Kratke ženske čarape

Karl Lagerfild je rekao da je stopalo najružniji deo žebskog tela, sa čime se ja ne bih složio. Stopalo može biti itetako seksipilno i lepo. Mada žene nakon nekog vremena počinju da imaju probleme sa stopalima jer se od nošenja neudobne obuće počinju videti vene na njima.

Ne razumem zašto žene u tom slučaju ne nose kratke ženske čarape na cipele koje otkrivaju stopalo. Mogu biti bezbojne, crne, mrežaste i u raznim bojama i dezenima.

Pogledajte prilog 1345436
Prestao sam da citam kad sam video sta je pedercina rekla o zenakom stopalu, a zivot je proveo s’nosom u muskoj bulji.
Kakav degenerik; a nisu bolji ni oni koji citiraju tu budalu.

Karl Lagerfild je rekao da je stopalo najružniji deo žebskog tela, sa čime se ja ne bih složio. Stopalo može biti itetako seksipilno i lepo. Mada žene nakon nekog vremena počinju da imaju probleme sa stopalima jer se od nošenja neudobne obuće počinju videti vene na njima.

Ne razumem zašto žene u tom slučaju ne nose kratke ženske čarape na cipele koje otkrivaju stopalo. Mogu biti bezbojne, crne, mrežaste i u raznim bojama i dezenima.

Fuj

Ja nesto nisam bas primijetila tu pojavu o kojoj pricas.🙂
Ali pretpostavljam da ko ima vene na stopalima,onda ih tek ima i na cijelim nogama,pa ga kratke carapice ne spasavaju.🙂
Nisam ni ja baš to primijetio a bome sam "ekspert" za ženska stopala, hehe.
Meni te čarapice mogu izgledati slatko, naravno zavisno od materijala i boje a mogu biti dobar modni izbor za vrijeme kada je toplo ali opet ne pretoplo da se može ići okolo sa golim nogama.

ne razumem zasto se povodis za likom koga ne razumes? Msm bogdamudusuprosti jelte ...npr ja furam soknice povremeno bez da imam vene i ne samo ja...Inace i da imam vene ili ispucale kapilare isto bih rszmisljla, nekada ok u zavinosti od stajlinga, nekada ne..realno sta me boli uvo kako razmislja pera djoka gej lik koji se bolje identifikuje sa zenskim principom nego ja kao zensko..

ne razumem zasto se povodis za likom koga ne razumes? Msm bogdamudusuprosti jelte ...npr ja furam soknice povremeno bez da imam vene i ne samo ja...Inace i da imam vene ili ispucale kapilare isto bih rszmisljla, nekada ok u zavinosti od stajlinga, nekada ne..realno sta me boli uvo kako razmislja pera djoka gej lik koji se bolje identifikuje sa zenskim principom nego ja kao zensko..
To su modni detalji, kako ne shvataš? Pa zašto žene nose marame oko vrata? To ti je taj princip.

zato sto zele da nose marame oko vrata?
a ne zato sto neki lik s krste misli da trebaju sakriti vratove jer on smatra da su estetski neprihvatljivi pa je smislio...marame oko vrata 🤣
Šta fali marami oko vrata? Zar moram i o tome da otvaram posebnu temu?

Stylish-short-scarf-for-women.jpg

Back