limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 29.192
U cemu je razlika od zenskih?Jesu, nekako mogu da svarim, ali ovo ne.Pogledajte prilog 1347043

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
U cemu je razlika od zenskih?Jesu, nekako mogu da svarim, ali ovo ne.Pogledajte prilog 1347043
Dok se prsti razdvoje boli mnogo, kad to prođe sve je lakše.Promasaj,ako mene pitas.
Neudobnije obuce od japanki nema.![]()
probaj silikonske japankeDok se prsti razdvoje boli mnogo, kad to prođe sve je lakše.
Gotovo već sam prošao kroz i sad mi svaka odgovara.probaj silikonske japanke
nema tu nikakvog razdvajanja i bola
osim ako nemas neki problem anatomski
tipa plivace opne![]()
Otkud znam, valjda su jace, prilagodjene muskoj anatomiji, sta vec.U cemu je razlika od zenskih?![]()
Ali sta ce im ako ne nose suknje ili haljine?Otkud znam, valjda su jace, prilagodjene muskoj anatomiji, sta vec.
Valjda ispod pantola zimi.Ali sta ce im ako ne nose suknje ili haljine?
Ili nose?![]()
Za zimu su one debele,a ove nisu nizasta.Valjda ispod pantola zimi.![]()
Mожда имају отвор напред. Мада, како је кренуло имаће их и женске, због равноправности.U cemu je razlika od zenskih?![]()
Ja sam u Njemačkoj vidjela zenske gaće,koje su naprijed šivene kao muške.Mожда имају отвор напред. Мада, како је кренуло имаће их и женске, због равноправности.
Чекам ”пол” без полних органа, којима гаће ни не требају.Ja sam u Njemačkoj vidjela zenske gaće,koje su naprijed šivene kao muške.
A možda su to bile one za srednji pol.
Ove su za tesne farmerice ili helanke, pa dole patike. I, da ne stavljaš bose noge u patike, obuješ njih, ako treba malo ih zavrneš da ne vire. Svakako je stopalima udobnije u soknicama. Ima kombinacija i za haljiinice.Za zimu su one debele,a ove nisu nizasta.![]()
A jel se palis na one za vene?
Kakvi ste vi ljudi to je strašno. Ova tema je otvorena iz najbolje namere.A jel se palis na one za vene?
Да иду босе!!!! Ј*беш патикеKarl Lagerfild je rekao da je stopalo najružniji deo žebskog tela, sa čime se ja ne bih složio. Stopalo može biti itetako seksipilno i lepo. Mada žene nakon nekog vremena počinju da imaju probleme sa stopalima jer se od nošenja neudobne obuće počinju videti vene na njima.
Ne razumem zašto žene u tom slučaju ne nose kratke ženske čarape na cipele koje otkrivaju stopalo. Mogu biti bezbojne, crne, mrežaste i u raznim bojama i dezenima.
Pogledajte prilog 1345436