R.Žiskar
Elita
- Poruka
- 15.608
Ko kaze da nije????
Ti???![]()
ma rekao Kurir...

kazu i da se doticni zabavlja sa nekom Maricom?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko kaze da nije????
Ti???![]()
Гомила баљезгарија.......
Сад као он паметан, све њему нешто изгледа.......
''После битке су сви генерали паметни''......
![]()
Eto me...![]()
U cemi je fora. Pa na ovoj slici je ocigledno da je SUBARU na ivici da se prevrne a da ce klinac da umakne i to opusteno.
Ma to nije auto to je da se srami covek da sedne u to...
Tore more nisi odgovori na tvoju temu gde sam ti ostavila komentar...
Ako ne znas gde potrudi se trazi...![]()
A dobro jedini kvalitet mu je pogon na 4 tocka i motor sve ostalo je krs.
Koja tema???????Jes to ti Samanta???
A dobro jedini kvalitet mu je pogon na 4 tocka i motor sve ostalo je krs.
Koja tema???????Jes to ti Samanta???
Pa sa tim mozes da ubijes nekoga opusteno.To je sve samo ne petarda.
![]()
placite...![]()
Neznas gde...Sram te bilo..
Pogledaj tu negde...
Pa tu tebe nema. Smara me da trazim po forumu ako hoces reci mi gde je to ako neces sta me briga.
Vladimir Beba Popović:"Srbija mi izgleda tačno onako kako su Koštunica i njegova banda i najavljivali. Pučisti od 12. marta, uz pomoć ratnih zločinaca, a predvođeni frustriranim akademicima, udbaškim vladikama i Miloševićevim tajkunima vode Srbiju u 19. vek, ne bi li tamo uz pomoć KGB-Rusije izmenili istoriju i kako bi Dobrica, Koštunica, Mantija i Jovica ispravili „nepravdu“ i završili ono što nisu bili u stanju Miloš i Apis, Ratko i Radovan."
nema šta da se doda a ni oduzme!
svaka čast
Taka auta voze samo muski koji nisu vislji od 1,60m
U cemi je fora. Pa na ovoj slici je ocigledno da je SUBARU na ivici da se prevrne a da ce klinac da umakne i to opusteno.
Ma to nije auto to je da se srami covek da sedne u to...
yebi ga........baja udara u zivac ......direktno u vugla, a to ove smradove boli...![]()
Vladimir Beba Popović:"Srbija mi izgleda tačno onako kako su Koštunica i njegova banda i najavljivali. Pučisti od 12. marta, uz pomoć ratnih zločinaca, a predvođeni frustriranim akademicima, udbaškim vladikama i Miloševićevim tajkunima vode Srbiju u 19. vek, ne bi li tamo uz pomoć KGB-Rusije izmenili istoriju i kako bi Dobrica, Koštunica, Mantija i Jovica ispravili „nepravdu“ i završili ono što nisu bili u stanju Miloš i Apis, Ratko i Radovan."
nema šta da se doda a ni oduzme!
svaka čast