Sve što si napisao važi i za Rusiju, dakle i tamo imaš pedofiliju, nekrofiliju, nacizam itd...samo što ovde u Srbiji vlada neka mitologija o tome kako je Rusija sveta zemlja u kojoj takve stvari ne postoje, a realnost je da kada prošetaš Beogradom recimo u centru grada možeš itekako videti gej populaciju poreklom iz Rusije i to u velikom broju, a ko zna šta još šeta našim ulicama grada.
Ovo su činjenice, uveri se sam.
Sve drugo je lepljenje etikete na države i narod kao i generalizacija problemtike, jer većina ljudi su normalni.
Naravno da ne podržavam boleštine koje si naveo i protiv toga se treba najstrožije boriti.
Što se tiče prozivanja ima par tvojih kolega koji kada kažaš da nepodržavaš Rusiju i kritikuješ bilo šta što ima veze sa Rusijom dobiješ momentalno etiketu da si pedofil iz EU, narkoman, nekrofil itd...nije prvi put da sam prozivan i vređan zbog toga što kritikujem Rusiju pa čak i sa tvoje strane, jer kada ono što napišem a nije u skladu sa tvojim stavom odmah dobijem konstataciji kako podržavam boleštine...malo se praviš lud i blesav pa kao zaboravljaš uvrede koje si mi uputio.