kratko ali y*bitaćno

Vladimir Beba Popović:"Srbija mi izgleda tačno onako kako su Koštunica i njegova banda i najavljivali. Pučisti od 12. marta, uz pomoć ratnih zločinaca, a predvođeni frustriranim akademicima, udbaškim vladikama i Miloševićevim tajkunima vode Srbiju u 19. vek, ne bi li tamo uz pomoć KGB-Rusije izmenili istoriju i kako bi Dobrica, Koštunica, Mantija i Jovica ispravili „nepravdu“ i završili ono što nisu bili u stanju Miloš i Apis, Ratko i Radovan."
И ја питам: који Милош? Обреновић? Ако је он... :roll:

Већ самим тим што "у исту врећу" трпа све поменуте личности, је, у најмању руку - будала.

Или је...

Али, то онда већ није ни вредно даље пажње.

Dok je imao bilo je uhapšeno 11.000 ljudi ... Ne želim da kažem da su svi bili nevinašca ali to vreme je bilo apsolutno divljanje DOS-a sa sve policijom. Pokazao se ...

a koliko je tu bilo "nevinih"?
u, kraju u kom živim, bilo je uhapšeno nekoliko "ljudi" i svi su rasturači droge,
neki od njih su još uvek u zatvoru

u vreme miloševiča, cela zemlja je bila zatvor. a vanredno stanje 10 godina

a koliko je tu bilo "nevinih"?
u, kraju u kom živim, bilo je uhapšeno nekoliko "ljudi" i svi su rasturači droge,
neki od njih su još uvek u zatvoru

u vreme miloševiča, cela zemlja je bila zatvor. a vanredno stanje 10 godina

Upravo tako. Mnogo puta sam ponovila da mi je jako žao što Sablja nije potrajala bar još godinu dana. Meni zaista nije smetalo ni najmanje. A ovi što se prepoznaju... pa šta se može.

Sablja je najbolje sto se u srbiji desilo od 2000 na ovamo........samo steta sto je povod bio tako tragican, i sto je imala ograniceno vreme trajanja........

Licno znam desetinu satro reketasa, uterivaca dugova, mangupa , klosara.......koji su se usrali ko grlice:)
Od Tita, nije srbija bila mirnije mesto za zivot.......

Upravo tako. Mnogo puta sam ponovila da mi je jako žao što Sablja nije potrajala bar još godinu dana. Meni zaista nije smetalo ni najmanje. A ovi što se prepoznaju... pa šta se može.
Да. "Сабља" је у принципу у реду. Ни мени није сметало

Али, недовршена. Као што је, уосталом, недовршена револуција од 5. октобра.

Али, не у смислу у ком о томе говоре некаккав Беба, Чеда, и њима слични

И, дакле је моје питање у вези с темом: - а какве везе има тај са свим тим, и ова његова изјава наведена у поставци теме?

Да. "Сабља" је у принципу у реду. Ни мени није сметало
Али, недовршена. Као што је, уосталом, недовршена револуција од 5. октобра.
Али, не у смислу у ком о томе говоре некаккав Беба, Чеда, и њима слични

И, дакле је моје питање у вези с темом: - а какве везе има тај са свим тим, и ова његова изјава наведена у поставци теме?

Da, u pravu si. I Sablja i 5. oktobar - nedovršene akcije. Šteta. Velika šteta.

Vladimir Beba Popović:"Srbija mi izgleda tačno onako kako su Koštunica i njegova banda i najavljivali. Pučisti od 12. marta, uz pomoć ratnih zločinaca, a predvođeni frustriranim akademicima, udbaškim vladikama i Miloševićevim tajkunima vode Srbiju u 19. vek, ne bi li tamo uz pomoć KGB-Rusije izmenili istoriju i kako bi Dobrica, Koštunica, Mantija i Jovica ispravili „nepravdu“ i završili ono što nisu bili u stanju Miloš i Apis, Ratko i Radovan."

nema šta da se doda a ni oduzme!

svaka čast

Кокаин, пусти кокаин.

Не жалим се , поготову не теби, прецењујеше се, него, то му дође некако поента форума, ти постујеш ја цитирам уз коментар па онда ти цитираш уз коментар и тако то иде.

ja ne znam ni jednog "poštenog" čoveka koji je bio uhapšen u SABLJI
to je bilo NEOPHODNO, inače, NIKADA NEBI POHAPSILI BAGRU KOJA JE SEJALA SMRT PO SRBIJI
e, sad što nekima smeta, kapiram, oni su očekivali ORDENJE za Djindjićeve ubice

ja ne znam ni jednog "poštenog" čoveka koji je bio uhapšen u SABLJI
to je bilo NEOPHODNO, inače, NIKADA NEBI POHAPSILI BAGRU KOJA JE SEJALA SMRT PO SRBIJI
e, sad što nekima smeta, kapiram, oni su očekivali ORDENJE za Djindjićeve ubice

Kaze nas narod "s kim si, s njim si" ;)
Ko ne zna postene ljude....dedukcija bato:)
Uhapsili 11.000 a pustili 12.000....jaka akcija, do moga. Iskoriscena da "provereni kadrovi" dodju na mesta kriminalaca koji su radili bez nadzora. Dobitak za narod = 0. Dobitak za vlast = 70%...

Svaki pošten čovek nema ništa protiv da kriminalci idu u zatvore. Ali, to se slabo dešava.

Ono što je zloupotreba je kad neko iskoristi nekakvo "vanredno stanje" da suspenduje sve zakonske norme. Da drži ljude po tri meseca u zatvoru bez objašnjenja. Bez prava na advokata. I da uhapsi brdo političkih neistomišljenika. Da cenzuriše štampu. To je svojevrsni teror vlasti neviđen još od IB-ovog vremena.

Ponavljam, niko pošten ne bi reagovao da policija hapsi i pakuje krimose. To im je posao i to očekujemo od njih. Međutim kad se DOS umeša onda to postaje nešto ružno. Kao i kad se dočekuju američki bombarderi na crvenom tepihu, dočekuju se međunarodni teroristi i goste i baškare po zemlji koju su uništavali čitavu deceniju.

Naravoučenije : Čega se DOS dohvati to se pretvara u ... seksualni stimulans najnovijih belgijskih grupa, tzv. shit-eaters-a.

Kaze nas narod "s kim si, s njim si" ;)
Ko ne zna postene ljude....dedukcija bato:)
Uhapsili 11.000 a pustili 12.000....jaka akcija, do moga. Iskoriscena da "provereni kadrovi" dodju na mesta kriminalaca koji su radili bez nadzora. Dobitak za narod = 0. Dobitak za vlast = 70%...
Teško kolega, da neko od onih koji smatraju ''sablju'' pozitivnom umeju da proanaliziraju sve detaljno. Analiza im je loša, a o sintezi da ne govorimo, ne poznaje ni indukciju , a ni dedukciju, sa konkretizacijom posvadjani, a o apstrakciji da ne govorimo,ne poznaju relativizaciju i racionalizaciju....samim tim, nema ni hipoteza adekvatnih.

Teško kolega, da neko od onih koji smatraju ''sablju'' pozitivnom umeju da proanaliziraju sve detaljno. Analiza im je loša, a o sintezi da ne govorimo, ne poznaje ni indukciju , a ni dedukciju, sa konkretizacijom posvadjani, a o apstrakciji da ne govorimo,ne poznaju relativizaciju i racionalizaciju....samim tim, nema ni hipoteza adekvatnih.

Kaze postavljac, ove nadasve "edukativne" teme (da ne racunamo naslov) da " ne zna nijednog koji je nevin uhapsen u "Sablji".........pa makar da procita koliko njih je dosad dobilo odstetu, koliko ih ceka na dobijanje iste, koliko se jos kani da podnese zahtev, plus oni koji su presrecni sto su se izbavili zatvorske "istrazne" torture (procitah da je cak i Ceda pripomagao svojerucno) da im ne pada na pamet da bilo sta traze.
Kad glavu (makar i razbijenu) sapsishe!

P.S. Ne zameram postavljacu teme, ipak!
Ona je ostala zarobljena u "devedesetim" a tad nije bilo "Sablje", ubijanja PREMIJERA od strane sopstvenih i slicnih "demokratskih" (ne)pogoda:razz:

Kada procitam ovako nesto, prosto mi je zao sto nisam ja napisao:)
Ili makar zajedno da smo sastavljali;)

Sablja je najbolje sto se u srbiji desilo od 2000 na ovamo........samo steta sto je povod bio tako tragican, i sto je imala ograniceno vreme trajanja........

Licno znam desetinu satro reketasa, uterivaca dugova, mangupa , klosara.......koji su se usrali ko grlice:)

Živa istina!

A jeste li primetili kako u zadnje vreme ima sve više pljački, rokanja po ulicama i sl!

Mislim da je pravo vreme za još jednu sabljicu!

Vilijam Montgomeri:
Kada su počeli napadi na B92 i Verana Matića, mi smo to posmatrali sa interesovanjem i zabrinutošću. U jednom trenutku, nakon što je počela serija napada u listu "Publika" i na Televiziji Pink, u Beogradu su se pojavili posteri sa likom Verana Matića na kojim je pisalo nesto u smislu "Traži se". S obzirom na posledice koje je to moglo imati po ličnu bezbednost Verana Matića, to me je zabrinulo dovoljno da prilikom prvog narednog susreta pitam premijera Đinđića šta zna o svemu tome.

Premijer Đinđića mi je bez ikakvog oklevanja rekao da Vladimir Beba Popović stoji iza tih napada. Ja sam se prilično iznenadio, i rekao sam: Možete li mi reći nešto više? On mi je objasnio da je Beba Popović neprekidno zvao Željka Mitrovića i zahtevao nove i nove napade na Verana Matića i na B92, i da je sve to činio potpuno bez znanja premijera. Đinđić mi je objasnio da je lično razgovarao o tome sa Zeljkom Mitrovićem i da mu je Željko potvrdio da su pozivi dolazili od Bebe i da je Mitrović pretpostavljao da premijer zna za te pozive. Đinđić je rekao Mitroviću da on ništa o tome nije znao, i da sa tim napadima treba prestati. Premijer je rekao da je Beba Popović otišao, da ne obavlja više svoj posao. Nije rekao da je podneo ostavku, već samo da više nije na poslu
Link http://www.b92.net/specijal/pink/2306_beba.php

Mожда би могли да подигнемо споменик, да би нам остала што дуже у сећању.
И да обновимо оне ћопавом Загорцу.
albumpicphpav6uj9.jpg

Back