Ja sam samo rekao da bi zimski sportisti mogli da nose nešto ovakvo, ako već ne nose nešto slično. Čuva noge i bubrege.A da musko zeli da nosi najlonke kao ovaj merilot?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ja sam samo rekao da bi zimski sportisti mogli da nose nešto ovakvo, ako već ne nose nešto slično. Čuva noge i bubrege.A da musko zeli da nosi najlonke kao ovaj merilot?
Pa da, a i ne mogu da se izvuku pa da nazebu noge. A ako su malo duže do ispod grudi čuvaju leđa i bubrege.Slažem se, zgodnije su od dugih gaća i ne primećuju se ispod donjeg dela gaderobe,
Pa rekao je za ovo da je bolje od dugih gaca, sto implicira da bi nosio.Nisam videla da on želi da nosi najlonke.![]()
Kome treba, ja ne nosim dugačke gaće, nisam zimogrožljiv.Pa rekao je za ovo da je bolje od dugih gaca, sto implicira da bi nosio.
pa mislim dopusti da mi bolje znamo sta tebi treba nego tiKome treba, ja ne nosim dugačke gaće, nisam zimogrožljiv.
Čuo/la si da postoji zanimanje modni dizajner, modni konsultant...?pa mislim dopusti da mi bolje znamo sta tebi treba nego ti
bas kao sto ti bolje znas sta zenama treba nego one same![]()
a ti si cuo da se njih angazuje : )))Čuo/la si da postoji zanimanje modni dizajner, modni konsultant...?
?????a ti si cuo da se njih angazuje : )))
pa ne volontiraju nepozvani
Hahahah ala smo duhoviti.pa ne volontiraju nepozvani![]()
idi meliote biraj sebi hulahopkeHahahah ala smo duhoviti.
Ono su muške hulahopke.Pa rekao je za ovo da je bolje od dugih gaca, sto implicira da bi nosio.
Jesu, nekako mogu da svarim, ali ovo ne.Ono su muške hulahopke.![]()
Ovo ni ja. Nikako.Jesu, nekako mogu da svarim, ali ovo ne.Pogledajte prilog 1347043
Fuj znaci.One mogu da prodju, a ovo spaliti bacacem plamena.Ovo ni ja. Nikako.
Bar je obrijao noge.sto, sta fali
ne vide mu se vene![]()
to s danasnjim hulahopkama nikad ne znasBar je obrijao noge.![]()
'Ladno u Parizu, duvaju hladni vetrovi sa Atlantika. Nije ukutkano kao ovde na Balkanu podno Dinaridima, Rodopima i planine Balkan.Jesu, nekako mogu da svarim, ali ovo ne.Pogledajte prilog 1347043
Ne znam, nisam ih oblacio.to s danasnjim hulahopkama nikad ne znas![]()
Promasaj,ako mene pitas.Glumica Dženifer Lorens, jedna od najboljih i najpoznatijih glumica u Holivudu, prošetala je crvenim tepihom u Kanu u prelepoj crvenoj haljini i papučama. Verovatno je htela da ukaže na problem neudobne ženske obuće. Da je haljina bila kraća ne verujem da bi se tako pojavila u Kanu, jer je haljina bila skroz do poda. Pa vi pričajte nešto protiv kratkih ženskih čarapa.
Pogledajte prilog 1347161
ne znas odabrati japankePromasaj,ako mene pitas.
Neudobnije obuce od japanki nema.![]()