva - rekla bih Italija, možda južna Španija...nekako su mi boje "odatle", sve je mekano i ušuškano...18. ili 19. vek.
Druga - pojma nemam gde bih je smestila, možda isto negde u južnu Evropu...20. vek sigurno.

Obe mi se sviđaju.

zato sto on stvarno deluje savremeno i ko nije upoznat tesko bi ga stavio u ispravno vreme :)

ja sam vidjala samo ove njegove "vocne" portrete i ovaj sa knjigama, narocito ova svetlija reprodukcija me je pomalo zbunila, lici na de kirika po atmosferi, vuce na nadrealizam...

Pazi kad sam bila ubeđena da nije isti čovek u pitanju.
Ok, isti je princip, jedno je portret od voćkica i lišća i sl., drugo je portret od knjiga, ali osim toga, ništa zajedničko ne vidim, linije, boje, dubina....k'o dva čoveka, bukvalno.

Back