Krava ponosa

gost 23146

Buduća legenda
Poruka
46.398
Verujte na reč da sam se minulih meseci svojski trudio da evoluiram u „politički korektnog" čoveka ali, po svemu sudeći, veća je šansa da u skorije vreme upotrebim regenerator za bujnu kosu i šampon protiv peruti (pogledati sliku egzotične lobanje koja ide uz tekst), negoli da se prepodobim u „građanina sveta", kako ovi bez stalnog prebivališta u pameti vole sebe da nazivaju

image.jpg
Za danas je zakazana famozna Parada ponosa koja podrazumeva da će se ulicama prestonog nam grada prošetati osobe drugačije seksualne orijentacije (eto političke korektnosti) u odnosu na nas koji se držimo prevaziđenog sistema reprodukcije: spermatozoid-jajna ćelija, devet meseci neizvesnosti, pa ritualno cepanje ponosnog oca od strane najbližih prijatelja i familije, umesto „cepanja" oca od strane oca...

Neka šetaju, nagledao se Beograd i većih čudesa - i daće bog da im se ništa ružno ne dogodi, ali ono što me u čitavoj priči ponajviše buni jeste sam naziv čitavog marifetluka: Parada ponosa?!

Znači li to da svi drugi treba da budu postiđeni? Manje ponosni zato što „robuju" drugačijem sistemu vrednosti i što u tamnom vilajetu pomenute „korektnosti" moraju da se pravdaju zato što svoju decu nikada ne bi voleli da vide u takvoj i sličnim paradama?!

Ponosan sam i ja na babinu simentalku koja je dosad otelila nebrojeno teladi i napatila se da zadovolji abnormalnu potrebu ješne mi porodice za mlekom i mlečnim prerađevinama, pa znači li to da treba da je prošetam gradom i pomuzem nasred Terazija?!

Trebalo bi da znači! I, shodno tome, zahtevam od države da se s istim žarom i brigom angažuje i po tom pitanju, jer Zakon protiv diskriminacije valjda i toj sirotoj kravi garantuje nekakva prava, a kada se na to doda i lični ponos koji osećam prema toj debelici - zahtevam da MUP obezbeđuje, a ostali zdušno podrže moj i njen trijumfalni mimohod do republičke Skupštine.

Evo, obećavam da ću dozvoliti i poslanicima da je pomaze, mada znam da će to drastično umanjiti prinose mleka...

Ako treba, ako je za dobrobit države, dozvoliću čak i da se pridruži nekoj od poslaničkih grupa (secite me gde sam najtanji ako ne bi opravdala dnevnice i ako se ne bi kraće od mnogih zadržavala u skupštinskom restoranu), pa da ubuduće u napupelom parlamentarizmu imamo i kravu preletača, pored silnih golubova, strvinara, papkara...

Dobro, toliko o babinoj kravi (da je ne ureknem), rekoh, naziv manifestacije je, barem što se mene tiče, jednako diskriminacion koliko i ono što homoseksualci proživljavaju u svojoj/našoj svakodnevici.

Međutim, ubeđen sam da to ne čine ciljano, želeći da prozovu ostatak nacije i nepotrebno navuku još gneva na sebe - to država radi, čineći da se osećamo kao j...ni u glavu, što je posve novi vid seksualne orijentacije, takozvani demoseksualizam, iliti obljuba demokratije nad nemoćnim licima, sa primesama redaljke tokom predizbornih kampanja i završnicom po kućnom budžetu.

Jeste, pizdim (izvinite na izrazu, ali ne postoji adekvatni, a ni politički korektni sinonim), gledajući koliko su se takozvane institucije sistema napregle da stanu iza današnjeg događaja (sve i da ga ne bude), dok dvadeset i nešto naših najvećih svetinja na Kosmetu danima nema struje, a enklave bogme i po nekoliko nedelja!

Gde si državo, gde ti je ponos, osim u paradi, da staneš na put toj pošasti?!

http://www.pressonline.rs/page/column/sr.html?view=story&id=80188&sectionId=57&seriesId=150

Sve je rečeno,komentar nepotreban.
 
Poslednja izmena:
Gde si kukavna geografska odrednice da vratiš ponos nesrećnicima što se hrane svojim prstima i spavaju po trotoarima pred zvaničnim institucijama, čekajući da ih primi neko osim portira?!

Gde si „politički korektna" Srbijo kada ti dvanaestogodišnjaci upucavaju policajce ili jedni drugima jataganima prosipaju drob posred školskih dvorišta?!

Gde si udovice poganih vlasti kad su ti narodne kuhinje posećenije od izložbi umetnika, koji za državnu apanažu ubeđuju namernike da je crnilo na platnu zapravo koloritna kompozicija, razumljiva samo sitima i pravoverno zagledanim u integracije?!

Gde si „zemljo seljaka na brdovitom Balkanu", kada žene ne rađaju jer ne mogu da prehrane; gde si kada invalidi robuju svoje hendikepe zbog silnih bogalja u glavi; gde si kada lekarske greške pokrije zemlja, a ono što ni ona ne može zabašure pravni grobari?

Gde ste vi, javna lica, što s istom posvećenošću tezgarite i u reklamama za toalet papir i u kampanjama za ljudska prava, da kleknete pred one što se o njima žalovnim datumima okupe da pitaju gde su kosti otetih i pobijenih, kao što sad preklinjete da se suzdržimo od nasilja tokom Parade ponosa?!

Gde ste da jednom bez ćara podržite toliko toga u šta ne verujete, kao što ne verujete ni u proizvode o kojima mantrate tokom poluminutnih televizijskih lagarija; kao što ne verujete ni u „drugačiju seksualnu orijentaciju", ali umete na vreme da prepoznate šta će se ove sezone „nositi"!

Gde ste gospođo Đukić-Dejanović, sada u naletu jesenjih otkaznih rokova - u zemlji koala i kengura, o trošku građana sa svitom lobirate da nam ustupe tasmanijskog đavola za zvaničnu maskotu ovdašnjih prilika i promotera stanja nacije koja nema zbog čega ponosno da paradira.

Samo, čuvajte se bumeranga, tradicionalnog oružja australijskih starosedelaca, ima običaj da se, kao i neki zakoni koje ste progurali - obije o glavu.

Znači, ponajmanje je problem u današnjem hodočašću zaštićenih „podstanara" Srbije ulicama Beograda. Muka je gledati kako država svoju ozbiljnost demonstrira samo u trenucima kad neko svoj polni organ stavi na panj - dok god su na panju nečija glava, ili prst, to je problem za nižu instancu. Kućni savet, u najboljem slučaju.

Kažem, i s tim bih da zaključim, nisu naš problem homoseksualci već pederčine (reč koja se upotrebljava kao naziv za lošeg čoveka - i mi „Vikipediju" za trku imamo)!

Prvima od sveg srca želim svako dobro i mirne živote u svojoj definiciji ljubavi!

Drugima, e njima želim... obilje političke korektnosti - to je još jedina slamka za koju mogu da se uhvate, jer kad raja počne da paradira, to više neće biti pitanje ponosa, već ko će da dobije po - nosu.
 
sa donjim citatom se slazem uz malu korekciju, homoseksualci su hteli da odrze paradu, a ko li je hteo da je spreci???
Ademe,deset puta sam napisao i još jednom ću: radnicima ne dozvoljavaju da održe proteste u širem centru grada,o užem da ne govorim.Ko su ti idioti(da pojasnim ovo-kako može da se zove neko ko bezveze i bez potrebe,iz obesti blokira život nekoliko stotina hiljada Beograđana?) kojima će i zašto da dozvole?
 
Poslednja izmena:
opet mashi sushtinu
tzv."parada ponosa" bi obuhvatala soma 500 gej aktivista(optimistichne b92 procene) na cuclama drzave
ovolika halabuka oko medijske manipulacije i totalno bezvezne nevazne stvari za ili ova rekacija protiv samo idu na ruku vlastima
to je poenta
 
Ademe,deset puta sam napisao i još jednom ću: radnicima ne dozvoljavaju da održe proteste u širem centru grada,o užem da ne govorim.Ko su ti idioti kojima će i zašto da dozvole?

izgleda da ce se ta praksa ustaliti.
mada ima razlike izmedju radnika i parade ponosa. parada je jednom godisnje, radnici mogu strajkovati svaki dan. parada zeli da animira ceo narod, radnici samo one koji im mogu dati platu..ima jos nekih "razlika" ali...
 
Ademe,deset puta sam napisao i još jednom ću: radnicima ne dozvoljavaju da održe proteste u širem centru grada,o užem da ne govorim.Ko su ti idioti kojima će i zašto da dozvole?
То су робови 'демократије' и 'демократских' вођа.
Њихова сврха постојања је да вође живе што лепше, лагодније, удобније .... да се осећају као да живе у земљи дембелији !
 
izgleda da ce se ta praksa ustaliti.
mada ima razlike izmedju radnika i parade ponosa. parada je jednom godisnje, radnici mogu strajkovati svaki dan. parada zeli da animira ceo narod, radnici samo one koji im mogu dati platu..ima jos nekih "razlika" ali...
Ako si bio u BG-u onda znaš da grad ne može da funkcioniše kad god se nešto ''dešava'' u centru.
 
Zakon protiv diskriminacije valjda i toj sirotoj kravi garantuje nekakva prava, a kada se na to doda i lični ponos koji osećam prema toj debelici - zahtevam da MUP obezbeđuje, a ostali zdušno podrže moj i njen trijumfalni mimohod do republičke Skupštine.

:lol: Занимљив је овај Меденица.
 
Ako si bio u BG-u onda znaš da grad ne može da funkcioniše kad god se nešto ''dešava'' u centru.

znam. i sasvim je opravdana zabrana. ne moze se grad blokirati zbog svakog protesta.... kad god se nekome digne...
ali i dalje ostajem pri tome da ova parada nije kao ostale "parade" da ne kazem protesti, okupljanja i sl.
 
pa lepo
pricha se 3 meseca ili vec koliko o paradi i to je glavna vest
bezvezan isceniran beznachajan skup za koji placa vlast
to je veca vest nego strajkovi i ekonomska situacija i to shto vlada treba da reze izdatke a oni kupuju kolone novih mechki

A, to? Pa to sam ja vec odavno rekla, nego da vidim nisam li jos nesto "propustila"....;):mrgreen:
 
pa lepo
pricha se 3 meseca ili vec koliko o paradi i to je glavna vest
bezvezan isceniran beznachajan skup za koji placa vlast
to je veca vest nego strajkovi i ekonomska situacija i to shto vlada treba da reze izdatke a oni kupuju kolone novih mechki
Параде срама (они је хтели назвати поносном), ипак неће бити. После консултација са МУП-ом (Дачићем), педери одустали због ризика да буду линчовани. Тако се може протумачити изјава дата медијима.

Уствари, у питању је још један класичан облик замене теза. Наиме, нити би педерима пало на памет, нити би покушали да направе педербал у Београду да нису добили миг од неког споља. Све је испланирано и укалкулисано... медији су подгревали свакодневно тему ... к'о да ће потоп, политичари су то користили како који, а НВО прозападног типа, поново је открио шансу да оправда своју плату коју редовно добијају од странаца. Само... зајебуцнули се овог пута. Нису рачунали на СРПСКИ ПОНОС !!!
 
Параде срама (они је хтели назвати поносном), ипак неће бити. После консултација са МУП-ом (Дачићем), педери одустали због ризика да буду линчовани. Тако се може протумачити изјава дата медијима.

Уствари, у питању је још један класичан облик замене теза. Наиме, нити би педерима пало на памет, нити би покушали да направе педербал у Београду да нису добили миг од неког споља. Све је испланирано и укалкулисано... медији су подгревали свакодневно тему ... к'о да ће потоп, политичари су то користили како који, а НВО прозападног типа, поново је открио шансу да оправда своју плату коју редовно добијају од странаца. Само... зајебуцнули се овог пута. Нису рачунали на СРПСКИ ПОНОС !!!

Ma ja mislim, sada posle svega, da je to zajednicka akcija Vlade i pedera da bi se zabranila sva javna okupljanja...:think:;)
 
Ma ja mislim, sada posle svega, da je to zajednicka akcija Vlade i pedera da bi se zabranila sva javna okupljanja...:think:;)
Ништа чудно након оноликих предизборних лажи, превара, најгорих обмана ... само да се освоји власт. И ова претпоставка је врло логична обзиром да наше ''демократе'' доследно спроводе максиму - циљ оправдава средстава.

Ма нема већих педера од чланова наше владе. А Цветко је председник педерског организационог одбора, званог, влада.
 
A da li je neko od vas video one ogavne reklame na televiziji?
Ono,,....da muskarac voli zenu,da zena voli zenu,da muskarac voli muskarca...":dash:
Smucilo mi se kada sam videla.Jos se i reklamiraju,a to sto ko zna koiko dece takodje gleda ovo to nema veze,sto da ne znaju za ,,ravnopravnost".
Neka oni rade sta hoce u sobicama i raznim sumicama samo da mi to ne moramo da gledamo i da slusamo.A za one koji su to dozvolili da se emituje zamolia bih sve ,,zaostale" kao sto sam ja da malo pogledaju po netu i svojoj biblioteci pa ko nadje nabolji srednjevekovni metod mucenja neka hitno javi,mozda ih to opameti za drugi put.
Ne,ne...nisam ja za mucenje tih tako ,,mekog srca glavonja" koji kreiraju TV program vec cisto onako,malo edukativno:azdaja::azdaja::azdaja::azdaja:

P.S.-Puno pozdrava za kravu:hvala:
 

Back
Top